![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | [quote=sergen-yalcin;166757]bunlar turk sirketler, bu adam ugursuz gelir en iyisi fransiz sirket ile yollamak gerek benden tigana'ya kocaman airbus ( fransa'nin en yeni ucagi ) ehehe ehe iyi düsünmüsün mazallah düser falan...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Tigana ve runjeyi ilk ucakla gondersinler defansida gonderin pafa bu maca paf takimi ve hocasi ciksa bundan kotusu olmazdi cordaba kiyak gecmistir Besiktasa bir an once ya tigana kendine gelip inati birakmali yada hocaligi birakmali bakin bukres maci adam gibi bir sistem dedik bu macta yine kafasina gore yapti ya bu adam anlamiyor yada bir is ceviriyor Yeter artik bu kadarda olmaz | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya gerçekten yazık demek istiyorum. 3-1 gibi skordan maç veren oyunculara ne diyebilirim ki Tigana 3-3 den sonra kimi sokmuş kimi çıkarmış bana ne sen BJK futbolcusuysan sahada 3-1 gibi bi skordan Antalya gibi bir takım karşısında yenik duruma düşemezsin resmen rehavete kapıldılar maça bitti gözüyle baktılar. Normal bir şekilde şansa falan 1 gol yesek anlayacam da arkadaşlar 4 tane saçma sapan gol yedik. Kornerden gelen goller kadar saçma goller başka ülkede üst düzey takımlarda göremezsiniz. Allah aşkına Tigana ordaki 4 adamı boş bırakın 1 adamı mı tutun dedi bu adamlara nasıl o adamlar öyle boş kalabiliyorlar. O kadar boş kaldılar ki artık topa vurmak için yarışır hale geldiler nerdeyse bizim halimize acıyıp adam kendi defans yapacaktı. Diğer korner de aynı şekilde bu takımın golcüsünü o kadar boş bırakamazsınız defansa burdan yazıklar olsun demek istiyorum. Futbol bilgilerinden bu akşam şüphe duydum açıkçası böyle adam tutma olmaz. Son gol de zaten Runje nin hediyesi, adam yumruklamak nedir bilmiyor galiba böle gol mü yenir ya :@ . Ricardinho değişikliği normaldi adam çok yoruldu çıkarken suratını görmüşsünüzdür koşacak hali yoktu. Ama son Mustafa Doğan değişikliğini ben de saçma buldum onun yerine İ.Akın alınabilirdi. Ama ne olursa olsun maçı 3-1 den 4-3 e getiren Tigana değil BJK lı futbolcuların işlerini ciddiye almamasıdır. BJK nın büyük takım olduğunu unuttular sanırım bunu onlara birinin hatırlatması lazım. İnşallah bu maç ders olur ne diyelim. Tigana yı eleştirin de arada şu futbolcuların yaptığı saçmalıklara da deyinin arkadaşlar sistem dışında da çok saçma şeyler oluyor sahada... Konu dartheagle tarafından (05-11-2006 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tigana basın açıklamasında "ya kovulmam lazım, ya başarmam lazım" demiş adam bence kendini kovdurmak için her şeyi yapıyor.. (arada 8 trilyon YTLtazminat var) yönetimde göndermemek için her şeyi yapıyor. tiganayı sadece ve sadece tribündeki taraftar gönderir. Selamlarımla... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Beşiktaş'ın deplasmanda Antalyaspor'la 4-4 beraber kaldığı maçın ardından konuşan Jean Tigana, sihirbaz olmadığını, herşeyi çalışarak düzeltebileceğini söyledi. Maçta 3-1 galipken, 3 gol yiyerek maçtan 4-4 beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduğunu ifade eden Fransız hoca, basın mensubunun; "Deplasmanda 4 gol atıp 4 gol yiyorsunuz, kişisel eleştiriniz nedir?" sorusuna, "Yediğimiz 4 golün 3'ü duran top." diyerek cevap verdi. İkinci yarıda geriye çekilmediklerini söyleyen Tigana, "Skoru koruyun demedim, 20 günde 7. maçımızdı, bazı oyuncularımın performansında düşme oldu." dedi. Geldiği dönemde 4 oyuncuyu sahaya ısınmaya bile gitmediğini belirten Tigana, "Sürekli çalışan, iyi çalışan bir adamım, gemiyi de terk etmeyi sevmem." diyerek istifa etmeyeceğini belirtirken, Beşiktaş'ta 3 yılda 4. antrenör olduğunu hatırlattı. Kariyerinde çok daha kötü maçlar yaşadığını söyleyen Tigana, ilk kez istifaya çağırıldığını söylerken bu istifa çağrılarının kendisini etkilemeyeceğini ve pazartesi günü çalışmaya başlayacaklarını söyledi. Son olarak sözlerini, "Türkiye'de sabır yok, herkes hemen sonuç istiyor." dedi. kaertalhaber.com
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
KARTAL HABER bu haberi lig TV den aşırmış soruyu soran Ömer Güvenç tir. Tigan aynı röportajda yönetimi hedef göstermiş ve 3 yılda 4 antrönör değişikliği yaşadı bu kulüp düşünün artık demiştir. Ayrıca Yine ömer güvençin açıklması BJK hiç bukadar sık sakat vermedi nedeni nedir deyince sende fulbolcuydun sayın güvenç nedenini bilirsin demiştir. Ve yine hedefi futbolculara yöneltmiştir....
__________________ YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜM SENİ ÜSTÜNDE ÇUBUKLU FORMALAR VARDI BİR ANDA TUTULDUM AŞIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZDI | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
4-4 biten Antalyaspor-Beşiktaş maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtalayan Yılmaz Vural ilginç açıklamalar yaptı ![]() Yılmaz Vural, "Son dakikada 2 puan bıraktığımız için üzgünüz. Beşiktaş 1 puana sevinsin çünkü 3 puan bizim hakkımızdı. son gol öncesi Burak faul yaptı ama hakem oyunu devam ettirdi. 12 haftadan bu yana iyi oynuyoruz ama üzermizde bir şanssızlık var" dedi. Vural, "Tigana'yı başırılı buluyor musunuz?" şeklindeki soruya ise şöyle cevap verdi; "Tigana meslektaşım . Adamı buraya getirmişiz, hemen geri göndermek yanlış olur. Ona büyük saygım var ama bu ülkede çok Tigana var. Yıllardır bunu anlatmaya çalışıyorum ama kimse beni dinlemiyor.
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |