![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | klebersonun varlığı bile pozitiftir,eevt çok top kaybı yaptı ama çok atak kesitide ve en önemlisi her zamanki gibi topu yanlara çok iyi açtı.Yani klebe kötü dememek lazım zaten pozisyonu itibariyle en çok top kaybedebilecek adam...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #2 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Rakibi durdurma bazında iyiydi ama oyuna sokarken çok hata yaptı oyundan cıkınca faydasının ne kadar olduğunu anladık
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | admlr 13/13 ypmıshlr die hrkzın gozunde büyütüldüler..işteh gorduq hiçbişey ypamadılr...2 kere gldilr..biri gol oldu digeri pnltı..en az 5 gol atardıq bu mçda
__________________ hAyAt BİTER Alem BİTER ortAm BİTER çArşı BİTMEZZZZ | ||
| |
| | #5 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() |
bu ilk 11 gerçekten iyi oynadı ama ibrahim aıkn veya burakda katılabilir gökhan güleç yedekten girebilir 2. yarı hücum atar eğer bu 11 le antalya karşısına cıkarsak gerçekten cok rahat ve iyi alırız zaten antalya gol atamıyor sıkıntı yaşıyor rahat yeneriz ama bu 11 le oynarsak rahat yenerizz ben inanıyorum bu futbolla gruptanda cıkarızzz
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
| |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | çok şansızdık yada son vuruşlarda beceriksizdik uefa şasımız bitti hem tiganayada hayırlı olsun haftada iki maçı kaldıramıyoruz diyordu uefa da iki maç daha oynarız sonra haftada bir maç bakalım ondan sonra ne mane bulacak | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | tek derdimiz şanssızlık
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| | #8 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Keşke 5 tane yeseydik belki ozaman birşeyler değişirdi şimdi yapılacak yorum şanssızdık önümüze bakıcaz
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | işte tigana sistemi değiştirdi takım oynamaya basladı ama korayı sagda oynatması bence yine bir yanlıslıktı.buda gosteriyor ki tigana bastan beri yanlıs yapıordu. ama inanmıyorum ki ne kadar basit hatalar yapıyoruz ne biçim goller yiyioruz o ilk golde orta saha nerdeydi nasıl bir pas o sekilde gecer anlamıyorum. besiktasın bu macı yenmesi gerekirdi.yazık valla | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | off delgado ilkyarıda karsı karsıya atsaydın yha bobo gıbı şimdi boylemi olurdu ....ama delgado superdi o çalımları fılan bısı bence hakem yaktı o penaltı alakası yoq ilk defa ii 11 çıkardı tigana tebrik edıyorum futbol iyidi inş dahada ii olucaz uefa hayal oldu artık onumuzdeki maça bakıcaz ![]() | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |