![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu kadar kötü bir oyunla, üstelik yendiğiniz takıma mahkum olarak galip gelerek şampiyon olamayız... Bu takım daha cesur oynamalı, tribündeki taraftar adam gibi bir maç seyretmeli... Beşiktaşım böyle oynamamalı... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dogru dıyorsunda fenerın ıyı top oynadıgınımı dusunuyorsun?bu aralar sadece aglama konusunda basarılılar gecmıste oldugu gıbı....
__________________ HARAMİLER in saltanıtını yıkacağız | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ilk yarı takım gayet iyiydi ama bizim kronik hastalığımız öne geçtikten sonra yatma bizi bu hallere soktu.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu maçı almamız şart umarım alırız eziklerde amaçlarına ulaşarak aldıkları maçtan sonra farkın açılmasına izin veremeyiz.İNşallah kazanıcaz bu maçı..
__________________ there are two things in my life 1.BEŞİKTAŞ 2.MORE BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() |
Beşiktaşlı taraftarlardan örnek davranış! Beşiktaşlı taraftarlar Kızılay'ın kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde topluca kan bağışında bulundular. Antalyaspor ile bu akşam oynanacak karşılaşma öncesinde Beşiktaş'taki Barbaros Hayrettin Paşa Meydanı'nda kurulan Kızılay çadırlarında kan bağışlayan taraftarlar, anlamlı bir organizasyona imza attılar. Çok sayıda Beşiktaş taraftarının yanı sıra vatandaşlar da saat 10.00’da başlayan organizasyona katılarak büyük ilgi gösterdiler. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bize yakışan budur.. Bir kez daha onur duyuyorum Beşliktaşlılığım ile.. İyi ki Beşliktaşlı olmuşum. Ben de kan verecektim ama.. bir gün önce alkol aldığım için kabul etmediler.. Ama yarın ben de vereceğim.. hem de dünyanın en soylu renkleri ile oluşmuş şanlı ve onur dolu BJK formamı da üzerime giymiş olarak..! Saygı ve sevgilerimle.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |