![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #3 | |||
Guest
| Alıntı:
bilmiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz da hiç sevmediğim kazım kanat BJK takımı ligdeki en iyi 11'e sahip ama yedekleri yok demişti..acaba neden bu o labilir mi..?? sizce haklı mı kazım kanat ?? | |||
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ama iyi oynayıp yenmek vardı ole değil mi ? bunuda bugun yapmalıydık olum kalım macı tarzı idi bizim i,çin yensek işimiz kolaylasacaktı en azından berabere kal bari oynadıgımız takım takım değildi ki | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yine katılmayacam berabere gidiyordu zaten maç ama hakem çok kötüydü penaltı penaltımıydı | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla adam kendini profosyenelce attı yere ufak bir temas vardı ama caldı işte ona yapcak birsey yok ama bana gore bu takımı yenmemiz gerekiyordu ben bunu dusunuyorum ama yenemedik işte. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazı anlar vardır 1 galibiyet 10 maça bedeldir uefa grup maçları aynen öyledir her kaybettiğin macın ardından oynayacağın maçın önemi daha da artar belki sona doğru yaklaşırsın lig maçları önemli değil belki 5-6 kere telafi şansın olur...totenham ı alsaydık bu maç için iyi oynadık diye bilirdik ama totenham maçını kaybettik o yuzden bu maçı iyi oynadık diyerek geçemeyiz
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() |
Jean Tigana’dan Açıklama 02.11.2006 23:19 Teknik Direktörümüz Jean Tigana, Dinamo Bükreş maçının ardından düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: "Sonuçtan ötürü çok üzgünüm. İyi bir maç çıkardığımıza inanıyorum. Çok posisyona girmemize rağmen, son vuruşlarda yetersiz kaldık. İlk yarıdaki golü hakem neden iptal etti halen anlayamadım. Hakemle ilgili konuşmayı sevmem ama, deyim yerindeyse hakem için utanç verici bir maçtı. Bence kırmızı kartı görmesi gereken maçın hakemiydi. Koray ve Kleberson'un dönmesiyle orta sahada daha olumlu işler yaptık ve son haftalarda yaşadığımız orta sahada top kaybetme sorunumuzu bu maçta daha az yaşadık. Özellikle Kleberson sakatlanıp çıktıktan sonra o bölgede biraz zayıf kaldık. Artık gruptaki iki maçımızı da alıp rakiplerimizin karşılaşmalarının sonuçlarını bekleyeceğiz." www.bjk.com.tr
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |