![]() |
Alıntı:
|
ya şu klebersona artık birileri birşeyler söylemeli. adam her topu harcıyor. sorumlluk almıyor topa bile girmiyor. takımı devamlı eksik bırakıyor. takımda gözle görülür bir düzelme var ama o bu adam nedense oynamıyor kardeşim. baki bile ne aşamalar kaydetti şu takıma geleli helal olsun azmine ve futboluna hayran bırakmaya başladı. |
Alıntı:
Carew,Rico Paşa...:) Sıradaki kim olacak acaba??:p |
zaten ahmet cakar kimki bizim pasamız hakkında yorum yapıor baksın avatarıma da gorsun pas nasıl atılırmıs die :) |
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Kayserispor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi!.. Sahada oyuncularının yüreğini ortaya koyduğunu ve iyi mücadele ettiklerini belirten Fransız hoca, artık hedeflerinin Leverkusen maçını kazanmak olduğunu kaydetti!.. Tigana maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, geçen yıl ligin ilk yarısının son maçında Trabzonspor'a kaybettiklerini hatırlatarak, ''Şimdi ise ligin ilk yarısını galibiyetle kapattık. Karşımızda organize bir ekip vardı. Üç puanla ayrıldığımız için sevinçliyiz'' dedi. Ekibinin gittikçe yükselen bir grafik gösterdiğini anlatan Tigana, ''Kollektif olarak iyi oynuyoruz. Artık önümüzde UEFA ve Türkiye Kupası maçları var. UEFA Kupası'ndaki maç bizim için çok önemli. Kazanmak istiyoruz. Ancak sakatlıklar ve cezalar nedeniyle nasıl bir ekiple oynayacağımı bilemiyorum. Sevindirici bir nokta var ki sahaya kim çıkarsa çıksın, yüreğini ortaya koyuyor ve iyi mücadele ediyor'' şeklinde konuştu. Fransız çalıştırıcı genç futbolcu Burak ile ilgili bir soruya, ''Burak ilk yarıda iyi değildi, ama yararlıydı. Özellikle duran toplarda iyi işler yaptı. Genç futbolculara karşı toleranslı olmak lazım. Unutulmamalı ki bu futbolcum geçen yıl İkinci Lig'de forma giyiyordu. Yoğun maç trafiği nedeniyle normal olarak onu dinlendirmem lazım. Ama yapamıyorum. Sakatlıklar ve cezalar nedeniyle elimde çok fazla oyuncu yok'' diye konuştu. Nobre'nin gol atamaması ile ilgili bir soruya da Tigana, ''Evet geçen yıl 17 gol atmıştı. Şimdi Shevchenko ile aynı dertten müzdarip. Kendine güveni geldikçe, goller atacaktır'' diye yanıt verdi. Bu arada, siyah-beyazlılar, Bayer Leverkusen ile oynayacakları UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu son maçının hazırlıklarına yarın sabah yapacakları antrenmanla başlayacak. |
Ne pastı ama... Ne pastı ama... Son haftalarda oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Ricardinho, Kayserispor maçında da klasını gösterdi http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Kayserispor maçında sahneye çıkan Brezilyalı futbolcu karşılaşmanın 55. dakikasında Burak'a nefis bir topuk pası attı Burak'ın vuruşunda top ağlara gitti ve siyah-beyazlı takım bu golle öne geçti. Gol Burak'ındı ama golü atan kadar Ricardinho da alkışı hak etmişti. !!RİCO SHOW BAŞLADI!! |
maçın en güzel hareketiydi |
maçın değil yılın en güzel hareketiydi. |
Rico superdi ins her mac böyle super paslar verir... |
bu kadar güzel asist olur mu :) |
rico burak ali geröçekten iyi oynadılar bobo girdikten sonra canlılık getirdi oyuna..tebriklerrr.. |
ya şu burak ı nasıl oynatıyo tigana inanamıyorum... o kadar kötü oynuyorki o kdr pas hatası yapıyorki inanamıyorum |
çok zevkli bir maç olmadı belki ama 3 puan sevindirici |
evet arkadaslar en sonunda güzel ve zevkli bir Besiktas izledim birde Nobre eziginin yerine Bobo oynasa ah aaahhhhhh biz her macimizi farkli kazaniriz ama ne yazikki futboldan kisiri nobre oynuyor forvette ben brezilyada bukadar berbat oynayan bir forvet daha oldugunu sanmiyorum....ne paslari tutuyor ne adam gecebiliyor ne sut cekebiliyor yalnizca kafa toplarini rakip kalecilere pas veriyor baska bisey yok , bobo girdi son 12 dakika bir gol pozisyonu ve bir asist , nobre ise 78 dakikada saymadim ama 30 tane hatali pas ve bombos kafasutunu 10 metre auta atti artik bu adam gönderilmeli yaaa boboya yazik oluyor.... |
Alıntı:
|
herkes anlamıştır artık riconun kim olduğunu |
Alıntı:
Istifa topicleri goremedim nedensen??? |
sizin dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama bobo eline geçen fırsatları çömertce harcıyor bu maçta yine 100% lük gol pozisyonuna girdi yine atamadı atsa kayseri maçı bırakırdı hatırlarsanız(hatırlattığım için üzgünüm) ankara maçında son dakikadaki kacırdığı pozisyonuda çömertce harcadı ben kötü futbolcudur demiyorum ama her maç bu kadar pozisyon olmaz dimi:::dikkat bobo |
Alıntı:
|
Alıntı:
Leverkusen'e de hayırlı bir tahmin ver be abi!!:D :D :D |
Alıntı:
Bir de Delgado için konuştursak, tam süper olacak :D :D :D |
Alıntı:
|
Burakı aslında acımasızca eleştirmek çok yanlış olur adam aslında forvet veya forvet arkası ancak biz adamı sağ kanatta oynatıyoruz. ancak daha öğreneceği çok şey var. ricardinho ya gelince diyecek laf yok no comment |
Burda kimse maça gitmemiş anlaşılan... Maçı canlı izleseydiniz Burağın ne kadar kötü oynadığını maçta tek olumlu hareketinin gol atmak olduğunu anlardınız. Adam bütün takımı bozuyor resmen... Bu arada takım gene çok kötü oynadı... Televizyondan çok farklı gözüküyor hrld... Stadda herkes maç bitsede gitsek demeye daha 20. dkkadan başladı... |
Alıntı:
|
Alıntı:
OH BEEEEEE :) |
Alıntı:
ben zaten anlayamıyorum böyle adamları. genç adamsın çık oyna, ne yaparsan yap sahada göster kendini. yok göstermeyi geçtim, adam pas atamıyor. |
Alıntı:
BURAK GERCEKTEN DE COK KOTU OYNADI RİCO PAŞA MIN ATTIGI PASI KİM ALSA BURAGIN YAPTIGINI YAPARDI BURAK KENDİNİ YERE ATMAKTAN VE TOP ÇALDIRMAKTAN BAŞKA BİŞEY YAPMADI SADECE İLK 4-5 HAFTA OYNADI O KADAR.. BU TAKIM COK KOTU OYNADI EWET AMA MAÇI KAZANDIGIMIZ İÇİN GÖLGEDE KALDI.. KAPALI, TAKIMI TRİBÜNLERE CAGIRIP ""HEP BÖYLE OYNAYIN CANIMIZI VERELİM"" DEDİ |
vallahi çok iyi oldu kazanmak bir kaybetseydik sonumuzu düşünmek bile istemiyorum ama yinede futbol bana umut verniyor biz mutlaka toslarız bu futbolla |
Helal olsun sana Rico Paşa |
Türkiye`de Saat: 20:10 . |