![]() |
Müthiş bir oyuncu izLemeyen pişMan oLur!! YouTube - Özer Hurmaci 20 - Best of 06/07 Bu adamI izLeyin yorumLarı merak ediyorummm |
iyiimiss ilk kez goruyorum oyuncuyu..:) |
ABİ Tam izLe ben bayıLdım resmen yA :D |
müthis! |
bunu bjk tv ye mesaj olarak atalIm belki bizim körler görür koLat nerdesin gör şu adamI müthiş diyorum bedava diyorum :D |
Bu oyuncuyu son 1-2 ay içinde ben de izlemiştim. Hangi forumda olduğunu hatırlamıyorum, bu forum arşivine baktım bulamadım, sanırım diğer forumlardan birinde rastlamışım. Çok güzel oyuncu... |
İbrahimoviç'in bilekleri var adamda. Adam eksiltmesi ve dikine oynaması müthiş. Ama sanki bi eksiklik var yoksa şu zamana kadar birçok kere transfer haberlerinde adına rastlardık. En azından taraftar açısından iyi olabilir taraftarı motive eder böyle oyuncular. |
Bu oyuncu süper zaten.Ama ankaraspor 4-5 milyon euro ister bu adama.Bence az bile buna ama okadar isterler anca.Bizde alamayız tabiiki.Adamın geçmediği oyuncu kalmamış bea türkiyede.Bizim bakiyede atmış bacak arası.Gerçi ona atmayanı dövüyolar ama. |
abi walla messi kalitesinde ve zekasında bi adam Bence süper hemen aLınmaLı yoksa seneye fiyatı tavan yapar celal koLat ağaya duyruLur ! türkiyede elimizde var zaten portekize gitmene gerek yok |
PERFECT AMA 7 MILYN EURO İSTIYO ANKARASPOR |
7 bile normal aslında bu adama.Şimdi alsak 2-3 sene sonra enaz 30 a satarız.Hele real,chelsea,milan gibi bol keseden atan takımlar varken.Bizim muhammedin büyüğüne benziyo.Ama bizimki daha iyi olur inş. |
pişmanım... |
Alıntı:
afedersiniz ama çüşşşşşşşşşşşşşşşş 7 milyn euro o ne yaawww |
TAŞ YERİNDE AĞIR BİZ ALSAK AYNI DELGADO GİBİ OLUR. |
Dehşet çalımcı ve asistçi bileklerine çok hakim, afferim çocuğa. |
Alıntı:
ne oldu bu ya en fazla 3 milyon dolardır Ve bizde bunu alalım lütfen artık bilekleri müthiş |
Alıntı:
|
yanılmıyosam 7 milyona nistelrooy gitti reale :D |
bence videoya vakmak pek iyi değil tigana bunu carrusca için söylemişti doğru cıktı bence canlıda izlenilmeli |
Alıntı:
|
gerçekten klas adam. ama büyük takımlarda ceyhun'un fenerdeki hali gibi olabilir. bu yüzden 7 milyon euro vermek çok büyük bir risk olur. |
ayhanda zamaninda 7 milyon dolardi, durum ortada |
çocuktaki hamur iyi bileklerine hakim kuvvetli yıkılmıyo aynı zamanda süratli alabilrsek iyi olur |
süperrrr |
Bu adam zaten bilinio.Çok paraya transfer olur bi iki sene içinde. |
2 sene ne bekLicez alaLım işte |
Alıntı:
|
7 milyon euro çok be.. |
bu adam kayseride olsaydı heryerde afişleri olurdu satmayacaz paraya ihtiyacımız yok kulübü verseniz yinede oyuncumu alamazsınız:) kayseri kalesine onun ismini verecez:) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ayrıca 2 Defada Canlı izledim Bileklerini Çok İyi Kullanıyr En Önemliside Ronaldinho Tarzı Bilek Hareketleri Çok Seri O Yüzden Çok Kolay Adam'da Geciyor Ortaları Adrese Teslim.. Bu YıL Yerli Olarak Yapılacak En İyi Transfer Özer Olur..(Kim Yaparsa Yapsın) |
abi bu müthiş bir yetenek yaaa. birebirde manyak etkili. süper yaaa. |
Nasıl yönetime yönlendiricez ya bu adamI fikri oLan yok mu |
bizde bütün çalımları bakiye atmış adam ya:laugh: gerçi kanadında etkisi var ama |
Alıntı:
|
valla fiziksel olarak çok kuvvetli bir oyuncu deil Özer Delgado nun tekniği bu adamdan yüksek ama fiziğini güçlendirmediği zamanlarda ne halde olduğunu gördük. Büyük takımda oynamak için tek bi özellik yeterli deil. Ama keşke alınıp da bu yönde çalıştıralarak müthiş bi royuncu kazandırılsa Türk futboluna. Bize gelse iyi olur ama gelince ilk 11 de oynaması çok zor mesela. serdar özkan da paf maçlarında ve ikinci ligde bu adam gibi oynuyor ama bize gelince aynı performansı gösteremiyor... |
mehmet yozgatlıyı sağa alanlar bu adamı görmedi heralde.. kör yönetim ac gözünü artık |
Ya Özerden Haberi Olmayan Başkan ve Yönetim varmıdır Sizce ? Varsa Hemen İstifa Etmeli Bence.. |
bi videoya bakıp oyuncu alınmaz ama gercekten cok yetenekli bi oyuncu olduğu kesin.. |
halı saha topçusu. bu başlığın ne işi varki şimdi burda |
yarin mac var kampta benim kulubumun sahsinda sivasspor-ankaraspor. bir bakiimm nasil oynuyorr belkii video felanda cekerimm:):) |
Türkiye`de Saat: 14:47 . |