![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #321 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | TİGANA İSTİFA ...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
|
![]() | #323 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya zaten bu takimda oynamayi hak etmeyen o kadarda adam var ki ne yazikki gokhan gulec daha bir anadolu takiminda zor oynar hic bir becerisi olmayan bir adama acil gitmesi lazim bizim forvet g.gulec emi kaldi kleb artik bitmis buragi bastan beri soluyorum o adamin daha cok calismasi 2. liglerde oynamasi lazim deli ibo bir orta yapamiyor olmaz sol kanat onami teslim olcak.. | ||
![]() |
![]() | #324 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | HELAL SANA TİGANA ETTİN BİZİ REZİL RÜSVA AKLINI YEMİŞSİN SEN BENCE ARTIK BU HAFTADAN SONRA SENİ GÖRMEK İSTEMİYORUZ YANINDA DA KALECİNİ AL ÇEK GİT. YÖNETİM BENİM SESİMİ DUYUYORSA EĞER PARAYA ACIMASINLAR HİÇ VERSİNLER TAZMİNATINI. BU KADAR BARİZ BİR ŞEKİLDE HATA YAPILMAZ KENDİDE GİTMEK İSTİYOR HERHALDE ....GİTSİN TİGANA KİM YA
__________________ DOMATES BİBER HERKESE GİDER ![]() | ||
![]() |
![]() | #325 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | futbolcu tüccarı yine takımı batırdı. öle yürekten inanıorum bu takın antrenörsüz çıksa sahaya daha başarılı olur. 3-1 öndeyiz nası oldu bnde anlamadım. ve anadolu takımı deil ultra anadolu takımı gibi oynattırdı koskoca beşiktaşı. bu kadar defansa çekilirsen olacağı budur. madem tigana bn defansif oynatıorum diosa buna laf etmememiz için takımın gol yememesidir. ama artık deyim yerindeyse ölecek denen bir adamdan 3 gol yioruz. senn defansif anlayışın buysa sana ne denir ki ey süper ligimizin en çok kazanan bu kazanca rağmen gözü doymayan futbolcu tüccarlıı yapan- bizleri çileden çıkaran tigana. maça çıkarken düşüncem geçen maçtaki ii oyunun sistemiydi. önde solda i.akın-rico-burak onların önünde bi bobo kadrosu beklerdim. bn bi beşiktaşlı olarak gol atmaya doymayan bi takım izlemek istiorum. ama bizim takım anadolu takımı gibi gol atıp üstüne yatan bi beşiktaş oldu. sonuçta tüm bu olumsuzlukların nedeni mösyö tigana artık defol gitttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
![]() |
![]() | #326 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | |||
![]() |
![]() | #328 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #330 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tigana Istifa... Tigana Istifa... Tigana Istifa... Tigana Istifa... YETER ARTIK FAZLA DAYANDIK
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |