![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 2 0 öne gectik ilk yarı gercekten fırtına gibi girdik maça burak gene süper oynadı sagdan süper calımlar ve bindirmeler yaptı.Ama rakip takım sertti amaçları futbol deyil rakibin önemli kademelerdeki admlarını sakatlayıp oyunlarını bozmak nitekim korayı sakatladılar ama istedikleri olmadı ikinci yarı farkadka gidecegimize geeriye cekildik dedigim gibi fark bekliyenler geen yanıldı ve dedigim gibi kartal kalesindse gol görme gelenergini dewam ettirdi..
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet alınmış bir galibiyet var.....ama ilk yarıdaki futboldan,2.yarıda eser yok....sen 2-0 öndesin ve farkta atabilirsin ama neden geriye çekilip kontrataktan gol atma peşine düşüyorsun....oynadığın takım güçlü olur yaptığın taktik doğru,ama sen 17. sıradaki a.güne karşı 2. yarı aciz kalıyorsun tabiri caizse....ofsayt taktiği başımıza bela olacak benden söylemesi...runje bir pozisyonda öne çıkmasaydı,beceremediğimiz ofsayt taktiği sevdasına beraberlik golünü yiyecektik....bu takım kaliteli ama eksik olan bişeyler var arkadaşlar....neden ben a.gücü maçında bu kadar strese giriyorum,rahat rahat yayılıp maç izlemek varken.....haftaya erciyes maçındanda öyle yada böyle 3 puan çıkarmamız lazım....ama bu oyunla değil...ben kaliteli futbol görmek istiyorum ve bu biz taraftarların en doğal hakkı diye düşünüyorum.....
__________________ BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ BÜKEMEDİĞİMİZ BİLEĞİ KIRARIZ | ||
| |
| | #4 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 20. dakikada 2-0 olunca dedim ki uzun zamandır göremediğimiz farklı bir skor göreceğiz maç sonunda,ama nerdeee,yine golü yedik yine stres içinde bi son yarım saat izledik,böyle olmamalıydı,2-0 ı bulduktan sonra 3 ve 4. gol de gelmeliydi,penaltı bile girmedi,var bi şanssızlık,herşeye rağmen şampiyon olacak beşiktaş | ||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kleberson agzinda kus tutsa sizlere yaranamaz. Dun yine en cok top calan adamdi, ama nafile. Zaten bir Baki ve Kleberson gunah kecisi oldular zaten, onlar takimdan cikinca hemen duzelecegiz, sampiyon olacagiz...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kleberson yerine başka biri olsa bundan daha kötü olmayacağımız kesin. İkili mücadelelerden kaçıyor, müdahaleleri hep yerden. Omuz omuza gittiğini hiç görmedim ben. Faul yaptığına da pek rastlamadım. Neymiş iyi oyun kuruyormuş. Bizde oyun kurucudan bol ne var. Fazlamız bile var Rico yedekte kalıyor. Koray olmayınca oynadığı bölge itibariyle en çok top çalan futbolcunun Kleberson olması da doğal.
__________________ ![]() | ||
| |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
İmzamı atarım.Ayrıca Mehmet Sedef de o kadar top çaldı.Kimse beğenmiyor ama Kleberson'un defansif eksikliğini büyük ölçüde Mehmet Sedef kapatıyor.Trabzon maçında Kleberson yine vardı ama M Sedef yerine Ricardinho oynuyordu.Gördük orta sahanın halini.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
| |
| | #9 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ricardinho-Delgado-Burak Yilmaz'dan olusan bir orta alanin arkasina Vieira veya Gattuso'yu koysan da is yapmaz, bu Kleberson'un sucu degil.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |