![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hala çift forvet oynamak gerektiğini mi düşünüyorsun?hem bobyu hem nobreyi gözden çıkarıp,kaliteli bir forvet almaya gönlümüz razı olacak mı? | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | BENIM RAZI OLACAK, Bobo yu en cok destekleyenlerdenim gökhan gülec de öyle ama ancak ligde oynarlar simdilik.. acilen bir forvet lazim uefa da devam edecek olursak..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Bu maçın kaybedilmesindeki en büyük etken önce hakem olacak adi sonra da 90 dk boyunca maçı sadece izlemekle yetinen maça FRANSIZ kalan TİGANA!!!!!
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bu gruptan cikmamiz dogaldi su an mucize bence..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence acımasız olmamak lazımm takım ii oynadı sistem kötü değildi ama seçilen oyuncular tartışılır...kleberson ve koray lüxdü bence ikisi de 3 hafta oynamadıı.serdar kleberson koray yerine fahri kleberson burak daha yararlı olabilirdi belki de...neyse yapacak bişe yok.ama ben umutlandımm bir kaç hafta daha ligden kopmadan üç beş puan alırsak ikinci yarıı bu takımm ii olur yaa | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |