![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #422 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya arkadaşlar sizi anlayamıyorum ya bana ne durmayın Tigana nın arkasında falan ben de durmuyorum umrumda deil de ya Allah aşkına sahaya çıktıktan sonra T.Direktör ne yapabilir ki en fazla ne kadar karışabilir ordaki oyunculara belki de bizim dediğimiz her şeyi söylüyor oyuncularına belki de onlar dediklerini gerçekleştiremiyorlar sahada o kadar saçma şeyler oluyor ki, o kornerde o golü yediler ya ben de böyle düşünüyorum Tigana gidin kornerde adamları boş bırakın diye bir şey demedi ya bunlara. Bence bu adamların futbol bilgisi konusunda büyük eksikleri var defansta ve forvette mental açıdan çok zayıfız. Tigana bazı futbolculara ne derse desin dediklerini uygulayabilecek yetenek de olduklarını sanmıyorum bu. Diceksiniz ki bir korner golü mü buna neden oldu evet gerçekten de öyle oldu. Hala kabullenemiyorum kabullenemem de böyle defansın, böyle kalecinin Allah b..... Tigana gitcekse yanında gitmesi gereken çok adam var sadece Tigana gitsin diyerek bırakmayın artık şu laflarınızı o defansın rezilliğini eleştirmediğinize inanmak istemiyorum. | ||
![]() |
![]() | #423 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya gs full hucum yapıyo maçları çok az gol yiyip bitiriyo.ya biz okadar çakılı oynuyoruz hatta gol pozisyonu yokken bile gol yiyoruz.ya neiştir anlamadım ya tigana ne yapsın diyolar ya deliriyorum ya.Tigana ne mi yapsın; 1-takım öne geçince geriye yaslanmasın atak yapmaya devam etsin. 2-ibrahim a. şans versin çürütmesin gökhan g. yerine onu koysun ya çok mu zor ya tigana allahından bul tigananın yaptıkları; 1-beşiktaşlıların hayatını karartmak 2-ezikleri 100.yılında şampiyon yapmak 3-bizleri futboldan soğutmak ve sinir hastası yapmak 4-takımın prestijini sıfırlamak yapacakları; 1-yıldızları söndürmek 2-başkanı koltuğundan etmek 3-ve son hamle tazminatını alarak gitmek. başkan bize luce yi getir Sen de kurtul bizde
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #424 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
"Sihirbaz değilim" ![]() Beşiktaş'ın deplasmanda Antalyaspor'la 4-4 beraber kaldığı maçın ardından konuşan Jean Tigana, sihirbaz olmadığını, herşeyi çalışarak düzeltebileceğini söyledi. Maçta 3-1 galipken, 3 gol yiyerek maçtan 4-4 beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduğunu ifade eden Fransız hoca, basın mensubunun; "Deplasmanda 4 gol atıp 4 gol yiyorsunuz, kişisel eleştiriniz nedir?" sorusuna, "Yediğimiz 4 golün 3'ü duran top." diyerek cevap verdi. İkinci yarıda geriye çekilmediklerini söyleyen Tigana, "Skoru koruyun demedim, 20 günde 7. maçımızdı, bazı oyuncularımın performansında düşme oldu." dedi. Geldiği dönemde 4 oyuncuyu sahaya ısınmaya bile gitmediğini belirten Tigana, "Sürekli çalışan, iyi çalışan bir adamım, gemiyi de terk etmeyi sevmem." diyerek istifa etmeyeceğini belirtirken, Beşiktaş'ta 3 yılda 4. antrenör olduğunu hatırlattı. Kariyerinde çok daha kötü maçlar yaşadığını söyleyen Tigana, ilk kez istifaya çağırıldığını söylerken bu istifa çağrılarının kendisini etkilemeyeceğini ve pazartesi günü çalışmaya başlayacaklarını söyledi.
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
![]() | #425 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | yani diyorsun ki Tigana gidince bu beceriksizler dünyada en kötü defans oyuncusunun bile yapabileceği bir şeyi yapmayı öğrenecekler. Luce gelsin de Luce zagosuz ronaldosuz ahmet yıldırımsız bu defansla ne yapacak acaba. | ||
![]() |
![]() | #426 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben vartya bu adama diyecek bir söz bulamıorum, şerefsiz herif, hala bir bahane buluor, ya param olsa verecem tazminatını ama yok, aslında bütün bjkliler ellerini cebine atsalar bu para ödenir ve tigana giderr ama, aslında ben istikrarı savunan bir adamım ama bu tiganayı savunacak bir yer bulamıorum, deveye sormuşlar neren eğri,nerem doğruki die cevap vermiş. yok yok yok.... nolcak bilmiorum,istediğimiz kadar yırtınalım istifa istifa die,ama boşa..... ağlıorum kahrımdan ....
__________________ simsiyah karanlıktan bembeyaz aydınlığa koşmaktır beşiktaşlılık | ||
![]() |
![]() | #430 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Antalya'da taraftar tepkisi Beşiktaşlı taraftarlar, karşılaşma sonrası teknik direktör Tigana'yı istifaya çağırdılar ![]() 4-4 biten maç sonrası uzun süre tribünleri terk etmeyen yaklaşık 2 bin Beşiktaşlı taraftarlar 90 dakikanın ardından önce futbolcuları protesto ettiler. Taraftarlar ardından teknik direktör Tigana'yı istifaya davet etti. Numaralı tribünde ise bazı taraftarlar, Beşiktaşlı yöneticilere teknik direktör Tigaana'yı şikayet etti.
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |