![]() |
Alıntı:
|
Gelecek vaad eden bir yıldız adayını daha rakibimize kaptırdık. Bu arada Hakan Balta da gitti bize suan da bile bir sol bek ve bir sağ bek lazım bunu kimse görmüyormu acaba Sağ bekte Serdar ın alternatiifi varmı Üzülmez in varmı peki Üzülmezin yokluğunda Tello yu beke çekiyoruz bu sefer ofans olarak zayıf kalıyoruz. |
oyuncu gayet iyi gözüküyo, 1e1 lerde etkili ama, bir de şöyle düşünün 90 dakikanın her dakikası böyle mi bu oyuncu ? yanlış anlamayın evet yetenekli de, istikrar ? tam olarak izlemek lazım... ama çalımlar filan 10 numara... |
Özeride Gs Aldı :) |
herfi kaptırdık |
süper yaa gerçekten görmezlerki bu oyuncuyu |
Ah gözlerimiz dışarda olmasa bide... |
hakkaten gerçek mi? daha önce adını bile duymadım . müthiş biri hala türkiyede mi oynuyo şok olmuş durumdayım böle bir oyuncu var ve ben adını dahi duymadım |
Arkadaşlar Transfer Sezonunun son gününde galatasaray aldı zaten bu oyuncuyu.... |
Gs Yönetiminin Başarısı Demiş Bazı Arkadaşlar Daha Önce Ankaraspor'un Muhasebecisi İle Konuşmuştum 7 Milyon Euro Fln İstenmesi Gerçek Değil 2 Milyon Doları Getiren Alır Demişti Nası Bu Kadar Ucuz Çok Kral Topcu Dediğimde de Gülüp Türkiyede 2 Milyon Dolar Eden Kaç Tane Topcu Var Demişti:) Yani Gs Yönetiminin Başarısı Fln Değil Bu Transfer 1.5 Milyon Dolara Anlaşmışlar Ankaraspor İle.. Parayı Veren Düdüğü Çaldı.. |
Türkiye`de Saat: 23:35 . |