![]() |
22 saat kaldi maca arkadaslar.. sabir sabir sabir :D |
Son 12 Saat |
Alıntı:
|
zor maç olucak ama galip gelicez inşallah |
İnşallah farklı galip geliriz.Golleride yıldız oyuncularımız atarlarsa ayrı bir güzel olur o zaman.Türkiye yıldız görsün.Haaa eğer diğer takımın oyuncuları yıldız olarak görünüyosa bizimkilerde o zaman KUYRUKLU YILDIZ. |
haydi kartal haydi kartal haydiiiiii... tam zamanı gol zamanı şimdiiiiiiiiiii... |
3-0 bizimdir arkadaşlar. bobo,burak,delgado |
G.güleç sakatlanmış kadrodan çıkarılmış. |
abı rico oynamıycak dendi varmı bole bısey?yada fb falan hevesımızı kırmayamı calısıyo yavvvv!!!!!!ben yeni açıktayım ve rico yu gormek ıstıyorum !!!!!!!!!!!!!111 |
İlk 11'de oynamasa bile 2. devre gireceği söyleniyor oyuna. Ama tam bir bilgim yok. |
yeni açıktakiler bizi bulun kalabalık olucazz |
TV 8'e göre Gökhan'ın yerine Burak forvette.Burak yerine de Serdar oynayacak.Hayırlısı bakalım.. |
bence gökhanın yerine forvette i.akın oynasın |
Burak forvet oynayacak ise, sağda Ali Tandoğan oynamalı bence... |
g.güleçin yerine İ.akın oynamalı |
Kartal sahnede ! Beşiktaş, yeni transferi Ricardinho ile birlikte bu akşam Konyaspor’a konuk oluyor. 25 Ağustos 2006 17:19 Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi’nde 4. haftanın açılış maçında bu akşam Konyaspor’u konuk ediyor. BJK İnönü Stadı’ndaki mücadele saat 21.00’de başlayacak. Hakem Zafer Önder İpek’in yöneteceği karşılaşmayı Lig TV naklen ekrana getirecek. Siyah beyazlıların yeni transferi Ricardinho’nun forma giyeceği maçta cezalı olan Nobre ve sakatlığı süren Mustafa Doğan yok. Son idmanda sol dizine darbe alan Gökhan Güleç’in durumu maç saati belli olacak. Konyaspor’da ise Erhan Albayrak kadro dışı, Volkan Çekiç ise sakatlığı nedeniyle oynayamayacak. BEŞİKTAŞ Runje İ.Toraman Gökhan Zan Koray Kleberson Burak Delgado İ.Üzülmez Ricardinho İ.Akın Bobo Konyaspor Özden Yasin Ömer El Saka Da Silva Uğur Batista Sedat Yordanov Tayfun Ahmed Belal Hakem: Zafer Önder İpek Saat: 21:00 Stad: BJK İnönü Stadı Yayın: Lig TV spor3 |
ben ricardinho oynamıcak die duydum inş oynar |
Alıntı:
|
basarilar kartalim... son 45 dakka :) |
bende gelirim demiştim ama klima çarptı anasını satayım rahatsız oldum neyse gidip bi yerde maçı izleyim ben ya yeneriz işallah |
arkadaslar ricardinho yedekte basliyormus |
Ricardinho'nun bonservisi daha bu akşamüstü gelmiş. Bu nedenle Tigana kadroyu Ricardinho'suz kurmuş. İlerleyen dakikalarda oyuna girmesi bekleniyor. Hayırlısı olsun.. |
bu hakem ve lig tv spikeri beni deli etti.inşallah ikinci yarı maçı alırız. buadamı bizim maçları sunmak için bi daha yollamasınlar.şimdi açacam teli lig tv ye.tövebe tövbe... |
ya arkadaşlar şimdi maç bitti eğer delgado we rico ii anlaşırlarsa beşiktaşımızı kimse tutamaz |
3-1 burkt x2 goki 1 |
Matias Delgado super oynadi, penalty kacirildi ama macta cok iyidi |
Hakem ilk 15 dakikada sarı kart çıkarmamakla ilk yarıyı katletti sinirleri gerdi herneyse bjk adına güzel şeyler vardı sahada hatalarda vardı mesela ben ilk yarıdaki baki ve fahriyi hiç beğenmedim baki 2.devre toparladı kendini ayrıca boboyu çok zayıf ve etkisiz görüyoruz geçen haftada yazmıştım böyle giderse kesilecek takımdan gerçi nobre ve gökhan güleç yok diye 90 dakika kaldı ama brezilyalı abilerinin yardımıyla çok iyi yerlere gelebilir kendini zorlamalı biraz gayret etmeli ricardinho ve delgado artı kleberson bu sene çok can yakacaklarını esip savuracaklarını bir kaç pozisyonda belli ettiler maç son dakikalarda 5-1 6-1 bile olabilirdi. neyse sağlık olsun ama hatalar olmakla birlikte ben çok iyi yolda bir bjk gördüm. |
abiler daha yeni mactan geliyorum . Cok sinirliyim Tiganaya Neden mi? Baki gibi bir amator topcuyu bjk nin sol beki olarak oynattıgından. Bir adam hic mi olumlu top kullanmaz. Ama hakkını yemeyelim bir ortası wardı oda delgadonun ayagına tam oturmadı o kadar. Hep top kaybı yaptı . Neyse gecelim bu allahın kazmasını. Cagdas gitti diye sevinmiştim simdi bu gedi diye uzuluyorum yazık walla . Bana gore bu macta iyi oynamasakta 2.yarıda kendimizi toparlayıp oyunda ustunlugu ele aldık. Delgadonun bugun Hat-trick yapmasını Ozden onledi . gercekten iyi bir kaleci. Sonradan oyuna giren Ricardinho ile Delgadonun uyumu hostu( yaptıgı duvar pasları guzeldi). Burak ı anlatmaya gerenk yok :D |
Valla gayet güzel bir maç oldu RiCARDİNHO çok iyi oynadı.Oyun akışına etki edecek çok sayıda adamımız var şu anda.Bu takım tam kadro sahada neler yapmaz.İleride dahada gollü mücadeller bizi bekliyor. |
İnanamıyorum bu bakinin bu takımda nasıl oynayabildiğene ve bakideki bu ısrara.Tigana ne yaparsan yap bu adam bir odun ve odundan beşiktaşta oynayabilecek adam çıkmaz.Bide o runje,ulan ben seni en iyi kaleci seçenlerin...Ne biçim kalecidir anlamıyorum.. Ya boboya ne demeli,tamam pozisyon bulamadıda insan hiç bir hava topunu almazmı ya,hiç kendini göstermezmi,nobrede çok az top alıyor ama hep oyunun içinde boboyuda hiç beğenmedim. Kleberson ayrı diyarda zaten,bildiğimiz kleberson,istediğimiz değil. Gökhan zan yine harika oynadı,Delgada penaltı kaçırsada iyi gözüktü,burak zaten maçın yıldızıydı. Sonuç olarak kazandık ama bence hiçde iyi oynamadık,hiç beğenmedim.Bu takıma ricardinho ve nobre girecek bence kesinlikle tek forvat oynamak zorundayız.Hem nobre,hem bobo beraber olursa iş çok zor olur.. |
Beyler Brezilya milli takımının bir kaç sene sonra bankosu diye savunulan Bobo bu maçta Dünya Rekoru kırdı: Şu istatistiklere bakın: Bobo kafa şutu sayısı: 0 Bobo şut sayısı: 0 yANİ bOBO=0.0 Baki 100 fırın ekmek yese ondan bir şey olmaz.....Bu Bobo ile Baki yedek bile olamaz...Hele Baki belkide Türkiye süper liginin en kötü oyuncusu......Baki ile Bobo yu hala hayran olan var mı? |
valla bence gayet iyidik.....ilk yarida belki etkili olamadik ama pozisyon da vermedik......önemli olanda budur..... |
arkadaşlar rico nun girer girmez bi topuk hareketi wardı adamlar anlayamadı bile hemn foul yaptılar we peşinden delgadoyla duwar pasları çalımlar faln bu adam bize çoook yararlı olcak sizce 15 dk lık görüntü itibari ile çoook ii oynadı. delgadonun bu maçta hat-trick yapması lazımdı ama özden izin wermedi olsun bu sene şampiyon BEŞİKTAŞ.... |
Alıntı:
|
takımına sahip çık!!!! Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
soldan rico sağdan delgado kardeşş yani benim tahminim.... ama rico hava toplarında nasıl onun hakkında bi bilgim yok.. |
beyler unutmayın ki daha nobre gelcek ve ricardinhonun kondisyonu yeterli deil.bu takım büyük işler yapacak.özellikle delgado ve ricardinho bizi uçurur |
ne gerek war atışmaya...gerçekten tek istemediğim güvenmediğim adam baki..defolsun ya..bobo daha çok genç..evet bu maç bişi yapamadı ama zamanla inşallah..kötü topçu değil ama beşiktaşlılık yükünü taşıyabilir mi bilmiyorum..dilerim çok daha ii olurr hakem resmen maçı katetti...hem bize hem onlara haksızlıklar cabası..böyle olursa işimiz war..valla ibo ya kırmızı gösterdikten sonra dedimki yandık bi samsun maçı daha mi.. seni seviyorum be beşiktaş Alıntı:
|
Arkadaşlar hala sergen isteyen varmı? alın size 2 sergen: biri sağ ayaklısı ve koşanı DELGADO, ve hızlısı RİCARDİNHO..... Peki nihatı özleyen varmı alın size BURAK... GÖKHANI da unutmayalım bu çocuk kara murat...arkadaşlar bu takım beni heyecanlandırıyor, biraz daha uyum gelişsin varya ne ligi ipleriz ne uefayı bizi ancak şampiyonlar ligi keser ondan sonra. |
Türkiye`de Saat: 15:21 . |