![]() |
izLe bize gönder dostum |
mevki neree? ona göre yer secigiimm.. |
abi adam super!!! yaw BJK ve trbs. alt ust etmis faul de yapmasalar adama adam 11 kisiyi dizip aticak resmen...yanilmiyosa mgenc de bir oyuncu neden kaciriyoruz bunun gibileri?? fener o u pesinde kosmuyo diyemi bizde ilgilenmiyoruz???? |
Alıntı:
|
yanLız çocuğu şimdiden ronaLdinho iLe kıyasLamaLar başLamış...uçmayın arkadaşLar ronaLdinho nun yediği tekmenin onda birini yese futboLu bırakır.....bi arkadaşın yorumunda bahsettiği gibi serdar özkan biLekLerin hakim ama maaLesef oLmayınca oLmuo... |
pişman olmak istiyorum... |
hazirrlik maci ankaraspor 3-2 sivasspor. Gol atti özer hurmaci frrikiik.! yarin yuklerim golu video ya ciktim.. |
güzel gönder bizede bakaLım nasıL oynamış |
ya bence videolara aldanmayalım tigana gecen sene carrusavideosunu gönderdiler istemedim dedi işte carrusaca patladı bence video işi yaşi ş |
adamda ne bilek hareketleri var yawss süpermiş |
arkadaslar freestyle takılıo oke topa hakım falan dıorz hareketde yapıo ama bole adamlardanda is cıkmıo iste yoksa 3 buyuk klubde nıe almasın bu oyuncuyu önemlı olan takım oyunu oynamak ve koşmak |
Sağ Kanatta Oynuyor FreestyLe Değil Ankarasporun Muhasebicisi İle Görüştüm 7 Milyon Euro Fln Gibide Bi Fiyatı Yokmuş 2 Milyon Euro Getiren Alır Özer'i Diyor Hurmacı Soyadlı Bi Futbolcu Sölemişti Onun Yegeniymiş Zaten Özer Şu An Aklıma Gelmedi İsmi.. 2 Milyon Euro Etmez Mi Özer.. |
bence eder acık konusalım kim istemez su calımları takımında ister bos topu olsun ister takım oynuoynayamaz adam buz gibi geciyo iste herkesi |
hımm ama mevkı olarakk bıze uymayabılır o kadar paraya alınmaz bnce... |
benim canım bugün de pişman olmak istiyor... |
abi adamı supersonra mehmet yozgatlının yerine cok guzel bi alternatifyozgatlı sakatlandıgında o kanat'a ne olcak ALLAH bilirzaten yozgatlı eski takımında cok sakatlanıordu Bence maliyetide düşükelimizde varken Yabancıya nie gidiyoruz AnLamış deqİLim!!koLat mısın nesin duy kardeşim sesimizi !!!! |
walla harika oyuncuymuş beşiktaşa gelse ii olur |
alamayız... Kimi aldıkki.. Ancak ecnebi teknik direktörlere veririz parayı.. 8 Milyon uçtu gitti. 2 sene düzgün transafer beklemeyin |
evet evet topla cok oynuyor ama hırslı nihata benziyor ,kolot arselle kavga etmekten cevresini göremiyor sağda cok iyi iş yapar |
yozgatlının yerine Bence süper oLur ama bakaLım artık |
biliyom bu adamı we 7de rosenborgdaydı :D |
burak'a 1247926467123480242467562531873217 basar |
Alıntı:
basar basar daha fazLasınıda Basar en azından AYAKTA YÜRÜYEBİLİO :D |
özer çok iyi bende bu konuyu açmak için girdim. inanın süper bi kanat. bizimkiler bu adamı alsınlar. geleceğin cristiano ronaldosu çalımları dikkatli izleyin. aynı......... |
Alıntı:
|
başarılı |
arkadaşlar bu neymiş ya bu adamı herkes izleyip yönetim görene kadar forumlarda gündemde tutalım |
harbidende 10 numara soyleyecek baska bısey yok |
Alıntı:
|
ya bu adam ankara spor duyulamaz yani yurtdışı için bjk-fb-gs gibi takımlara gelmesi lazım bu fiyatlara satılsın ama iyi bir oyuncu anca bonservisi elinde olunca |
adamın hakkını vermez lazım ya süper bişi nasıl adamlar sıyrılıo panter gibi |
supermiş ya... |
ben en cok bu besiktasin taraftarini seviyorum bir kez mec izleyebildim inonude mutesemdi tvde macalr baslarken sesini acarim bana gore dunyada essiz taraftara sahip tek takim BESIKTAS |
adam ii bi futbolcuya benziyor keşke alabilsek ama zor ya bizimkiler 7 milyon euro wermez o adama |
bizimkiler görüp de almaz bu adamı merak etmeyin.. |
artık cinconlarda ne yazıkki ama onlar arda gibi onu da harcarlar |
aynen harcanıcak.. |
ne harcanması kendinizi kandırmayın. kaliteli oyuncu her takımda oynar. bu gs yönetiminin büyük bir başarısıdır. 7 milyon istenen bir futbolcunun 1.500.000 dolara kapatılması başarıdır. bu sene gs çok akıllı işler yapıyor ve olayların perde arkasında hep adnan sezgin var. bizimkiler gitsinler biraz kurs alsınlar bence. biz linconü almış olsak kaça alırdık acaba bence 10 milyon eurodan aşağı alamazdık gibime geliyor. ayrıca higuain ede hiç güvenmiyorum inşallah mahçup eder ama bana sonu iyi gibi gelmiyor. |
doğru söylüyosun kardeşim adamlar iyi iş çıkarıup işi bitirdi |
walla adamlar kaptı... |
Türkiye`de Saat: 11:17 . |