Alıntı:
themadpol´isimli üyeden Alıntı
ne harcanması kendinizi kandırmayın. kaliteli oyuncu her takımda oynar. bu gs yönetiminin büyük bir başarısıdır. 7 milyon istenen bir futbolcunun 1.500.000 dolara kapatılması başarıdır. bu sene gs çok akıllı işler yapıyor ve olayların perde arkasında hep adnan sezgin var. bizimkiler gitsinler biraz kurs alsınlar bence. biz linconü almış olsak kaça alırdık acaba bence 10 milyon eurodan aşağı alamazdık gibime geliyor. ayrıca higuain ede hiç güvenmiyorum inşallah mahçup eder ama bana sonu iyi gibi gelmiyor. |
Bencede harcanacak.Kalli gençlere önem veriyor dediler görüyoruz nekadar veriyor.Gitti ferhatı falan bonserisiyle verdi.Bumu gençlere önem vermek.Arda avrupaya gidecek yıldız olacaktı sözde şimdi ne halde görüyoruz.Adnan sezgin diyorsun adam ne yapıyor yaa.Sponsor parayı veriyor o da gidip hallediyor.Sponsor bizede 6-7 milyon euro verse beğenmediğimiz adam celal kolot bile transferi bitirir.Gs çok akllı işler yapıyor diyorsunuz mondragonu satıp,toması satıp,onların yerini orkunla,servetle doldurmakmı akıllılık anlamadım.Carrusca,Boizid gibi yabancılar forma yüzü görmüyor.Bizde enazından bir tane var diatta.