![]() |
Mukemmel Kartal İnönü Stadı Tasarımı |
Harika ötesi bir stadyum olmuş, yorumlarda da söylenildiği gibi bunu yönetime götürmek lazım lakin bu projeyi uygulayabilecek yönetimimiz varmı orasıda tartışılır.. Harika olmuş gerçekten.. |
Guzel bir tasarim olmus :) |
gerçekten güzel olmuş.. |
yönetimden birilerinin bunu izlemesi lazım :D:D |
çok güzel elline sağlık |
çok güzel olmuş saol kardeş |
harbi müthiş olmuş tbrler |
gerçekten kartal harika durmuş |
Çok süper olmuş tebrik ederim ellerine sağlık |
gerçekten çok güzel. sizlerle paylaşmak istedim.. ;) :rock: |
tek kelimeyle harikaydı. |
tek kelimeyle şahane. ellerine sağlık. |
muhtesem fıkir bence helal olsun |
bence güzel değil sadece üst değişiyo stadda değişiklik yok gereksiz |
tebrik ederim caner.bence Beşiktaşın stadı için olması gereken bir proje.çok iyi düşünmüşsün.umarım yönetim bu düşünceyi dikkate alır. |
tasarım güzel de kimse ilgilenmez ki !.. |
dünyada ilk olur gerçekten çok güzel |
yönetim görmeli bunu |
valla kardeş elıne sağlık.Kartal kanatlar yane tek kelımeyle perfec:) yönetıme önerı olarak verılırse amınım kı onay verılır ama kısmet.inş.böyle değişik ve kartal maketıyle olağanüstü olur. |
çok güzel |
tek kelimeyle harika dünyada ilk olucak cinsten ama içini de gzl bi şekilde tasarlasalar olmas mı :s: |
SÜPER |
Eski açık tribünü yıkılamadığından böyle bir proje düşünülebilir harika bir stad olmuş. |
iyide arkadaşlar yanlış anllaşılma var o tasarım bana ait değil :D youtube tan sizinle paylaşmak istedim...... |
bosver.. paylasim icin sagol ;) yinede müthis |
bncede paylaşım yeterli yani .. böle bişiden haberdar olduk en azından ;) |
gerçekten de yapılan yorumlar doğru. çok güzel olmuş. Ama kapasite de artırılsa daha da güzel olacak... |
siyah renkli çatı güneş ışınlarını emeceğinden aşırı ısınma olacaktır. iç tarafı siyah üst tarafı beyaz olmalı. ayrıca kapasite artırılırsa çok daha güzel olur. |
herşeyiyle mükemmel valla. yönetimin felan haberi varmı acaba bu projeden |
offff süper olmuş yaaaa bunu bi şekilde yönetime ulaştırmak lazım ama nasıl :( |
valla gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık |
tek kelime harikaaaa ellerine sağlık |
waowwwww süper ve de ço marjinal ya yapılırsa çok harıka olur düşünsenıze kartalın kanatlarının altında stad süper:) |
vallah allianz arena'dan sonra.. herseye inanirim :) bunu yapsalar vallah müthis .. ama kim bildircekki :( |
off ya stada bak o stada giren her takimin ordan cikisi yokdur :D Inönü Kartal Arena :D |
yok böle bişeye mukkemmel birşey valla |
M Ü K E M M E L |
öle bişi olsa bırakın top oynamayı rakipler orda adım atamaz... :) |
dogru diyorsun.. ama bunlar hepsi hayal :) |
Türkiye`de Saat: 02:37 . |