![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #161 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bizim takımın yarısı şaban wallahi izlerken gülüyorum runje top tutunca helal filan diyorum bakiyi toramanı ben çalımlarım zaten korayla serdar 2 maç oynadılar adam olduk zannettiler üzülmez tandoğan her zamanki silik ve yeteneksizler delgado ve sözde rico paşa desen ara ki bulasın hele de delgado...bacağın kopar umarım formanın hakkını veren tek futbolcu bobo o da olmasa küme takımı olucaz boşuna tiganaya filan yüklenmeyin o parasını alıyo nasılsa demirören denen o adam var yaa işte onun yatacak yeri yok
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
|
![]() | #162 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | bir takim 2-0 öne geciyor ve kazansa 2.olacakdik ama yine bazilari kafaya takmiyor bu maci aliriz diyor 2.yarida 3gol yiyoz 7dakikada ben malesef böyle takimi sampiyonluk yarisinda göremem.öyle kötü oynadikki 1.yaridada kötü oynadik 2yansimiz vardi attik trabzon her dakikada bazki yapti maci onlar kontroll etti macin baslangicindan beri artik bu takimin hali neolcani bilmiyom 2.olcamizida tahmin etmiyom galata kac kere puan kaybetti bizde herzaman onlari degerlendirmedik yazik gercekden oysaki bu taraftara sampiyonluk yakisirdi ama nediyelim artik önümüzdeki maclara bakacagis
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #163 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | vallahi artık diyecek lafım yok.delgado ya verilen paralara yazık.bu takımda artık herkes forma giyebiliyor.yakında benide transfer eder bu yönetim.koskoca Beşiktaş a seçimde demirörenden başka başkan adayı cıkmıyorsa kimse çıkıpta yönetimi eleştirmesin.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() |
![]() | #165 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yazık çok yazık başka birşeyi yok ne yorum yapsak boş | ||
![]() |
![]() | #167 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | cogu yorumcu suc runje de diyor kimse defans hatalarini gormuyor... 1.Ibrahim Toraman a bu takimda yer yok sag bek oynayamiyor stoper oynayinca yarim duzune gol yiyoruz. 2.Ibrahim Uzulmeze bi haller oldu eski deli den cok uzak... 3.Ricardinho kleberson gibi oynamaya basladi... 4.Delgado biseyler yapmaya calisiyor ama yapamiyor... 5.OFSAYT TAKTIGI OUT - GUVENLI DEFANS IN 6.81 e kadar oyuncu degistirmeyen tigana artik fazla olmaya basliyor. Tum bunlar Bobo ve Nobrenin performansini etkiliyor.Aciyorum ben sahsen Bobo ve Nobre'ye. AYIP ETTILER yonetimin de sucu var para vermeyeceksin gerekirse 5 ay vermeyeceksin once basari sonra para. Herhalde hava alanina taraftarlar protesto icin gitmistir bakalim neler yasanacak artik ama belli olan birsey var biz sampiyonlugun yanindan bile gecemeyiz taa ki ibrahim toraman,gokhan gulec ve kleberson bu takimdan ayrilana kadar ve yerine bunlarin 3-4 gomlek ustu oyuncular gelene kadar...Yattara olsaydi 2 gol daha yerdik rezil ettiler nasil bakacam insanlarin,arkadaslarimin yuzune... edit .UTANIN.ALDIGINIZ PARADAN UTANIN...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... Konu GoD of WaR tarafından (24-02-2007 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #168 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Runjenin suçu yok tigana ofsayt taktiğinde ısrar ettiği sürece toraman ve bakide de suç yok adamlar ofsayt taktiği yapıcaz die paso adam kaçırıolar yapamıolar işte ofsayt taktiğini kaç puan kaybettik bu saçma sapan taktik yüzünden nie ısrar edilio hala anlam veremiyorumm....
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
![]() | #169 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | çok yazık oldu,resmen 2-0 ın üstüne yattık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() | #170 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teknik Direktörümüz Jean Tigana(!!!!!), düzenlediği basın toplantısında Trabzonspor maçıyla ilgili şu değerlendirmeleri yaptı: "Çok üzgünüz. İyi bir ilk yarı sonrasında özellikle maçın ikinci yarısında Ersen Martin'in de oyuna girmesiyle ilk 15 dakikada her şey tersine döndü. Özellikle çizgi defans şeklindeki duruşumuzda hatalar yaptık. Maçın kaderini değiştiren de bu hatalardı. Özellikle deplasmanlarda çok gol yemeye başladık. Bilhassa defans olarak deplasmandaki maçlarda sağlam durmakta zorluk yaşıyoruz. Orta sahada ikili mücadelelerde sıkıntı yaşıyoruz. Bu fark ettiğimiz ve çözmeye çalıştığımız konular. Biliyorsunuz deplasmanlarda golde atıyoruz esasında. Önümüzde hazırlanmamız gereken Vestel Manisa kupa maçı var. Sonra da Galatasaray ile önemli bir derbi maçımız var. Bunun için de tekrar toparlanıp gerçek gücümüzü göstermemiz lazım. Bilhassa ilk yarıda gösterdiğimiz oyunu tekrar sergileyebilmemiz lazım." | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |