![]() |
Kayseri bize önlem alacağına biz onlara önlem alıyoruz hale bakın... |
Futbolcu olsam bu maçı sırf bu muhteşem tarftar için kazanırdım... |
bu akşam o kadar emin olmasak hanii.. |
bu maçı alamazsak zaten 5 6 oluruz yaa rezillik gitsin zaten.. |
bu akşam stad full olmazsa tükür yüzüme:):) |
yta gene baki var hayde rico paşam çoştur bizi.. |
güzel bir maç olacağını tahmin ediyorum.alamazsak yazık. |
2-1 Beşiktaş kazanacak. Kayserispor maçında ilk yapmamız gerekn ilk yarıda golü bulmak. sonra zaten kendiliğinden gelecektir. |
mustafa sezon basından beri ne zaman oynadıkı yazik ya.. |
yenilirsek hersey biterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
bilgi için sağol. |
yenilirsek 7. felan bitiririz ya inanamıyorum:(:( |
bende katılıyorum beşiktaşa gelince acayip hırslı oynuyolar |
Alıntı:
|
rakiplerin bize göre taktik yapacağına biz rakiplere göre taktik yapıyoruz. |
yenilirsek kayseri geçiyo zaten üstüne bursa gençlerbilrligi ve konyada geçebilir duruma bak inş. yeneriz bide eziklerle puan farkı 11 ya duruma bak:(:(:( |
nasıl konuşmayalım kardeş puan farkı 11:(:( |
çok şaşırdım |
biz yine görevimizi her zaman yaptık yine yaparız ama artık umutlanmak istiyorum... yönetimden rica ediyorum n'olur fener ve gs artıklarını almayın!!!!!!!! |
fenerde kazandı mutlak kazanmalıyız |
rico kilit adamda herkes toptan kaçıyor bi ibrahim akın ayak uyduruyor. |
tigananın her zaman mazereti vardır |
"Kazanmak zorundayız" Kaptan İbrahim Üzülmez, ilk yarıyı Kayseri galibiyetiyle kapatmak istedikle rini söyledi. FİNAL GÜZEL OLSUN Sezonun ilk yarısında taraftarları çok üzdüklerini belirten kaptan İbrahim Üzülmez, son maçta Kayserispor'u yenerek, camiayı mutlu etmek istediklerini dile getirdi. Tecrübeli futbolcu, "Hiç değilse final güzel olsun" yorumunu yaptı. HER ŞEY MÜMKÜN http://i.karakartal.com/images/haber...im016_0912.jpg F.Bahçe ile aradaki 8 puanlık farkın kapanabileceğini vurgulayan İbrahim, "3 puanlık sistemde her şey olabilir. Bu fark nasıl oluştuysa, aynı şekilde kapanır. Yeter ki camia olarak el ele verelim" dedi Kaynak: Pasfotomaç |
hani mustafa sandalın şarkısı varya onunarabası var diye (tigananın)onun tazminatı var.... |
aynen |
yenelim de isterse hep önlem alalım |
bu maçı alacağız başka yolu yok!!! |
Alıntı:
|
hadi kartalım göster bu aklşam kendini saldır kartalım saldır basıtır kayseriyi bu maç zorlu olcak ama kartalım alır bunu imşallah.. |
Atkını kap maça koş Beşiktaşlı taraftarlar bu akşam oynanacak olan Kayserispor maçına büyük ilgi gösteriyor http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Biletleri kapışan Beşiktaşlı taraftarlar, devre arası öncesinde son maç olması nedeniyle Kayserispor mücadelesine çok önem veriyor. Kara Kartal, UEFA Kupası gruplarındaki son maçını Bayer Leverkusen'le Almanya'da oynayacak. Taraftar temsilcileri yaptıkları açıklamada maça gelecek taraftarlardan Beşiktaş atkıarını yanında getirmelirini istedi. |
Runje İ.Toraman---Koray---Baki---İ.Üzülmez Kleberson---Serdar A.Tandoğan---Ricardinho---İ.Akın Nobre (Bobo) |
Alıntı:
|
i.akın ve rico ya cok iş dusuyor rakip defansın usune gidip dengelerini bozmaları lazım bos alan bulan nobreninde pozisyonları gol yapması lazım |
Ben maçı maalesef lig tvden izlemeye gidecem ama genede atkımı yanıma alacam;) |
her maç atkımız yanımızda,yeter ki takım bizi coştursun |
birazdan çıkıcam evden stada gidicem,inşallah mutlu mesut döneriz,güzel bir oyun ve 3 puan bekliyoruz |
ben ir atkı aldım onu ne zman yanıma alsam mutlaka puan alıyoruz evde maç izlerken elimden bıraktığım an atak yıyoruz bi ara lavaboya gittim gitmez olaydım gol yemiştik ya bana öyle gelıo yada atkının beşiktaşımla bi bağıntısı var o yusden her maçı bu atkıyla izlemeye başladım üzerinde şampiyon yazıo inşallah ömür boyu bırakmam onu.. |
bir kayserili olarak maçın dostluk içinde geçmesini ve bjk nin yenesni istiyorum.ama fairplay maça damgasını vursun. |
Topu Rico'y ataşımak gerekiyor...Defansın kanatlarından oyuna giemiyoruz...Ceza sahası yakınlarında topu Ricoyla buluşturabilirsek görün o zman ne ara pasları ne gol pasları çıkar Rco da ama bütün iş topu defanstan oyuna sokmak ardından orta saha adamlarıyla vs. Ricoyla "doğru" yerde buluışturabilmek..Adama doğru düzgün tıop gelmiyoo |
zor mac olacak, kazaniriz insallah.. |
Türkiye`de Saat: 20:09 . |