![]() |
gol yeemezsek kazanırız |
Bu Maçı Kazanıcaz... ;) |
Ben Ricardinhoya söz bulamiyorum. tek kelimeyle SÜPERRRRRRR |
Allahın izniyle ilk yarıyı galibiyetle kapadık 2. yarı çok daa ii olucaz inş. |
bu maçıda hayırlısıyla aldık 2. yarıda nice 3 puanlara... |
işte böyle..ama futbolla eufa kupası son maçı zor geçer.. |
hepsini tebrik ediyorumm :) |
HADİ HAYIRLISI.... |
son derece güzel bir maç oldu yendik çokta güzel bi oyun oynadık bu oyunun devamı gelir inşallah:D:D:D |
tebrikler takımımıza 3 puanmız hayırlı olsun:) ...... RiCaRdİnHo ........ |
ricardinhoooooooooooooooooooooooooo |
tebrikler takimimiza, bu galibiyet bizim icin cok iyi oldu moral acisindan. Gollerimizi Ali Tandogan ile Burak'in atmalarida sevindirici. Insallah 2.yari daha iyi olurlar. |
ricardinho diorum başka bişi demiyorum. |
inşallah 2. yarı her şey çok daha ii olur,bugün çok iyi mücadele ettik tebrikler takımımıza özellikle ricoya,umarım uefa kupası maçı da bizi zorlamaz ve gruplara çıkarız,2. yarıda puan kaybetmemek dileğiyle..:):) |
çok önemli 3 puan ve moral maçıydı kayıpsız geçtik TEBRİKLERRRR.. İnşallah uefa da üst tura çıkarız... |
Kartal havalandı: 2-1 Taraftar yine yalnız bırakmadı Karşılaşmayı 20 bini aşkın sporsever izlerken, 100 kadar Kayserispor taraftarı da kendilerine ayrılan eski açık tribündeki yerlerinden takımlarını destekledi. Siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesi yönetimin basketbola yatırım yapmasını isteyerek, "Yönetim uyuma, basketbola yatırım" diye tezahürat yaptı. Kapalı tribünde de Orhan Pamuk için "Nobel’i alkışlıyoruz" yazılı bir pankart açıldı. Kayserispor tribünü önünde de, Kayserispor formalı Mona Lisa pankartı dikkat çekti. Beşiktaş tribününde ayrıca, "Şerefli tarihimizle iftihar ediyoruz" yazılı pankart açılırken, kapalı tribünde taraftarlar ezeli rakiplerine göndermeler yaparak sarı-lacivert renklerde "Şikeciler", sarı kırmızı renklerde de "Teşvikçiler" şeklinde pankartlar açtılar. Beşiktaş ve Kayserispor sahaya, "Türk Eğitim Vakfı 40 yaşında. Bağışlarınızı bekliyoruz" yazılı pankartla çıktılar. Sağlam’a sevgi gösterisi Siyah-beyazlı taraftarlar, karşılaşma öncesi eski futbolcuları Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’a ve antrenör Mutlu Topçu’ya sevgi gösterilerinde bulundu. Bir taraftar, Sağlam’a Beşiktaş atkısı verdi. Öte yandan, Beşiktaş ile Kayserispor arasında yapılan PAF Ligi maçını siyah-beyazlılar 2-0 kazandı. Fulya Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada Beşiktaş’ın gollerini Can ve Kenan kaydetti. |
Ne pastı ama... Ne pastı ama... Son haftalarda oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Ricardinho, Kayserispor maçında da klasını gösterdi http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Kayserispor maçında sahneye çıkan Brezilyalı futbolcu karşılaşmanın 55. dakikasında Burak'a nefis bir topuk pası attı. Burak'ın vuruşunda top ağlara gitti ve siyah-beyazlı takım bu golle öne geçti. Gol Burak'ındı ama golü atan kadar Ricardinho da alkışı hak etmişti. |
Jean Tigana: "Hedefimiz kupa maçları" Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını Kayserispor galibiyeti ile tamamlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Jean Tigana, maçın arından düzenlediği basın toplantısında, çok iyi organize olan bir takımın karşısında alınan galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Geçen sezonu ve bu sezonun karşılaştıran Tigana, geçen sezonun ilk yarısnı sahalarında Trabzonzspor'a kaybederek kapattıklarını ama bu sezonu galibiyetle kapattıklarını belirtti. Kollektif olarak her geçen gün iyiye gittiklerini belirten Fransız teknik adam, artık hedeferinin kupa maçları olduğunu ve UEFA Kupası'nda bir üst tura çıkmak istediklerini belirtti. Sakatlıklar ve cezalı oyunculardan yakınan Tigana, elinde kalan oyunculardan en iyi kadroyu çıkartacağını belirtti. Çarşamba günü oynayacakları Bayer Leverkusen maçını değerlendiren Tigana, Beşiktaş için çok önemli bir maç olduğunu, beraberliğin yettiğini ama Alman temsilcisi karşısına galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Beşiktaş'ı 1-0 öne geçiren Burak gibi genç oyunculara sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Tigana, ikinci ligden geldiğini hatılatrak, "İlk yarı çok iyi değildi ama ona hava toplarında ihtiyacımız var bundan dolayı da Ali Tandoğan'ı yedek soyundurdum." dedi. Nobre'nin geldiği günden beri beklenilen performansı gösteremediğinin sorulması üzerine, Shevchenko'nun da aynı problemi yaşadığını ve düzeleceğini belirtti kaynak SuperSpor – "Hedefimiz kupa maçları" - 09 Aralik 2006 (Turkcell S.Lig) |
burak, ibrakin, tandogan vuruslari cok düzgün üc oyuncu.. böyle devam.. rico zaten tartisilmaz.. dafansimiz da iyiydi nispeten bakide düzelme var.. koray da cok faydali oluyor takima.. Allahin izniyle bu takim seneye acik ara lider.. bu sene de sampiyon olmak istiyoruz ve bunun icin taraftar yönetim futbolcular ve teknik heyet birlik olmaliyiz.. uefa da da show bekliyorum rico dan.. |
takım olağanüstü oynadı gerçektende belkide ligte şuana kadar oynadığımız en iyi maçtı rico paşa mastro görevini çok iyi yaptı ama bence man of the match serdar dı kademeye girdi, koştu top, çaldı bi tek golü eksikti. takım tam düzelmişken bu devre arası bakalım takıma ne sonuç doğuracak |
offff ricardinho onasil bir pasdiya utanmassam aglicakdimya müthisdi golü ayakta alkisladim |
Burak ilk golü anlattı Beşiktaş'ın Kayserispor maçındaki ilk golünü kaydeden Burak Yılmaz, "Ricardinho bana da sürpriz yaptı" dedi http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Burak Kayserispor maçı sonrası şunları söyledi; "Zor bir maçtı. Kazandığımız için çok mutluyum. Gol attığım pozisyonda Ricardinho'nun o pası verebileceğini düşünmemiştim. benim için de böylesine Ama harika bir pas verdi. Golü atarak pozisyonu sonlandırmam çok güzeldi. Önemli bir galibiyet aldık." |
rico rico rico rico rico rico ricoooooooooooooooooooooooo tebriklerrrrrrrrrr helal olsunnnnnnnnn |
pasanin pasi muhtesemdi yine, cok onemli galibiyet aldik walla.sunu solemedende gecemicem dunyada pozisyon wermeden gol yiyen tek takim biziz heralde |
Yükselişe geçiyoruz Beşiktaş teknik direktörü Tigana'nın, Kayserispor karşılaşması sonrası yüzü güldü http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Kayserispor karşılaşması sonrasında Teknik Direktörümüz Jean Tigana şu açıklamayı yaptı: "Kazandığımız için çok mutluyum. Organize bir ekibe karşı kazanmak çok güzel. Geçen seneden daha farklı birşey vardı; Trabzonspor'a kaybedip ilk yarıyı tamamlamıştık. Bu kez kazanarak devreyi kapattık. Ekibimiz yükselişte; kollektif olarak iyiyiz. Şimdi UEFA ve Türkiye Kupası'na odaklandık. Bizim için Avrupa Kupası'nda bir üst tura çıkmak çok önemli. Kadromuzda kim sahaya çıkarsa iyi mücadele ediyor. Bu çok güzel." |
Ertuğrul Sağlam'a sevgi gösterisi Beşiktaşlı taraftarlar, Kayserispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'a sevgi gösterilerinde bulundu http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Siyah-beyazlı taraftarlar, karşılaşma öncesi eski futbolcuları Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a ve antrenör Mutlu Topçu'ya sevgi gösterilerinde bulundu. Bir taraftar, Sağlam'a Beşiktaş atkısı verdi. Öte yandan, Beşiktaş ile Kayserispor arasında yapılan PAF Ligi maçını siyah-beyazlılar 2-0 kazandı. Fulya Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada Beşiktaş'ın gollerini Can ve Kenan kaydetti. |
Maçtan notlar... Beşiktaş-Kayserispor maçında, Siyah-Beyazlılar’da cezası sona eren İbrahim Akın ilk 11’de sahaya çıktı. Bursaspor ile yapılan 15. hafta maçında kırmızı kart gören ve Ankaraspor deplasmanında forma giyemeyen İbrahim Akın, 1 hafta aradan sonra takımdaki yerini aldı. İbrahim Akın'ın takıma girmesiyle, Ali Tandoğan yedek kulübesine çekilirken, sağ kanatta Burak forma giydi. Bu değişikliğin dışında geçen haftaki Ankaraspor maçı kadrosuyla sahaya çıkan siyah-beyazlılarda, kaleci Murat, Mehmet, Gökhan Güleç, Bobo, Ali Güneş ve Fahri yedek kulübesinde yer alan futbolcular oldu. Bu arada ligin 11. haftasındaki Bursaspor karşılaşmasında köprücük kemiği kırılan Kayserisporlu Gökhan Ünal, uzun bir süre sonra teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından 18 kişilik maç kadrosuna alındı. |
Her galibiyetten sonra yükseliyoruz hikayesi , ertesi hafta pike yapıyoruz lütfen milleti kandırmayalım... |
Ali Gültiken:"Önemli bir mücadeleydi" Turkcell Süper Lig'de ilk yarının son maçında konuk ettiği Kaysrispor'u 2-1 yenen Beşiktaş'ta, maçın ardından konuşan menajer Ali Gültiken, ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istediklerini ve bunu Kayserispor karşısında da başardıklarını söyledi. Kayserispor'un kazanmak için oynadığını belirten Gültiken, "Aynı puanda olan 2 takımın mücadelesiydi ve her iki takım için de önemli bi mücadeleydi." dedi. Beşiktaş'ın ikinci golünü kaydeden Ali Tandoğan'ın golün ardından kendisine koşmasından bahseden Gültiken, "Kendisine oyuna girmesi durumunda gol atabileceğini söylemiştim. Golün ardından sevincini benimle paylaştı." dedi. Son olarak UEFA Kupası'nda karşılaşacakları Bayer Leverkusen maçını değerlendiren Gültiken, 1 puanın da kendilerine yettiğini ifade ederken, rakiplerini hafta içerisinde iyi analiz edip karşılarına, bunları değerlendirip çıkacaklarını söyledi. 09.12.2006 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : SuperSpor.com |
o ne pastı rico paşa oleyyyyyyyy |
Beşiktaşım bu akşam harikaydı. Çok güzel bir mücadele oldu .Yalnız şu runje yi devre arası göndermessek bizi daha çok yakar bu adam. Düşünsenize eğer 2. golü bulmasaydık son saniyede maç berabere bitecekti.Bu adamdan kurtulmamız lazım hemde hemen... |
bu arada pankartımızıda tv den gördük :) |
şunu söyleyebilirim ki Ricardinho resmen ezdi adam ya :) ayrıca biraz daha dikkatli olunsa bir kaç gol daha olabilirdi. Runje ye gelince iyi bir maç çıkardı golde hatası olduğunu sanmıyorum defansın orda 4 tane kayserili oyuncuyu bırakmaması lazımdı. |
goller gerçekten çok güzeldi ilk gol serdar-rico-burak üçlü yaptı ikinci goldede bobo harika bir orta ali göğsüyle güzel yumuşşatı güzel bir ikili hepsini kutluyorum :) |
bu arada gerçekten o pankartı ayaptıran asan herkeze teşekkürler pankartımızı herkez gördü helal size bea |
cok iyi oynadık mu mac umarım hep bole devam ederiz artık ama su runje kesin gitmeli arada o yedigi gol neydi ya ole allahtan 2. golu bulmustuk... |
Beşiktaşlı futbolcu Burak Yılmaz, Kayserispor maçında attığı ve takımını 1-0 öne geçiren golle ilgili olarak ''Ricardinho bana atmaz diye düşünüyordum, ama güzel bir pas attı. Golde katkısı büyük. Ben de güzel bir vuruş yaptım. Böyle güzel bir gol attığım için mutluyum'' diye konuşu. Sakatlığıyla ilgili bilgi veren Burak, üst adalesinde oluşan gerginlik nedeniyle ciddi bir ağrı hissettiğini belirterek, ''Doktorlarımız önemli bir şey olmadığını söylüyor, ama acı hissediyorum'' dedi. Burak Yılmaz'ın, sakatlığıyla ilgili yarın kontrolden geçeceği bildirildi. Siyah-beyazlıların savunma oyuncusu Baki Mercimek ise Kayserisporlu futbolcuların penaltı beklediği Iglesias ile olan mücadelesinde, sadece rakibinin pozisyonunu bozduğunu, hakemin kararının doğru olduğunu düşündüğünü kaydetti. Kayserispor karşısındaki performansıyla alkışlanan Ricardinho ise zor bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduğunu söyledi. Brezilyalı futbolcu, ''Ben buraya Beşiktaş'a yararlı olmak için geldim. Zaman zaman yedek kaldım, ama teknik heyetin görüşüne saygılıyım'' diye konuştu. Siyah-beyazlı ekibin 2. golünü atan Ali Tandoğan ise golden sonra, menajer Ali Gültiken'e doğru gitmesiyle ilgili olarak ''Ali Gültiken devre arasında bana (Oyuna girersin, golünü de atarsın) demişti. Bu nedenle attığım golden sonra ona gittim'' dedi. Kayserispor'un tek golüne imzasını atan Mehmet Topuz, transfer konusunda açıklama yapmalarının yasak olduğunu, ancak bazı kulüplerin kendisini istediğini bildiğini söyledi. |
güzel bir 3 puan oldu ama oyun açısından bakarsak yine pek zevkli olmadı |
Uzun süre sonra maçın genelinde iyi oynamayı başardık bence.İnşallah hep böyle oynarız.Ricardinho seni izlerken adeta kendimden geçiyorum.Sarhoş ediyorsun beni.O ne pastır ya.Yemin ederim bu adamın Ronaldinho'dan hiçbir farkı yok.Yarın bütün formalarımızdan alıp arkasına Ricardinho yazdıracağım.Helal olsun kartalıma da,Ricardinho'ya da.Böyle oynasınlar canımızı yesinler.İnadına Tigana...:) |
Ahmet Çakar görmüştür umarım yine dalga geçtiği Rico Paşa'yı. El salla el salla Ahmet Çakar el salla...:) |
Türkiye`de Saat: 20:10 . |