![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dün gökhan zanın bir açıklmasını dinledim... aynen şunları söyledi....''dünyanın en iyi defans oyuncularını getirin beşiktaşa,orta sahada iş yoksa defans dayanamaz...'' çok doğru bir cümleydi evet....orta saha top kaybı yaptıkça bütün yük defans oyuncularına bindi....ama defansta hata yaptıkça tüm yük runje deydi....runjenin ilk yarıda yapmış olduğu kurtarışlara sözüm yok....ancak 2. yarıda öne çıkarak ve kaleyi terkederek hepimizin yüreğini ağzına getirdi....ancaaaaaaaakkkkk,,,,yediği gollerde yapabileceği çok fazla birşey yoktu....her seferinde rakiple karşı karşıya geldi....dolayısıyla yenilen gollerde ben runje yi değil,onu sürekli rakiple karşı karşıya getiren gökhan ve korayı suçlu buluyorum.... kişisel hatalar hat safhadaydı....klebersonun harcadığı gol pozisyonları,korayın rakibe hediye ettiği gol,bakinin kişisel top kayıpları düşündürücü.... ama tek tepkim seyirciyeydi....ne olursa olsun baki ıslıklanmamalıydı....beşiktaş taraftarına yakışmadı....
__________________ BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ BÜKEMEDİĞİMİZ BİLEĞİ KIRARIZ | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | birde şunu söylemek isterim bu takıma hiç uzaktan şut çalılştırmıyorlarmı acaba,ulan kim şut çekse top dışarı gidiyor ve sanki her zaman oralardan gol atıyorlarmışcasına bir daha bir daha deniyorlar,biraz şut çalıştırsınlar şunlara,yada yapamayacaklarsa her pozisyonda şut atmamaları gerektiğini anlatsınlar..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar gerçekten Ricardinho ve Delgado ile olmuyor anca anca 3 tane Müthiş futbolcular olucak (!) Orta saha bomboş koşmuyorlar defans yapmıyorlar Rico ve Delgado sırf ofans olucaksa diğer oyuncular defansif ve Ofansif örnegin John Arne Riise gibi Sol Kanat Gattuso gibi ön libero alıp tek forvete dönersek ricardinho oynar bu takımda yoksa 2 sinden biri gider seneye yazmadı demeyin!!! | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu takımdan herşey olur ben çok kızgındım ama sabır gs maçı çok farklı olacak bence ben inanıyorum yeterki yürekli oynasınlar
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ali güneş ve bakiye katılıorum ama boboya katılmıorum bobo dediğin adam şu anda bjknin en golcü oyuncusu burakla beraber
__________________ Bir gün herkes BEŞİKTAŞLI olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Evet Arkadaslar, Yenilmemizin sebebi nedir? Bence Tigananin yanlis 11 surmesi. ---------------Runje----------- Ali T-----Gokhan-----Koray--Ibo U -------------Kleberson---------- ------Burak---Delgado---Rico---- -----------Nobre---Akin------- bu benim 11im. keske bu 11 ile ciksaydik
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |