![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
TİGANA İSTİFAAAAAAAAAA !! | |||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ _________ ..:::BENDEKI BESIKTAS SEVGISI HIC BITMEYECEK:::.. [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote={ThE DieSeL...}};278014]Neler söylemek geliyor içimdende neyse ağzımı bozmayayım o kadar.. Bir ofsayt taktiğidir gidiyor,ulan hoca sen beşiktaş gibi galibiyete oynayan,tek amacı galibiyet olan bir takımı ofsayt taktiğiyle oynatırsan böyle madara olursun işte.Bakiye,runjeye falan kızmıyorum artık,çünkü bunları yapmadıklarında beni şaşırtıyorlar,onların bu perfornmansını her maçta bekliyorum zaten..Ama beni asıl anıltan toraman oldu,hep arkasındaydım ama toramandanda hiçbirşey olmazmış iyice anladım..Bir taımın savunması bu kadar zamanlama hatası yaparmı ya,bu kadar top kaçırırmı arkasına,aklım mantığm almıyor.Delgado-ricoya yorum yapmıyprum hem mücadeleden kaçıyorlar hem creatif fubollarının yarısını oynamıyorlar..Vestelle denizliyi yenince herkes burda bizi şampiyon yaptıda,o zaman söyledim gene söyleyeyim bu takımdan bu hoca olduğu sürece hiçbirşey olmaz.Öyle bir duruma geldikki artık düşünün ilk değişikliğimi gol atmamız gereken amanda mustafa doğanı oyuuna alarak yaptık.. yorumlarına katılıyorum delgado hele bir facia o adam 5 kurus etmezmiş nasıl bu kadar para verildi inanamıyorum ve gidipte arjantin milli takımında oynayan collocini yi tigana kabul etmedi sanki elinde daha iyileri var.. Baki hakkında yorum yapma geregi duymuyorum zaten.. | ||
| |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | geçmiş olsun beyler bayanlar.....başka bişe sölemiyorum yoksa biliyorum ban yicem
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
| |
| | #5 | ||
| Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | bu sezon da bitti sayılır...önümüzdeki sezonu düşünmenin zamanı geldi...ama onu da nasıl düşüneceğiz allah biliyor...bu teknik kadro ve yönetimle olmuyor ve olmayacak da ![]() ![]() ![]()
__________________ | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aynen 7dk da 3 gol ancak beşiktaş yer geçmiş olsun
__________________ Biz her dem yeniden doğarız, bizden kim usanası.. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | allahtan maçtan cafeye gelene kadar içimi boşakttım yoksa bende ban yemiştim şimdiye verdim veriştirdim anadolu takımı gibi ofsayt taktiği uyguyan senin gibi teknik direktörüm ...2-0 dan sonra ortaya ve defansa takviye yapmayan teknik direktörüm taaaa urfadan istanbula...... | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bizim takımın yarısı şaban wallahi izlerken gülüyorum runje top tutunca helal filan diyorum bakiyi toramanı ben çalımlarım zaten korayla serdar 2 maç oynadılar adam olduk zannettiler üzülmez tandoğan her zamanki silik ve yeteneksizler delgado ve sözde rico paşa desen ara ki bulasın hele de delgado...bacağın kopar umarım formanın hakkını veren tek futbolcu bobo o da olmasa küme takımı olucaz boşuna tiganaya filan yüklenmeyin o parasını alıyo nasılsa demirören denen o adam var yaa işte onun yatacak yeri yok
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |