|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
07-07-2009, 18:15 | #1 | ||
Gurbetçi Kartal Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 16 |
Arkadaslar, Deniz Naki adli bir gurbetci oyuncu'nun takimimiza transfer olacagi yönünde bir konu var ortada... sahsen Deniz Naki'yi kesinlikle takimimizda istemiyorum, bu oyuncu benim cok iyi bir arkadasimla beraber Bayer Leverkusen'in 2. takiminda oynadi ve "Ben Türk degilim, ben Kürdüm, yasasin Kürdistan" gibi laflar edip durmus... O zamandan beri bu cocuktan nefret ediyorum, böyle bir vatan hainini KESINLIKLE almamali yönetim! Gelmek istemesi sadece para yüzünden baska birsey yüzünden degil... Eksik olsun! @forza-kartal: Mario Berk'i arasana be kardes, hallet su isi | ||
|
07-07-2009, 18:20 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 51 | Ahahahaha Koptugum yer
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
07-07-2009, 19:51 | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 20 | Alıntı:
| |||
11-07-2009, 18:49 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | Yaşasın Kürdistan diyen biri ile " yaşasın Hristiyanlık" ya da "yaşasın (atıyorum) İtalya" diyen biri aynı mıdır sence?
__________________ B | ||
15-07-2009, 17:42 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | Arkadaslar arkadaslar bir insani tam anlamiyla tanimadiktan sonra lütfen böyle yorumlarda bulunmayalim hele hele bu konuyu acan arkadasim senin hicbir baglantin veya arkadasligin yok kendisiyle var sayimlarla burada kesin ve net cümleler kuramazsin. Deniz Naki gecen sezonun 2Yarisinda Rot Weiss Ahlen'de top kosturdu Almanya 2 Liginde ve ben doguma büyüme Ahlen'liyim. Ve bu cocukla tanismisligim var hemde 5 sene öncesine dayaniyor, ben Arminia Bielefeld'e top kosturuyor iken. Secmelerden dogru taniyorum kendisini ve Ahlen'de oynadigi zaman biliminde kendisiyle bazen görüstüm. kendim meslek olarak Polis oldugum icin deplasman haric tüm maclarda oradaydim. neyse gelelim konumuza.....herkez ne derse desin kendisine der bizi ilgilendirmez sonucta öyle bir düsüncesi var ise bile bu bir hayal ürünüdür kendiside fark edecektir zamanla. Hemen bilip bilmeden atip tutmayalim lütfen Saygilarimla........
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... Siyah Düs , Beyaz Umut Konu Kârt⣠Íbó tarafından (15-07-2009 Saat 17:44 ) değiştirilmiştir.. | ||
15-07-2009, 18:17 | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 16 | Alıntı:
Öyle bilip bilmeden atip tutmuyorum ben, eger birseyi söylerken emin degilsem, ya bu sözleri söylerken ifade ederim emin olmadigimi yada hic söylemem! Bence benim kaynagim seninkinden daha saglam, sallamasyon degil konustuklarim yani.. Saygilarimla... | |||
15-07-2009, 18:22 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 16 | Kardesim, sen "Kürdistan Kürdistan" diyen bir PKK sempatizanini takiminda nasil istersin, bende bunu bilmek istiyorum... Bu bir din meselesi degil Ibodaca'nin dedigi gibi, senin sarfettigin laflar alakasiz... | ||
16-07-2009, 00:42 | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 17 | Alıntı:
Vallah 3 Kisinin bana söylediklerini beni hic ama hic ilgilendirmiyor, direk olarak birisi bana nasilsa ben onu öyle bilirim, herkez herkezin arkasinda atip tutuyor ona bakarsan. neyse söylediklerin dogruda olabilir kardesim bisey demiyorum ama kendi gözümle görmedik ve duymadiktan sonra benim icin önemli degil. ha gercekten öyle ise bende istemem kendisini bu acik ve net. sonucta ne sen nede ben bu isten bisey kazanmiyoruz onlar iki kosarak parayi aliyorlar biz ne konusursak konusalim havada ki bulut gibi dagilir ve anlamsiz kalir. Bu ara Leverkusen'den mi katiliyorsun sen???? Saygilarimla
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... Siyah Düs , Beyaz Umut | |||
29-07-2009, 18:58 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | Şimdi yandık. Türk sabrımın bittiği tek nokta.Hmmm, o çocuk öyle Vatan Haini biriyse Şehitlerin takımı BEŞİKTAŞ' ta elbette işi olamaz. Biz bu k.rt' lere sömürgecilik falanda yapmadık fakat bunlar İstiklal Harbinde 2 3 şehit vermiş birde kardeşiz diye geçinirler. Yemedikleri haltda yok bilirsiniz.. Vallahi ben asla kabul etmiyorum bu ırkı.. O bebek katili eleman diyarbakırspor' a gidebilir mesela tam mekanı. Hay Allah keşke yazıyı okumasaydım tutamadım kendimi pardon ..
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |