![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Alıntı:
Şunu da ısrarla söylemek istiyorum ben de Rico-Delgado ikilisinin beraber oynamasını isterim ama bunun için sistem değişikliği şart. daha önce de söylediğim gibi tek forvete dönüp ortasahaya mücadele gücü yüksek bir oyuncu koymalı. Daha önce verdiğim kadroları tekrar vermek istiyorum iyi anlaşılabilmesi için. Benim 11 im 3-4-1-2 -------------------Runje------------------- ------İ.Toraman----Koray-----Gökhan------ Ali Tan.---Kleberson----Delgado----İ.Üzülmez --------------------Rico------------------- -------------Nobre-------İbrahim Akın------ Ve Tigananın 4lü savunmasına göre çıkarılabilecek en iyi 11: 4-2-3-1 --------------------Runje----------------- İ.Toraman----Gökhan------Koray-------Baki --------------Fahri------Kleberson--------- -------Burak--------Rico-------Delgado---- --------------------Nobre----------------- Ortasahada mücadeleci ve savunma yönü güçlü olan bir futbolcu Klebin yükünü hafifletip direnci artırmalı. Bu Fahri de olabilir Koray da olabilir (İ.Üzülmez solbeke geçip Baki stopere çekilirse). Ve şunu gözlemliyorum ki son günlerde forumdaki diğer arkadaşlar da buna benzer kadrolarda hemfikir oldular. Aimar meselesine gelirsek tabiiki Aimar da kötü futbolcu değil ben sadece kıyaslama yapıyorum bana göre Rico da Delgado da Aimardan daha iyi. Rico milli takımda oynuyor,Delgadonun UEFA da yaptıkları ortada ama Valencia taraftarın sevdiği bir futbolcu olmasına rağmen Aimarı Zaragozaya sattı. Son yıllarda sürekli sakatlıklarla boğuşuyor ve sürekliliği yok. Valencia'da çok önemli başarılar elde etti tabi ama ben şu anki durumuna göre değerlendiriyorum. Tabiiki bu benim görüşüm sizin görüşlerinize de saygı duyuyorum.
__________________ ![]() | ||||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Daha önce verdiğim kadroları tekrar vermek istiyorum iyi anlaşılabilmesi için. Benim 11 im 3-4-1-2 -------------------Runje------------------- ------İ.Toraman----Koray-----Gökhan------ Ali Tan.---Kleberson----Delgado----İ.Üzülmez --------------------Rico------------------- -------------Nobre-------İbrahim Akın------ Ve Tigananın 4lü savunmasına göre çıkarılabilecek en iyi 11: 4-2-3-1 --------------------Runje----------------- İ.Toraman----Gökhan------Koray-------Baki --------------Fahri------Kleberson--------- -------Burak--------Rico-------Delgado---- --------------------Nobre----------------- Ortasahada mücadeleci ve savunma yönü güçlü olan bir futbolcu Klebin yükünü hafifletip direnci artırmalı. Bu Fahri de olabilir Koray da olabilir (İ.Üzülmez solbeke geçip Baki stopere çekilirse). Ve şunu gözlemliyorum ki son günlerde forumdaki diğer arkadaşlar da buna benzer kadrolarda hemfikir oldular. -----------------------Runje-------------------- İ.Toraman -------- Koray(Baki) ------- Gökhan Ali Tandogan-------Kleberson----------Delgado Burak ---------------- Rico ------------İbo Akın -----------------------Nobre--------------------- bu diziliste is yapar gibime geliyor.. özellikle kleberson rico ve önlerinde mert brezilya uyumu devam edecek..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla cska cok iyi defans yaptı ama sonunda o etten duvarı kleb deldi onun gol atmasına cok sevindim umarım bu golle moral bulur.. Bu arada delgado cok tutuktu gs macında aman bole olmasın..Rico girince oyun daha bir canlandı.Uefa da cska yı rahat gecip umarım kupaya kadar ulasırız. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bakiye laf edenler görmüştür herhalde adamın gerçek yerinin neresi olduğunu. gerçi fazla top gelmedi ama yinede baki gelenleride güzel karşıladı. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | belki katılmayanlar olcaktır ama ben delgado nun sol açığa yerleştirilmesinin taraftarıyım daha yaşı genç orda oynaya oynaya alışacaktır bu kadroda 2 forvet oynadığımız sürece rico ve delgadonun ilk 11 de olmalarının tek şartı bu ki olmalılar bu iki oyuncudan birini kenarda bekletmek çok fazla lüks oluyor ya Delgado sol açık olacak ya da tek forvet oynayacağız başka yolu yok... | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
YİĞİT-KAAN-BEŞİKTAŞ ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
sistemin :4-2-3-1 olması gerekmektedir bilgilerinize | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Bu Macta biraz tutuk olabilir ama delgado iyi bir oyuncu ilk defa tigana oyunculari yerlerinde oynatti birde su ofsayt taktigi uygulamasini her mac yapmasa iyi olacak Runje:macat bazen riskli hareketler yapsada bir pozisyonda guzel bir hamle yaparak golu onledi Toraman:genelde iyiydi Koray:Cok Calisti iyi toplar cikardi ileriye Baki:ilk defa resmi bir macta yerinde oynadai bazen hatalar yapsada macin genelinde siritmadi Uzulmez:elinden geldigince calisti Burak:Oyandigi diger maclara gore bu macta tutuk kaldi Kleberson:ilk yari sahada yoktu gibi 2.yari biraz kendine geldi Mehemt sedef:Genc bir oyuncu kadro aciklaninca supriz oldu ama elinden geldigine iyi isler yapti bunun gibi genc oyuncular yavas yavas takima monte edilmeli Delgado:Oda burak gibi macta tutuktu genellikle defansa yardim etmek isterken ileriye top cikaramadi ve bayagi bir top kaybi oldu Ricardinho:Tigana onu 2. yari oyuna aldi oyuna girince bir canlanma oldu oyunda oda bugun iyi isler yapti oyunda oldugu surede Bobo:Bugun iyi calisti golluk pozisyonlara girdi ama penalti kacirinca morali bozuldu oyundan dustu ama oda oyunda kaldigi surece iyidi Nobre:ilk 11 de basladi ama bekleneni veremedi sebebi ise ortadan istedigi toplari alamadi ortaya kadar gelince ileri topla cikmakata zorluk cekti ibrahim akin:Oyuna girince sol tarafa canlilik getirdi eger biraz daha kendini toplarsa solda iyi isler yapcaga benziyor | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | eet katılıyorum bence de sistem 4 2 3 1 olmalı ... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |