![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 Ay oldu sadece delgado yetmez diyeli, ya sakatlanırsa demiştim, işte sonumuz bu arkadaslar bu takım 10 numarasız gol atamaz, defansımız iyiydi, böyle kaza goller her maç yenebilir ama sen bu golü çıkarmak zorundasın , en az 2 gol atmak zorundasın, sorunumz bu gol atamıyoruz | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar Ben frankfurt ta Süper kupa finalini canli izledim,samimi söylüyorum top Baki nin ayagina geldiginde her seferinde gözlerimi kapattim topu yine nereye ve kime atacagini görmemek icin ve yanimdaki arkadaslarima dedim ki... Bu takimda kim oynarsa oynasin bu Baki denen cocuk oldukca biz her macta 1-0 yenik baslariz diye... Benim anlamadigim konu ise, Tigana gercekten futbolcudan anliyor mu yoksa anlamiyor mu? Gökhan Gülec i buldugunda hepimiz büyük bir saygi duyduk ama bu Baki gercekten birakin Besiktas in 2.lig takimlarinin bile oyuncusu olamaz, umarim beni yaniltir eger yanilirsam da cok sevinirim.Ama bu adam tek bir topu bile olumlu kullanamiyo ki,bugüne kadar gördügüm Ezikbahce li Servet dahil en kazma Futbolcu..Lütfen Tigana bu adamda israr etme yol yakinken elden cikarin... Yoksa canimiz daha cok yanacak.. Besiktas imiz gelince aslinda ben Fena bulmadim ama Manisa takimi top oynamaktan cok oynatmamak icin sahaya cikti,gectigimiz senelerden farkli bir Ersun Yanal takimi izlettiler.anlasilan dünya kupasini örnek almislar kendilerine bu sene lig cok zevksiz gececege benziyor,tabi futbol kalitesi anlaminda!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |