![]() |
Fenerbahce korkudan altina ciciyor, cünkü KARA KARTAL GELIYOR |
takımımız iyi yolda. bazı aksaklıklar olsada onlarda zaman içerisinde oturur. ama runje bana pek ümit vermedi. kalemize gelen her topta yüreğim ağzıma geldi. çok basit ve hatalı bir gol yedik. |
ibrahi t. kırmızı gördü ama alitandoğanı kazandık |
ewet yae ali tandoğan manyak bi oyun oynadı bence toromandan kapar formayı eğer böyle dewam ederse ibodan iyi o bölgede zaten kendi mevkisi orası ibo bence bekten çok stopper olarak işimize yarar....eğer hakem maça karışmasaydı çok süper olcaktı gollleri dizerdik... |
Alıntı:
bence şu anda en iyi solbek bakki başka çare yokk ibo derseniz onun bakini defansı ibodan daha iyi |
hakem konuşmayalım diyoruz ama.bu hakem adı altında ne görev yaptığı belli olmayan zafer önder ipek kimdir ya... geçen sene de inönü stadında maç yönetmiş,daha doğrusu katliam yapmıştı.... stattan yükselen bir ses vardı ki,hem hakem bozuntusuna hemde federasyona kapak olacak nitelikteydi..... ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ diye inledi mabedimiz.... evet şampiyon olmamız engellenemez....sıradaki gelsin.... ŞAMPİYON BELLİ,,,,2. KİM???? |
arkdaşlar baki bu haftayı böyle atlattı diyelim haftaya ne yaparız yattara bakiyi poşet eder.hatırlayın adem dursunu o hale getiren adam bakiyi ne yapmaz onun için trabzon maçına gitmek istemiyorum.tigana mutlaka bi önlem alması lazım.alay konusu olmayız insallah arkadaşlar.adem dusunun son maçı trabzondu.bakininde son maçı olabilir. |
Dun Ali Tandogani cok begendim, keske herzaman boyle oynasa Burakin elle goluna pek sevinemedim, ama hakem gormedi... Delgado gibi class futbolcu hemen goze carpiyor...milimetrelik paslar veriyor...macin ilk yarisinda klebersonun onune oyle bir pas verdiki, mukemmel...Delgado cok manyak ffutbolcu.. ricardinho numara 10 oynasin, problem degildir... ve artik ibrahim akina biraz daha cok sans verilmeli, cunku bobo baya kotuydu..en azindan i.akin 45 dk, bobo nun yerine oynuya bilirdi... |
Alıntı:
Maclari seyretsen iyi olur, Toraman'in stoper fundamental'i cok eksik, cok fazla hata yapiyor, simdi Koray-Gokhan ikilisi bu kadar uyumluyken bozmaya ne gerek var? |
Alıntı:
Baki Yattara'ya gecit vermez, sanki Ibrahim Uzulmez oynasa durduracak Yattara'yi. Suraya yaziyorum, bu adam Hasan Sas'a gecit vermedi, Yattara'yi da cok rahat durduracaktir. Bizim taraftarimiz maalesef illa her futbolcunun 0 pas hatasi yapmadan, hic top kaybetmeden, her macta super oynamasini bekliyor. Bu sekilde Adem Dursun ve Cagdas'i gonderdik, bari Baki'ye gereksiz cullanmayin. Baki gibi adamlar olmasa Ricardinho gibi adamlarin hic degeri olmaz. |
inönüde mac vermek YOK |
Beşiktaş Gerceği :) ŞU BİLİNSİN TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE TEK 100.YILDA İLK YAPAN VARDIR ODA BEŞİKTAŞTIR Alıntı:
|
gümbür gümbür geliyoruz |
Geçen seneki İnönü fobimizi üzerimizden attığımız kanaatindeyim,tribünler harika bu da takıma pozitif etki yaratıyor artık, böyle giderse hep full stada oynarız,şampiyon olucaz başka yolu yok |
trabzon maçı inönüde degil mi? |
Alıntı:
Trbzon maçıda inönüde.. |
inönüde 17 de 17 inş. ayrıca ilk yarıda üç derbiyide deplasmanda oynucaz die biliodum |
Alıntı:
Koptum bea....züperr laf......harika bir tespit....:D :D :D :D :D |
Bakiye biraz fazla haksızlık yapılıyor, Adam kesici olarak iyi, çok koşuyor çok iyi niyetle takım için mücadele ediyor. Çakılı kalmıyor, sürekli boşa kaçıyor, boşta olduğu içinde arkadaşları defanstan top çıkarırken hep ona topu atıyorlar, oysaki baki defanstan top çıkaracak bir oyuncu değil, sorun burada. Tigana çekecek takımı, kardeşim defanstan topu şu oyuncu çıkarmalı, baki topu kapınca koray yanına gidip top alıp kullansın vs.. diyecek. Ama çoğu zaman top çıkarma sırasında diğer oyuncular sorumluluktan kaçtığı için baki göze batıyor. Birkaç sözde maçta gözüme çarpan ufak bir ayrıntı ile ilgili . Runje çok hatalı bir gol yedi, bir kaleci için çok kabus bir durum, ancak koray ve ibrahim üzülmezin Runje ye çıkışmak yerine onu teselli etmelerini, moral vermelerini beklerdim, takım ruhu ve arkadaşlık bunu gerektirir. Bu resmen benim biraz moralimi bozdu, demekki işler biraz kötü gitse hepsi birbirine girecek. Nerde o hatalı gol yediğinde Fevzi için oynayan, gol atınca içine giydiği Fevzinin formasını tribünlere gösteren takım ruhu ? |
Benim yıldız tablom BEŞİKTAŞ: Runje *, İbrahim Toraman :mad: , Gökhan Zan *** (Ricardinho dk. 72 ***), Koray ***, Baki *, Fahri * (Ali Tandoğan dk. 24 ***), Kleberson **, İbrahim Üzülmez **, Delgado ***, Burak ***(İbrahim Akın dk. 90+1 ?), Bobo ** |
Dünkü maçta çok rahat fark atabileceğimiz maçı zora soktuk. Artık şu kart görme rahatsızlığından kurtulmamız lazım. Takım çokta iyi değildi. Runje kalede çok dengesiz defansla sürekli kavga halinde iyi bi kaleci olsa dahi takım içindeki arkadaşlığı bozacağını düşünüyorum. Gökhan Zan çok iyiydi inşallah sakatlığı çabuk geçer. Koray bana göre savunmanın en sağlam adamı Rıza nın BEŞİKTAŞ a en büyük iyiliği. İbrahim Toramanı severim ama dün yaptığı hareket çok yalnıştı.Artık BEŞİKTAŞ ın 2. kaptanı biraz kendine çeki düzen vermeli. Baki çok kötüydü ama arkadaşlar bence türbinin Bakinin üstüne bu kadar gitmemesi lazım çünkü adem dursun ve çağdaşla yaşananlar ortada.Ali tandoğanı bu kadar büyütenleri anlayamıyorum bence düz topçu maç esnasında yaptığı 3 ortada isabetsizdi zaten.Kleberson oyunu çok iyi açtı bazıları kabul etmesede bence çok faydalı. Fahri iyi bir yedek olur ama asla banko oynayamaz. Delgado asisti dışında şimdi kadar seyrettiğim en kötü oyununu oynadı. Sanırım taraftarın Ricardinho ya ilgisi onu biraz bozmuş.İbrahim Üzülmez çok iyi değildi son 3 maçtır harikaydı ama dün yine eskiye dönmenin sinyallerini verdi.Yalnız İbrahim Üzülmez gitmeli diyenler katılmıyorum kesinlikle kalmalı o şu anda takımın abisi. Bobo dün çok kötüydü ama gitsin ne işe yarıyor diyenlere katılmıyorum o kadar da kötü bir adam değil Nobrenin yanında çok iş yapacak göreceksiniz.Ricardinho yu tartışmaya gerek yok tek korkum delgadonun da onunda savunma yönü zayıf ama ikiside koşuyor sevindiğim nokta bu. İbrahim Akın son dakikada gol atsaydı çok sevinecektim taraftarımız biraz daha sahip çıkmalı.İbrahim Akın çok yetenekli bir adam ama egoistliği atmalı üstünden. İşte adamım Burak onu bilerek sona bıraktım. Daha hazırlık maçlarından beri söylüyorum BEŞİKTAŞ ın en büyük transferi diye şimdi Ricardinho geldi benim fikrim hala aynı. Top ayağına çok yakışıyor eğer oyun kalitesini düşürmeyip birde üstüne bişeyler koyarsa inanın hiç abartmıyorum bu adam Cristian Ronaldodan iyi. Belki bu yazdığıma gülen olacak ama bazı eksikleri var onları giderirse dediğim gibi BEŞİKTAŞ ın prensi olur. Adam yine dün döktürdü pres var,teknik var, hız var, soğuk kanlılık var, adam geçebiliyo, hava toplarının hepsine giriyo kısacası inşallah kendini bozmaz bana göre sahanın en iyisisi hatta mükkemmeliydi. ( Not: Daha önce bir arkadaş daha yazmış bende katılıyorum dün BEŞİKTAŞ ımı izlerken sergenin ve o şerefsiz tümerin gidişine daha çok sevindim.Top rakipteyken bi onlara bakın bide Delgadoya ,işte orta saha böyle olur) |
Şu foyoya bakın ..Delgado nun penaltısı...Kelcei Özden çizgiden ne kadar uzak....çüşş bea...kural ihlali bu kadar da olmaz.....gelseyd kaleci bari penaltı noktasına..... http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0825221247.jpg |
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0825210414.jpg .......Beşiktaş taraftarı....... ....Taklitlerinden sakınınız...... |
Alıntı:
|
bizi izlemeye devam edin |
konya maçı tam bir hakem faciasıydı ama 3 puanla ve güzel oyunla bitirdik,artık önümüze bakmak zorudayız,seri galibiyetlerimiz devam edecek |
paylaşım için saol |
Türkiye`de Saat: 06:22 . |