![]() |
arkdaşlar delgado bu takıma cok yararı oluyo ricardinho gelirse bambaşka olacak insallah ama tek sıkıntım gol atmakta zorluk cekiyoruz.bana katılan olur katılmayan olur ama defans alınmayacaksa ailton bu takımda öyle bir oynarki leblebi gibi gol atar.bu adam ''golcülük'' bakımından dünyada parmakla gösterilecek bi adam zaten bu kadroya onuda koydugunuzu düşünsenize iddaa ediyorum rahat 35 gol atar. |
bu maçıda aldık. haftaya da darısı trabzona :) takım her gecen gün daha iyi oluyor. biz sonuna kadar destegimizi esirgemeyelim,gerisi gelir... |
nsi caktık ama hakem katletti maçı ibine |
Alıntı:
|
arkadaşlar konyaspor maçı da geride kaldı. artık takımın artıları ve eksileri ortaya çıkmaya başladı. kalemiz güven vermiyor öncelikle. bu yorumu runjenin konyaspor maçındaki performansına göre değil geldiği ilk günden bu yana yaptıklarına göre yapıyorum. bu kaleci biz taraftarlara bile güven vermiyor ki defansa takıma güven versin. konya maçında baraj kurduruyorsun kapattığın köşeden plase bir vuruşla gol yiyorsun. hedefi uefa da olan bir takım böyle gol yememeli. defansta da problem var. bu zaten artık herkesin bildiği bir gerçek. gökhanın artan formuna rağmen onun yanına teknik topu oyuna iyi sokabilecek bir adam lazım. böylece koray gibi orta sahada çok daha verimli olacak bir adamı kazanmış oluruz. bakiden özellikle bahsetmek istedim. bekleyelim uyum aşamasında takıma alışsın diye bekliyoruz ancak Ajax altyapısından yetişmiş bir futbolcu bir topu olumlu kullanmaz mı? göbekteki ikiliden biri oalrak oynasa belki daha verimli olur ama yine topu kullanamadıktan sonra bir anlamı yok. bu formuyla ancak yedekte oturmalı. Önliberoda da sorun var. kleberson o yerin oyuncusu değil. yırtıcı değil, top kazanma huyu yok, mücadele sınırlı. orta sahaya gelen her top defanla karşı karşıya kalıyor böylece. belki katılmayanlar olacaktır ancak (sanırım brezilyadan isteyen varmış) hazır para ederken kleberson gönderilip yerine yırtıcı savaşan fişek gibi bir ön libero alınmalı. burası için MAVUBA idealdir ancak maliyeti çok fazla. sanmıyorum alınacağını. Dünya kupasında izlediğim bir MAÇANGA vardı. daha önce g.antep de oynamış. çok para da tutmaz. dünya kupasında izlemiştim bu adamı bir ön liberonun ne yapması gerekiyorsa yapıyor. mücadele var hırs var tatlı sertlik var ve topu da iyi kullanıyor. o bölgede geldiği günden bu yana sadece ismi olan kendisi olmayan Klebersonun yerine alınabilir. vee brezilya milli takımının 2010 daki banko forveti bobo. geleceğin büyük yıldızı. adrianonun veliahtı. antep maçında iki gol attı diye bağrımıza bastığımız ama o maçta bile boş kaleye topu yuvarlayamayan bobo. her hafta bu adam umarım bu kez beni yanıltır inşallah boboyu savunan arkadaşlar haklı çıkar diyorum ama nafile. adamın kapasitesi belli. beklentiler ise büyük ve haliyle karşılayamıyor beklentilerimizi. hala geç değil verirsin kiraya hiç olmazsa gittiği yerde son vuruşlarını geliştirir. onun yerine de ya adam gibi forvet alırsın ya da takımın boş ve doldurulması gereken bölgelerinden birine transfer yaparsın. ama bobo budur ve değişmeyecektir. şimdi ne oynuyorsa daha sonra da bunu oynayacaktır. geçen sene de böyleydi bu sene de böyle. tek fark geçen sene amaçsızdık bu sene büyük hedeflerimiz var ve bobo bu hedeflere varmamıza yardımcı olacak bir silah değil ne yazık ki. daha eksik yön yok mu var tabiki ama öncelikli olanlar bunlar. tabi takımımızda güzel olan bişey yok mu? var tabi ki. delgadomuz var. penaltı kaçırmış bile olsa adamın futbol stili ben kaliteyim diye haykırıyor. burak a attırdığı ikinci goldeki pas nefisti. delgoda besiktasımızın parlayan yüzü, parlayan yıldızı. burak yılmaz. belki de en yararlı transferimiz. genç kapasitesi olan mücadeleci bi oyuncu. kanada koyuyorsun sırıtmıyor hatta kanat sorununu çözüyor. forvete koyuyorsun gol atıyor savaşıyor. burak tam isabet. inşallah böyle devam eder. gökhan zanın çıkışı sürüyor. adam gol de atmaya başladı. defansta da dimdik ayakta duruyor. zamanla tecrübe kazandıkça çok daha iyi olacak. besiktasın ve milli takımın değişmez stoperi oalcaktır yıllar boyunca. RİCARDİNHOmuz da taraftarla buluştu bu akşam. ayağının tozuyla çıktığı maçta kalitesini belli etti. delgado ile tam uyum sağladıklarında çok kolay gole gideceğiz. |
Alıntı:
Nedir bu baki ve bobo düşmanlığı.....? |
boboyla olmaz bu iş gökhan ünal lazım |
Ya unutmadan şunu söyleyeyim,biz 10 kişi kalmış olabiliriz ama bu laubalilik nedir??Adamlar kendi sahalarında 15-20 pas yapıyor ne pres yapan var,ne de top kapmak için hareketlenen.Yani 10kişi kaldık diye birara beraberliği kabulmu ettik anlayamıyorum,insan biraz saldırır,hareketlenir.Tamam iyi takımız ama biraz daha ruhlu olmamız lazım.. |
şimdi geçen haftada söyledim bobo kendini toplaması lazım hiç top kullanamıyor gökhan güleçte sakatlıktan kurtulur umarım nobrede cezalı zaten forvetlerimizden hiç verim alamadık 2 haftadır. Ama gökhan düzelsin ben çok ümitliyim nobre gökhan iyi olur bence ama boboyuda unutmamalı ancak bobo topla kendini yoksa takımdan kesilmen çok yakın. |
Alıntı:
ve bobonun yerinde pozisyon buldumu gol yapan savaşan rakip defansı yoran birisini. sence de güzel olmaz mıydı. |
ya arkadaşım baki ne yaptı bugune kadar...bobo ya lafım yok..o sadece bu maçta kötüydü..daha çok genç..ii olacak..ama baki olmaz gibi geliyor bana yada yerinde değil de o yüzden mi bilemiyorum |
Alıntı:
|
yine kirmizi kart offff... ne zaman sakatsiz cezasiz tam kadro bi maca cikacagiz ya... bi transfer daha yaptigimizi düsünerekten acaba tigana hangi sistemle oynamayi düsünecek????? tamam rico-delgado iyi hos da arkadaslar, ama iki forvet ve bu ikiliyle oynarsak cok pozisyon veririz defansif yönleri hic yok ikisininde... bence cift önliberoyla oynamasi gerekir ve nibre tek forvet kalabilir... gercekten öyle olacaksa da bobo ile yabanci kontenjanimiz yine yedek kalacak... bakalim ne yapcak mösyö:confused: |
ya arkadaşım baki ne yaptı bugune kadar...bobo ya lafım yok..o sadece bu maçta kötüydü..daha çok genç..ii olacak..ama baki olmaz gibi geliyor bana yada yerinde değil de o yüzden mi bilemiyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
koray kleberson ön libero , burak delgado rico forvet arkası , nobre tek forvet |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[quote=bjk19.03;109891]4-2-3 1 koray kleberson ön libero , burak delgado rico forvet arkası , nobre tek forvet[/quotesistem bu olmalı tabi defansa bir yabancı almak kaydıyla:D |
Alıntı:
Bir de olaya şu açıdan bakmak lazım Beşiktaş Febe ve Gese olarak kabul olarak denk takımlar yani 3 büyükler ..hedefleri aynı takımlar....Peki Fenerbaheçe ya da Galataasrayın forvet olarak Bobo yu transfer edebileceği ya da bu takımlarda Bobo nun ideal santrafor olabileceği düşünebilinir mi?:D Düşünülemeyecekse böyle bir adamı ben asla Beşiktaş'ın büyüklüğüne yakıştıramoyorum...Olay vizyon meselesi.... "Çok biliyosan git tranferleri kendin yap gibi" artık klasik olmuş "ezbere"yorumları bırakalım.Beşiktaş taraftarı yaratıcıdır....Ve Beşiktaş yorumcuları "salla pati" değil argumana dayalı iddialar ileri sürerler.....Bunu kaybetmemekm lazım..... Bobo nun kiralanması için hala vakit var..30 ağustosta tranfer sezonu kapanıyor....Olmazsa da tabi ki bu oyuncudan en iyi şekilde faydalanmak lazım....Ben zaten bunun aksini söylemedim ki....Ama Burakta gördüğüm ışığın 10 da 1 ini Bobo da göremiyorum.... Söylediklerimle febe ya da geseye koz verdiğimi düşünmüyorum....Hele Beşiktaşa farkında olmadan zarar verdiğimi hiç düşünmüyorum....Bence gerçekleri söylemek örneğin Bobo nun 0 şut çektiğini hiç gol pozisyonuna giremediğini ya da bu gece hiç gol atmadığını söylemek istatistiki veridir....Takıma zarar vermez.Aksine Ricardinho nun gelişiyle çıta atlayan Beşiktaş ta Bobo gibi bir oyuncunun ideal santrafor olarak düşünmenin Beşiktaş ı alçalttığını düşünüyorum ve karşı çıkışım bundadır....Taraftarlık elbette destek olmak demek ama dikkatini çekerim(genel olarak konuşuyorum) yalan söylemek ya da yanlış giden şeyleri "oooo harika" gibi gösterme, "durumu kurtarma" çabasına gitme ya da kötü olan bir şeyi örtbas etmek olmamalı.....Hem iyi söyleyeceğiz hem de kötüyü.....Bunları söylemekle destek olmanın bir alakası yokk...İyi şeyler söyleyince destek olunur , takımda bir şeyin eksik ya da yanlış olduğu söylenince takıma zarar verildiği mantığını bırakmak lazım....Her zaman destek ve genel olarak olumlu düşünmek lazım ama hem doğruları hem de yanlışları söylemek lazım....Bu konunun ikili bir polemik olmasını istemiyorum....Umarım anlaşılmışımdır.çünkü benim gibi düşünen çok kişi olduğunu biliyorum....... |
Alıntı:
|
abi ne işi war bizim takımda o mercimeğin yaa adam topa wurmaktan acız hala mercımekle pirinçşe uğraşıyoruz yaa |
obo bu maçta kötüydü . faka Burak gerçekten büyük kazanç Beşiktaşımız için. |
Alıntı:
1. Ben Bobo düşmanı değilim ama "kör"hiç değilim.....Nedir bu Bobo ve Baki "aşıklığı"? 2. istatistikleri 0 olan bir golcüyi yani 0 kafası ve 0 şutu olan bir golcüyü Beşikataş a daha doğrsu büyük Beşiktaş'a nasıl yakıştırıyorsunuz? 3. 3 Büyüklerden febe ve gese de ayağına gelen 10 toptan 8 ini kaçıran bir oyuncu ideal santrafor oynar mı? Ya da febe ve gese Bobo yu tranfer edermiydi? Cevap hayır tabi ki.öyleyse bu futbolcu Beşiktaş'ı alçaltmaz mı rakipleri karşısında? 4. Ricardinho gibi bir Dünya yıldızının hedef büyüttüğü bir takımda Bobo şu anki futboluyla Hedef küçültmek olamz mı? 5. Beşiktaş ta kelimenin tam karşılığıyla 0 istatistiği olan bir futbolcu nasıl savunulur? o zaman ailton na diyeceğiz..... 6. Taraflık ve destek olmak dmek gerçekleri istatisitkleri inkar etmek, kötü olan bir durumu "ört bas "etmek ki demek? Lütfen kendimiz komik duruma düşürmeyelim......0 şut çeken 0 gol pozisyoona giren 0 kafası olan bir futbolcu hala nasıl savunulur ....?:D Bir önceki mesajınmında taraftarlık ve destek olmakk konularını açıkladım....Görüşlerim çok net...... |
slm beşiktaş o kadar transferlerıne göre bence hala iyi değil konya gibi takımla dalga geçip show yapabilecek gücü varken hala 2 lıg takımı gibi oynuyo |
bana göre bobo ve mercımek gitmelı hatda üzülmezde |
Beşiktaş beşiktaş gibi oynadı kazandı baki kötü oynadı ama ii niyetle mücadele ediyor çok yüklenmeyelim bu sene beşiktaşın senesi olucak inş.. GELİYORUZ!!! |
Alıntı:
Kleberson konusunda onun ön libero olarak işlevsel olmadığı kanaatindeyim.....ama çok yetenekli bir oyuncu her ne kadar potansiyelini bize henüz göstermese de.....Belki yine ön liberoya oyuncu alınıp...ileri ikilide Nobre ve Burak denenbilir.....Kleberson sağ kanada geeçr.zaten onun hava topları geneldeadrese teslim... Ya da önde Nobre ve yabancı yeni adam gibi bir forvet, kleb sağda ve yeni bir ön libero....Bu durumda da Burak yedek oluyor:( Bir başka olasılık Bobo yerine defansa bir adam, ve bir ön libero....yanni kleb sağda , yeni bir ön libero, ileride Nobre ve burak.....defansa adam acaba stoper mi olamlı yoksa sol bek mi olamlı....İbrahim çok gayretli ama kapasitesi belli....Bence sol bek e yabancı düşünülebilir.iyi de olur....Bir ara Gilberto düünülüyordu.zaten brezilya milli takımında sol bek oynuyor roberto carlos u yedeği........ Yönetim bu akşam süpriz transfer imasında bulundu............ |
Alıntı:
|
bobo bence gitmemeli sadece 2.yarı girmeli yani 60 tan sonra falan baki konusunda hala kimse fikrimi değiştiremez banko oynamalı... |
bence burak süperdi ya Delgado yine süperdi hele o aşırtma falan girse süper olurdu ricardinho ile paslaşmaları süperdi |
Alıntı:
|
baki saçımızı başımızı yoldurttun allah aşkına tigana sana forma verse bile sen kendin o formayı duvara as giyme |
Beşiktaşımızı ve büyük Beşiktaş taraftarını kutluyorum, stad bugün yıkılıyordu, İbrahim kırmızı kart görmese çok daha güzel olacaktı,İbrahimin kırmızı kartı tüm oyun planını bozdu ama çabuk toparlandık derken Ahhhhh Runje yaa o nasıl bir goldür, o da yenmez artık.Runje konusunda hala tereddütlerim var.Burak Türk futbolunun yeni yıldızı olacak,çok istekli çok arzulu oynuyor,ilk golde eliyle aldı ama çaktırmadı:)Delgado ve Ricardinho şov yapacaklar bundan böyle, İnönüde çok zevkli maçlar izleyeceğimizden şüphem yok, galibiyet serimiz devam etmeli,sırada Trabzon var.Hiç şansın yok Trabzon!!!! |
Maçta çok üzüldüğüm bir nokta var.Ezikleri yerden yere vuruyorken aynı hareketi yapmak çok üzdü beni.Keşke burak o ilk golu atmasaydı,yakışmadı bizim büyüklüğümüze elle gol atmak.Yani oldu bitti,pek yorum yapılmamış ama 3 puana değer bazı hareketler,biz beşiktaşız ezikbahçe değil.Onlar mutlu olur öyle galibiyetlerle ama ben ilk golde çok üzüldüm keşke,biz elle değil bilekle yürekle mücadeleyle gol atmalıyız.Golu atan da sahanın en iyisiydi belki ama bir daha olmaz inşallah.. |
baki bu macatan sonra futbolu bıraksın burak süperdi delgado daoyle bide gokhan..son sözde runjeje bundan kaleceiolmaz bole yaparsa yolcuuu adam bi yaptıgı var ya bakıyle ya korayla yada gokhanla kavga ediyo |
Burak super oynadii cok beyeniyorm futbol yapisini |
burak böyle giderse milli takımın da değişmezi olur. |
Alıntı:
|
uç karakartalım. |
Türkiye`de Saat: 17:32 . |