![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ulan cordobaa sendemi bole yapacaktın dun bide utanmadan gol atmaya cıkıosun sewmiorus ulan artık seniii ![]() ![]()
__________________ EROS AŞKI BİZDEN ÖĞRENSİN ![]() ![]() ![]() TEK ASK BESİTASK... ________________________ BASKA SEVDALARA KAPALI'YIZ!!!... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sen top oynama ondan sonra herkeze suçlama yap. kardeşim teşvik bile olsa adamlar kadar oynasan bu duruma düşmezsin. takım top oynamadı arkadaşlar.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | taraftarin tepkisini azda olsa anliyorum, ama iste yanlis takima tepki vermisler.... yani ben sahsen en büyük tepkimi rizeye, ve rize gibi takimlar veriyorum mac bakarken... yani rize gidip sivasa falan yeniliyor, geliyor büyük takimlara karsi aziyor... yani bukadar iyi oynuyorsan ozaman her takima karsi öyle oyna, büyük takim sana neden arti motivasyon veriyorki? taraftar birazda yilmaz vuralin aciklamalari yüzünden böyle tepki verdi bence. yani adam herzaman fenerliyim diyor, ondan akillarina böyle bir düsünce gelmisdir... burdan ben bir besiktas taraftari olarak antalyali oyunculardan özür diliyorum, ayip etmisler stadda....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | antalyaspor içerde dışarda hep böyle oynuyor.4-4lük kayseri maçında bunu gösterdiler.bizim takım kötüydü.
__________________ Bu yazıyı FARKEDERSEN, FARKEDECEKSIN ki bu yazıyı FARKETMEN ya da FARKETMEMEN hiç FARKETMEZ. Sen en iyisi bu yazıyı hiç FARKETME | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ömer öründür'ün bir analizi vardı. takım ileri çıktığı zaman arkaya geçen her top çok ciddi gol pozisyonları doğurur murat'ın sakatlığından dolayı diye takım mecburen geriye yaslandı orta saha oyuncularımızında ( tekni kapasiteleri yüksek ) oyun düşmesiyle antalyaspor istediği ortamı yakalayıp maça hakim görüntüsü vermiştir. ve en güzel top nasıl oynanır çamur atmaya imkan bırakmadan oynamışlardır
__________________ ![]() TÜRK'ü korusun ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |