![]() |
Bakire Değilim :) |
ne iğrenç insanlar ya bunlar o yerdeki salak ne yapıyo öyle |
kız değilim diosa değildir :D |
eski video bu görmüstüm daha önce salak ya bu insanlar gündemde kalmak icin neler yapıyorlar :D |
yuhhhh beee |
biri rapor alır bakireyim der biri olmadığını söleme ihtiyacı duyar akıl dilemekten başka napılabilir ki |
Bence kızın suçu yok yanlıslıkla solemıs,rahibe teressa vardı onu ıma etmek ıstemıs sanırım |
Alıntı:
barış sende güzel kızı gördün kıvırma:D bal gibi bakire değilim demiş. |
aman yaaa diilse diildir bizene hayrı var:D:D hani bi yararı dokuncaksa tamam:p |
yuh valla yaaaaaaaaaa |
insanLarın ar damarı çatLamış naapıLabiLir ki ... |
iyi ya o zaman hemen hizmete başla |
Alıntı:
|
zaten bakire yim dese yalan olur zaten kim inanır ya senin bakire olduğuna bencede değilsin |
bunlar nasıl insanlar yav |
buda yenı moda olmaz inşallah bı ara evlılık dısı cocku işi gibi olmasında...buda şimdi bunu düzeltim diye bi rapor cıkarırı medyaya... |
yuh be :D bırak onu yerdeki nabıyo namaz mı kılmaya çalışıyo be öğreteyim ona |
70 milyon senin bakire olup olmadığını bilse ne olur bilmese ne olur..saçmalaık ya daha neler duycaz bakalım..kız olmak zor bu dewirde yaa lanet olsun |
orijinal halinden kaymis , yerdeki salaka bi sözüm yok yani söz bulamiyom |
O KIZIN BAKİRELİĞİNİ BEN BOZDUM |
Alıntı:
|
kız da haklı insanın düşünebilmesi için beyninin olması lazım,yokki...iğrenç ya |
hayır çok şaşılcak bir durum değilde bu kadarda açık açığa söylenilmeski reziller mini etekli olanda sanırım ilk defa mini giyiyo bacaklarını nasıl göstermeye çalışıyor forum geneli kaşar olduğunuzu biliyor zaten akıllılar yalakalık yapmayın mini falan tüm türkiye biliyir ne poh oldugunuzu:D |
Türkiye`de Saat: 08:41 . |