![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Farklı malzemelerle grup çalışması buna denir,hoş olmuş bence... Mynet Eksenim - Video - sadikbaba55 - işte müzik böyle olur
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla benim de çok hoşuma gitti,ordan geçenler de iştirak ediyor,hep birlikte müthiş bir eğlence...
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle haklısın...Aynısını düşünmüştüm Çağlacığım...Belki git başımdan diye kovarlar bile... ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() ![]() | Paylaşım için çok teşekkürler elinize sağlık. Adam yaratıcılıkta son nokta. Ülkemizde malesef geri kafalılar çoğaldığı için bu arkadaş gibi birisi sokakta bu şovu yapmaya çalışsa neler olurdu tahmin edemiyorum. İstanbul - Fatih mesela :::: ))))...
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |