![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #181 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | rico ve önlibero.ilginç!!
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
|
![]() | #182 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu işin tek çaresi tek forvete dönmek arkadaslar,zaten arkadan golcü çıkıyor,burak delgado vs... rico solun adamı değil,ortada oynayacak Konu Meric tarafından (06-09-2006 Saat 15:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #183 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bobo Trabzonspor maçında oynayabilecek Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi'nde Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen akşam antrenmanında, sabahki çalışmaya katılmayan Bobo ve Murat Şahin de yer alırken, kulüp doktoru Ayhan Optur, Brezilyalı futbolcu Bobo'nun sakatlığının geçtiğini ve Trabzonspor maçında forma giyebileceğini açıkladı. Kartal'ın akşam antrenmanı, taktik ağırlıklı geçti. Isınma hareketlerinin ardından bireysel çalışmalar yapılırken, futbolcular daha sonra Tigana'nın belirlediği taktik varyasyonlar üzerinde durdu. Antrenman, yarı sahadaki çift kale maçla sona erdi. Milli futbolcuların yer almadığı antrenmanda Mustafa Doğan, fizyoterapist eşliğinde çalışırken, Nobre takımdan ayrı, düz koşu yaptı. Kaynak: AA
__________________ ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !! | ||
![]() |
![]() | #187 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Artık şu trabzon maçına konsantre olalım rico-delgado-nobre-ve büyük beşiktaş tarfatarı pazar gününü heyecanla bekliyorum 4-0 diyorum delgado kesin atar ama diğerlerini bilmem...
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
![]() |
![]() | #188 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Beşiktaş-Trabzonspor maçı hakemi açıklandı Turkcell Süper Ligi'nde 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklanan haftanın maçlarında görev yapacak hakemler şöyle: ![]() 9 EYLÜL CUMARTESİ 21.45 Denizlispor- Galatasaray: Halis Özkahya 20.00 Kayserispor - Gençlerbirliği: Uğur Söylemez 19.00 Fenerbahçe - Antalyaspor: Hüseyin Göçek 10 EYLÜL PAZAR 21.45 Beşiktaş-Trabzonspor: Bülent Yıldırım 20.00 Gaziantepspor - Ankaragücü: Vedat Yüksel 20.00 Konyaspor - Sivasspor: Barış Şimşek 20.00 Vestel Manisaspor-Kayseri Erciyesspor: Mustafa İlker Coşkun 20.00 Ankaraspor - Çaykur Rizespor: Cemil Şensöz 19.00 Bursaspor - Sakaryaspor: Mehmet Fatih Gökçe
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |