![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #211 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben ibrahim akın'ın gerçekten Beşiktaşlı olduğuna inanmıyorum.yani bu sırf bu tepki hareketinden dolayı değil.aynı hissi ibrahim toraman'da da yaşıyorum.sanki fırsatını bulsa takımı bırakıp gidecekmiş gibi geliyor. ayrıca ibrahim'e para cezası verilmesinden yanayım.ya da ibrahim üzülmez gelsin kulağını çeksin.takımın huzurunu bozmasından korkuyorum.
__________________ inönü'de... | ||
![]() |
|
![]() | #212 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ibrahim Akin tamam, ama Ibrahim Toraman benim Besiktas'liligina en cok guvendigim adam. Hic giki cikmadi ve sahada en cok mucadele eden adam, ayrica kolundaki ter bandinin renklerine bakinca da anlarsin. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #213 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #214 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() İşin geyiği bir yana dün İ.Akın'ın hareketi felaket canımı sıktı.Ne kadar yetenekli olursa olsun takım gol attığında kendi atamadığı için üzülen bir adamı takımda görmek istemiyorum.Tam tekrardan kenetlenip kolej havası yakalamaya çalışırken bu yaptığı bence büyük bir terbiyesizliktir.Zaten takım oyunu da oynamıyor ve zamanında pas vermeyerek Ailton'u da çıldırtmıştı.Satıyolar mı takasta mı kullanıyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar ve versinler gitsin.Kim ne derse desin yetenekli ve bencil İ.Akın yerine orta yapamayan ama takım için bir tarafını yırtan kaptanımız Deli' İbo'yu tercih ederim.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() |
![]() | #215 | |||
RoCKeR eaGLe ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
i.toraman takımda besiktasli oldugu bilinen tek oyuncu!!!
__________________ aNTiCiNCoN ! | |||
![]() |
![]() | #216 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #217 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #218 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #219 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() |
![]() | #220 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben bu takımdan 8-10 maç iyi oyun beklemiyorum, yeter ki ilk haftaları minimum kayıpla atlatalım, sonrasında kazanmanın verdiği motivasyonla da iyi oyun zaten kaçınılmaz... iyi oyun diyenler ekim'i beklesinler, az kaldı... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |