|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
20-09-2009, 21:36 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 18 |
Ortalık savaş alanına dönüyor YouTube - Palmeiras vs Corinthians football match Top 10 futbolcu biçme videosu. ))) YouTube - Top 10 football fights and fouls Tekme tokat dalıyorlar YouTube - Soccer game turns into a fight Bu Video' da bazı görüntüler önceki videolar ile aynı. Fakat, 0:47, 1:09, 1:44, 2:29, 2:55' de ki sahneleri izlemenizi istedim. ))))) YouTube - Brutal Football Bayanların yaptığı serbest stil futbol hareketleri. ( Maşallah hepsi birer Ronaldinho ) ))) YouTube - Freestyle Football Girls ( Women's Soccer Compilation ) Bir bayanın yaptığı serbest stil futbol hareketleri. İnanılmaz )))) YouTube - Football girl İşte futbol. Kan gövdeyi götürsün. Anarşi eksik olmasın heh heh. Bünyamin Gezer Arjantin liginde hakemlik yapsa ne yaparlar acaba. kah kah kah....
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
|
21-09-2009, 23:36 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | Youtube' a girme sorunu yaşayan veya video izleme sorunu yaşayan arkadaşlarımız için beşiktaşforum.net sitesine özel bir program hazırlamıştık. Sorunu problemi olan var ise aşağıda vereceğim linkten programı indirebilir. http://besiktasforum.net/forum/progr...locker-v1-0-a/
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |