![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #171 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi insallah ben yanilirim. insallah ben haksiz cikarim
__________________ >>http://turkishlife.oyla15.de<< | ||
![]() |
|
![]() | #172 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #173 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #174 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #175 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sende haklisin bilader biliyorum, tigananin yanlislari var, onu kendisi de biliyor benim anlamadigim, turk takimlari lige baslamadan once transferleri tamamlamiyorlar ya bir ay, koskoca bir ay var onunde...istedigin transferleri yap hemen lig onunde takimin iskelesini kur, adamlar bir birine alissin...bu okadar mi zor ya simdi daha halen transferden bas ediyorsun, lig baslamiz yeni gelen adam bakalim nezaman takima uyum saglar olme essegim olmeeeeeeee
__________________ siyah beyaz olum yasam... | ||
![]() |
![]() | #176 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla onu ben düşünecek değilim o iş yönetimin işi hem kaliteli bir adam alırsan uyum sorunu muym sorunu hikaye örnekmi giunti symkowiak adamları koyduğun gibi takır takır oynadılar yeterki iyi ve kaliteli olsun yabancı | ||
![]() |
![]() | #177 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | arkadaslar bakiye kiziyorsunuz oke bazen bende kiziyorumama stoperde sol bek olurmu yine stoperden sag bek(i.toraman) yapiyor birde adamlardan golculere orta yapin diyor bakinin yeri top kesici takima lider oyuncu lazim diyor tigana o zaman ne diye boboyu aldirdi yedek oynatacakta yerine lider oyuncu alinsaydi birde sampiyon oldugumuz yil defansta ronaldo,zago vardi ortada giunti tayfur vardi oyle iyi ikili lazim defansa ve ortaya | ||
![]() |
![]() | #178 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kusura bakmasin bu iste en buyuk suc tigananin ve yonetimin her seyi hocaya birakirsan boyle olur. ailtonu satamadiniz bari oynatin ise yarasin | ||
![]() |
![]() | #179 | ||
RoCKeR eaGLe ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Futbolcularin aglamasi bişiyi degistirmez. Sahada herseyın farkında deıllermıydı? Gucleri vestele mı yetmedi ? artık antep macina bakıcaz.Ayrıca yonetim ne yapıcak simdi onu merak edıyorum!
__________________ aNTiCiNCoN ! | ||
![]() |
![]() | #180 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | sezonun ilk maçında yenilmemiz hiç iyi olmadı. umarım bu mağlubiyet bizim için bir nazar boncuğu olur. takımı desteklemeye devam etmeliyiz.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |