![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Nedir bu baki ve bobo düşmanlığı.....?
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dostum bu soruyu hala soruyor olman biraz tuhaf. bizlerinki düşmalık değil. uygunsuzluğu dile getiriyoruz sadece. bir düşünsene bakinin yerine sol bekte adam gibi bir sol bek olduğunu. gerektiğinde rakibi engelleyen top kazanan ve kazandığında olumlu kullanan gerektiğinde kanattan bindirme yapıp forvete goller hazırlayan biri. ve bobonun yerinde pozisyon buldumu gol yapan savaşan rakip defansı yoran birisini. sence de güzel olmaz mıydı. | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya arkadaşım baki ne yaptı bugune kadar...bobo ya lafım yok..o sadece bu maçta kötüydü..daha çok genç..ii olacak..ama baki olmaz gibi geliyor bana yada yerinde değil de o yüzden mi bilemiyorum
__________________ HAYATTA BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya arkadaşım baki ne yaptı bugune kadar...bobo ya lafım yok..o sadece bu maçta kötüydü..daha çok genç..ii olacak..ama baki olmaz gibi geliyor bana yada yerinde değil de o yüzden mi bilemiyorum
__________________ HAYATTA BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 10 defa yazsam anlamama konusunda ısrar eden arkadaşlardansın....Şöyel soralım o zaman 1. Ben Bobo düşmanı değilim ama "kör"hiç değilim.....Nedir bu Bobo ve Baki "aşıklığı"? 2. istatistikleri 0 olan bir golcüyi yani 0 kafası ve 0 şutu olan bir golcüyü Beşikataş a daha doğrsu büyük Beşiktaş'a nasıl yakıştırıyorsunuz? 3. 3 Büyüklerden febe ve gese de ayağına gelen 10 toptan 8 ini kaçıran bir oyuncu ideal santrafor oynar mı? Ya da febe ve gese Bobo yu tranfer edermiydi? Cevap hayır tabi ki.öyleyse bu futbolcu Beşiktaş'ı alçaltmaz mı rakipleri karşısında? 4. Ricardinho gibi bir Dünya yıldızının hedef büyüttüğü bir takımda Bobo şu anki futboluyla Hedef küçültmek olamz mı? 5. Beşiktaş ta kelimenin tam karşılığıyla 0 istatistiği olan bir futbolcu nasıl savunulur? o zaman ailton na diyeceğiz..... 6. Taraflık ve destek olmak dmek gerçekleri istatisitkleri inkar etmek, kötü olan bir durumu "ört bas "etmek ki demek? Lütfen kendimiz komik duruma düşürmeyelim......0 şut çeken 0 gol pozisyoona giren 0 kafası olan bir futbolcu hala nasıl savunulur ....? ![]() Bir önceki mesajınmında taraftarlık ve destek olmakk konularını açıkladım....Görüşlerim çok net...... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar rico nun girer girmez bi topuk hareketi wardı adamlar anlayamadı bile hemn foul yaptılar we peşinden delgadoyla duwar pasları çalımlar faln bu adam bize çoook yararlı olcak sizce 15 dk lık görüntü itibari ile çoook ii oynadı. delgadonun bu maçta hat-trick yapması lazımdı ama özden izin wermedi olsun bu sene şampiyon BEŞİKTAŞ.... | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
soldan rico sağdan delgado kardeşş yani benim tahminim.... ama rico hava toplarında nasıl onun hakkında bi bilgim yok..
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |