![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Adam gol pozisyonunu çok forvetle üreteceğini zannediyor.. Ya sen bi defa adam gibi pas yapıp pozisyon üret golü herkes atar.. Ortasaha çalışmıyor.. Tek forvete dön, Delgado ve ricoyu da oynat pozisyon üret.. Takacam bu Tiganaya ya.. Offf... ooofff... Biraz da ümit.. Bundan sonraki maçlarımız eziklere kadar -14.hafta- kolay sayılır.. 7 maçta 21 puan alırsak bizi kimse tutamaz.. Tabi böyle oynayarak değil.. | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ben artık anlamıorum gercekten anlayamıorum bu tigananın gereksiz ofsayt taktiğinden işe yaramayan savunmanın bir türlü beceremediği bu ofsayt taktiği yüzünden basımıza böle bişeyin geleceği belliydi çok barizdi penaltıda bakinin yapıcağı hiçbişi yoktu takım elinden gelen herseyi yapmaya çalıştı herkes bişiler yapmaya çalıştı ama oyuncular hala birbirini ilk defa görüyomuş gibi oyuncular hala birbirinle ilk defa top oynuomuş gibi oynuolar tiganaya soruorum nobreyi hala hangi zihniyetle oyundan alıosun kötü oynayan klebersonda hala nie ısrar ediosun(süper kupada harikalar yaratmış bi fahri kenarda dururken..???) gökhan güleçi hangi mantıkla sağ kanada koyuyosun...... offf offf daha 6.hafta 3 mağlubiyet var ve şimdiden derin derin off çekmeye basladık ben cska maçından sonra tigana hatalarını anladı bir bir görmeye basladı diodum seviniodum ama görüorum ki yanılmışım.... yönetim tiganaya bu kadar para verip getiriceğine cüzzi bi miktar verip luceyi ve sinan engini getirseydi ve tiganaya yapılan para yardımı istediği her oyuncunun getirilmesi kısaca tiganaya tanınan imkanlar luceye yada adam gibi bi hocaya tanınsaydı şimdi biz burda mı olurduk yoksa kıçı kırık vestelmanisanın olduğu yerdemi???? neyse arkadaslar ben bu sinirle yakında ya delirip kendimi kesicem yada gidip yıldırım demiröreni vurucam.... yeter lütfen yeter artık........ CANIMIZI SIKMAYIN........
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Tigana: "Hakem Song'u atmadı" ![]() Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Beşiktaş'ın Galatasaray'a 1-0 yenildiği maçtan sonra yaptığı açıklamada, hakemin Galatasaray'dan 2 oyuncuyu atması gerektiğini söyledi. Tigana, karşılaşmanın ilk 20 dakikasından sonra dengeyi kurduklarını fakat, hakemin oyunun dengesini değiştirdiğini söyledi. Tigana sözlerine şöyle devam etti: "Hakem, Song'un Nobre'ye yaptığı hareket sonucunda göstermesi gereken ikinci sarı kartı vermedi. Hakemleri eleştirmem, penaltıyı konuşmuyorum bile. 4. hakem maçtan önce kuralları izah etmeye soyunma odamıza geliyor ama sahada bu kuralları kendileri uygulamıyorlar." Fizik güçlerinin 3 gün önce yaptıkları maç nedeniyle düşük olduğunu belirten Tigana, Ricardinho ve Delgado'nun birlikte oynamamalarıyla ilgili olarak ta şunları söyledi: "2 oyuncuyu da oynattık 6 gol yedik. Delgoda ve Ricardinho'nun gerektiği gibi yerleşimlerini yapmak için biraz daha beklemek zorundayız."
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Sen sistemine bakma,sahada oayandığn oyuna bakma kendinde suç bulma hakeme suç at.Hakem hataldır evet bende aktılırım ama yenilginin baş sorumlusu her zamankigibi mösyödür..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | tigana baksın çorbasına yok bunu atmadı yok hakem böyleydi yok şöyleydi zaten her yenilgiden sonra suçu başkalarına atmayı iyi biliyo sen sahada tek ter döken koşan en hırslı olan nobreyi oyundan haftalardır hata rekoru kıran bakide ısrar et ondan sonra yok hakem böyledi şöleydi de tamam belki orda kırmızı kart var burağa yapılan hareket penaltı ama ilk başta kendine bak 90 dakika resmen rezil futbol oynadık bunun s sorunlusuda mı hakem | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | zaman abi zaman, bence herşeye rağmen iyi yoldayız, ibrahim toraman ve Gökhan zan olsa idi herşey çok farklı olurdu. delgado'ya yeni yer lazım. oturacak ve bence çok açık ara herkesten üstün kadromuz var. devre arası çoooooook iyi bir savunmacı şart uefa gruplar için. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |