![]() |
arkadaşlar hala rico ve delgadoyu yanyana koyuyorsunuz şaşırıyorum yani . Tiganada oynatmıyacak yanyana bu maçta Ricardinho oynuyacak forvet arkasında tam galatasarayın gücü bitmeye başladığında 2. yarının ortalarında Delgadoyu alıcak yeni güç hem hızlı son darbeyide delgado ile vurucak |
Alıntı:
|
RUNJE ALİ TANDOĞAN-----GÖKHAN-----BAKİ------İBO ÜZÜLMEZ KORAY-----KLEBERSON BURAK-------RİCARDİNHO------İBO AKIN NOBRE orta sahada kuvvetli olmamız lazım bu maçta hem bakide stoperde iyidi cska maçında bu nedenle koray kleb in yanında çok daha faydalı olur maçın gidişatına görede delgado bobo güleç m.sedef hangisine ihtiyaç olursa oyuna alınabilir |
Maç tigananın 11 ine bağlı mac ama muhakkak yenmek lazım gs dee bişi yok bu sene |
Besiktas Gs yide yenecek ama gs nin durumu iyi degil onlarda maca asilacak dikkatli olunmasi lazim sonucta bir derbi eger onlari yenersek acayip moral olur |
----------------Runje--------------- Ali tandogan--Baki--Gokhan---uzulmez ---------------Koray----------- Burak-------delgado--ricardinho----akin ------------Nobre-------------- bence bu kadroda hic fena olmaz ama tigana bu belli olmaz onun isi tabi |
-------------runje---------------- serdar----- koray---baki--deli ibo---- -delgado----klebersonn----mehmet--- ----------ricardinho----------- ---burak----------nobre-------- benim gönlüm tek forvetten yana ama tigana çift forvetten vazgeçmiyor onun için bu kadroyu yaptım |
Alıntı:
burak forvet olmaz serdar çok acemi kleberson dökülüyo |
bence bu moralle kesın yenerız tıgana sacmalamassa kadroda.tek forvet cıkmalıyız bence delgadadoda rıco da oynamalı ıkncı yarı g.gulec olabılır.bobosuz oynarsak yenerız. |
Beşiktaş’a 1150 bilet Sezonun ilk derbisi öncesi İl Güvenlik Toplantısı yapıldı.. Biletler belirlendi Galatasaray – Beşiktaş derbisi öncesi İl Güvenlik Toplantısı yapıldı. Toplantıda Beşiktaş taraftarına eski açık tribünün maraton tarafındaki bölümünde 1150 bilet ayrıldı.. İstanbul Valiliği'nde, Vali Yardımcısı Ergun Güngör başkanlığında yapılan toplantıya Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel ve Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de katıldı. Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Güngör, Beşiktaş seyircisine 23 bin 22 kişilik Ali Sami Yen Stadı'nın kapasitesinin yüzde 5'i olan 1150 kişilik, eski açık tribünü maraton tarafından yer ayrıldığını söyledi. Güngör, biletlerin bugün Biletix gişelerinde kimlik fotokopisi ibraz edilerek, bir kişi en fazla 2 bilet alacak şekilde satışa sunulduğunu kaydetti. Müsabakada 2245 güvenlik görevlisinin görev yapacağını ve 56 kamera ile maçın izleneceğini vurgulayan Ergun Güngör, alınan diğer güvenlik önlemlerini şöyle sıraladı: ''Müsabakaya ait bileti olmayanlar stat çevresindeki dış arama noktalarından içeri alınmayacak. Karaborsa ve elden bilet satışına izin verilmeyecek. Kulüpler tarafından kendi seyircilerine toplu ve ücretsiz bilet verilmeyecek, toplu organizasyonu yapılmayacak. Derbide Pazar günü tüm tedbirler saat 16.00 itibariyle alınacak, stat kapıları saat 17.00'de açılacak.'' Güngör, bugünkü toplantıda, ayrıca 5149 sayılı kanuna muhalefet eden 38 kişiye 40 bin 52 YTL idari para cezası verildiğini sözlerine ekledi. Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel ise derbi maçla ilgili olarak, ''Bu maçın dostluk içinde, fair-play kurallarına uygun olarak geçmesini diliyoruz'' dedi. spor3 |
bence delgado ve rico oynar hemde iyi oynar --------------runje-------------------------- toraman-------gökhan------koray-----deli --------fahri----------------kleberson------ ----burak-------delgago----rico------- ------------------nobre---------------- |
Bu maç 0-0 veya 1-1 berabere biter, Tigana'nın da Gerets'in de beraberlik işine gelir, bu yüzden 2 çalıştırıcı da riski göze alamayacaklardır... |
Runje A.Tandoğan-----G.Zan-----Koray-----İ.Üzülmez Kleberson-----M.Sedef (Fahri) Burak-----Ricardinho-----Delgado (İ.Akın) Nobre Not: İlerleyen maçlarda en geride G.Zan-Baki ikilisi, Kleberson'un yanında da Koray 2. önlibero olarak denenebilir ama bu GS derbisinde değil. Çünkü bu bölge en riskli bölge olduğu için alışık olunmayan değişiklikler bu tür maçlarda büyük sorunlara neden olabilir. Ricardinho solda oynayamaz ama Delgado oynayabilir, denenmeli! |
yılın ılk derbısı ıkı takımda gucunu gostermek ısteyecek ayrıca cıncon super kupa rovansını almak ısteyecek.alabılecegımız galıbıyetle yonetımıyle teknık kadro arasını bozacak hemde cınconlara lıgde agır bır darbe vuracagız.kısacası alabılecegımız galıbıyet cınconu karıstırabılır.ama hersey tıganaya baglı ts macındakı yaptıgı hataları yapmazsa dogru kadroyu cıkarırsa macı alırız.ılk defa skor tahmını yapayım 2-1 alırız |
cska mcında delgado ile rico nie aynı anda oynmadı anlmdım ama gs mcında ole olmk zorunda ----------------------runje------------------- ---ibot-----g.zan-------------baki-------deli-- -----------------kleberson---koray----------- -----burak------------------------rico------- -------------------delgado------------------ --------------------bobo(nobre)------------- |
Alıntı:
|
haklısın kardeşsh ibo ii saten u21 de blli naaptıı |
biz yendiğimiz takdirde gese bu sene tamamen kopacak...Tigana trabzon maçından gereken dersi aldı,alıcaktır...Bu maçı biz kazanacaz... |
biz kasancas ondan snra gerets gs den kowulcaq :D dndk bi adam wea [bence gelmes] lucescu fln uzun işler ama yences :D |
Alıntı:
|
Geliyoruz Ulennnn!!! |
Alıntı:
Bazı arkadaşlar beraberlik beşiktaşında galatasarayında işine gelir diyorlar ama katılmıyorum.Bir kere gs kötü durumda ve beraberleik asla memnun etmez onları,biz ise koskoca beşiktaş herhangi birmaçta derbide olsa,deplasmanda da olsa beraberlik için çıkmayız,akıllı oynarsak kazanırız kanımca.Delgadoyu nobrenin yanına forvete koysun,rico da arkalarındda olsun lokum gibi takım olur ama tigana bu yeni süprizlerini beklemiyorum değil.Ayrıca yenersekte gerets'in gideceğinide sanmıyorum,luceyi gönderdikten sonra şampiyon yapan hocayı göndermenin hata olduğunu anlamışlardır onlarda... |
aaaaaaaaaa beşiktasşım oleyyyyyyyyy beşiktasım oleyyy beşiktasım oleyyyy beşiktasım oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy geliyoruz ulann gelioruz....... |
rico oynarsa eğer 2 farkla alırızzz |
Golu kesin yeriz. Bu yuzde yuz. Biz goller atmaliyiz orada. Insallah onlarda inamato oynar. Arda sakatmis bizim macta oynamasi zormus. Ama onemli olan kendimize bakmamiz lazim. Beraberlik isimize yaramaz. Geseninde isine yaramaz. Yan toplardan cok gol yiyoruz. Saibe yan toplardan cok gol atiyor. Beni korkutan o. Onlarin en onemli silahi Ilic ve Arda (sakatligi var insallah yetismez bizim maca). Benim tahminim galatasaray galibiete daha yakin bizden. Ama trabzon macinda yuzde yuz favoriyiz diyordum kaybettik. Insallah bu mactada yanilirim. Besiktas 4ever |
zan oynayacakmı acaba bu maçta,çok kritik bir adam bizim için. |
Alıntı:
|
gs yi yenicez 1-2 goller nobre ve delgado onlardan iliç sonra gs ligden iyice kopcak |
yine 1 maçta uçmaya başladık yenilirsek bu sefer ne olacak bakalım forumda |
Umarım doğru kadro ve taktik çıkar ve sürekli ofsayt taktiği yapmayız. ------------------------Runje-------------------------- ---------------Koray-------------Baki------------------ A.Tandoğan--------------------------------İ.Üzülmez--- ----------------------Kleberson------------------------ ---Burak--------------------------------------İ.Akın---- ----------------Delgado--------Ricardinho-------------- -----------------------Nobre--------------------------- |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben de istemiyorum ofsyt taktiği alan savunması en önemlisi ama bu da bir gerçek ümit çok ofsayta düşüyorr eğer ümit oynayacaksa onu 18 içinde oynatmamak lazım kaleden ne kadar uzak olursa o kadar iyidir |
Yenmemız Lazım, yoksa gene kopmus goruntusu verırız, ins yenerız . Hayatta en cok istedigim seylerden bitanesidir GS yi yenmek... |
Alıntı:
Niye herkes bu ofsayt taktigine bu kadar takmis durumda onu anlayamiyorum. Sonucta evinde oynuyorsan, rakibe baski kurmak istiyorsan savunmani zaten mecburen ileride kuracaksin ve rakipte hizli adam varsa anca ofsayt taktigi ile durdurursun, cunku bizim savunmamiz cok agir. Birini sarkik oynatirsan daha da kotu olur senin icin, cunku ofsayt taktigi ile en azindan ataklarin cogunu kesebiliyorsun, sarkik oyuncuyla her top gecer ve tehlikeli olur, ben ofsayt taktigini dogru buluyorum ve Tigana'yi bu yuzden elestirenlerin bana baska bir cozum gostermesini oneriyorum. Ayrica bence Delgado'yu bir solda denemek lazim. Delgado teke tekte iyi(GS maci), iyi ortalar yapabiliyor(Denizli maci), baya hizli adam ve showa donuk futbolu cok seviyor, Ricardinho ise baya agir, tek top oynayan ve kaleyi karsisina aldiginda etkili olan bir futbolcu. Ayrica Delgado Basel'de bircok daha mucadeleci ve bircok macta Basel'de solda da oynamisti, bence sola Delgado'yu cekmek ve ortaya ico'yu getirmek bile bize fayda saglayacak, eger Tigana bu sistemde israr edecekse tabii! |
çok seviyoruz deli gibi yok bu aşkın bir tarifi sen bu gönüllerin sahibi Kartal kartal................... |
Kupa maçında hangi taktikle çıktıysak o taktik iyi olur..Atrıca Hakan Şükür Ofsayta iyi dikkat eder.. |
1) Necati'nin sakatlanmış ve derbide oynamaması BJK için çok büyük bir avantaj. 2) Alternatif olarak oynatmaları için ellerinde kaliteli forvet olmaması yine BJK için bir avantaj. 3) GS'ye kıyasla BJK'nin daha teknik ve tecrübeli futbolcularının olması yine bir avantaj. Zira GS forvet ile çok başarılı olamayacağından orta saha ofanslarıyla birşeyler deniyecektir; ki Ricardinho, Kleberson, Delgado gibi isimler mevcut... 4) UEFA'da alınmış olan maçın ve iyi futbolun motivasyonu yine çok büyük bir avantajdır diye düşünüyorum. BJK maçı rahat rahat alır. |
Türkiye`de Saat: 08:52 . |