![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
mustafa doğan oynasın yaa |
Bu maçtan sonra gerets gider tiganada çok konuşulur...... |
ne olursa olsun tek forvet oynamalı arkasında delgado-rico oynamalı.ve de solda i.akın kesin oynamalı sedefle böyle büyük maçlara cıkılmaz her ne olursa olsun akın mtlaka oynamalı ama onu oynatmak yürek ister...(çünkü tigana o kadar ofansa gelemez).hatırlayın cska maçını akın girince sol kanat nasıl canlandı hem orta hemde çalım hemde topa vuruş yönüyle kesinlikle akınn akın akınnnnnnn |
Alıntı:
|
cska maçınındaki baskıyı 90 dk sürdürürsek eğer nu maçı da kazanabiliriz inş... |
inşaallah bu akşam sami yen de galbiyet alıcaz...Buna inanıyorum yalnız tek sorun var tigana nın dogru 11 i sahaya surmesi...Yine serdar kurtulus u falan sahaya surerse işimiz zorlasabilir...Sami Yen den galibiyetle ayrılacağımızı düsünüyorum... |
------------------------Runje-------------------- -----Serdar-------Koray--------Baki-------İ.Üzülmez--- -------------Kleberson-------------Fahri----------- -------Burak----------Ricardinho-----------Delgado---- ------------------------Nobre--------------------- bence bu şekilde çıkmalıyız..ali tandogan tam olarak bi sagbek değil.zaten kendisi de 1-2 sefer soylemişti sagbekte yararlı olamıyorum diye.geçtigimiz sene 3-2 yenildigimiz GS maçında da orda oynamıştı ve cok buyuk kademe hataları yapmıştı.açıkcası bu maçta ali'nin o kanatta arda karsısında zor durumlara dusebilecegini dusunuyorum.bence serdar kurtuluş'un oynaması cok daha iyi olur bizim açımızdan.genç,bu maçı kaldıramaz tarzı eleştiriler ise benim anlam veremedigm şeyler.her türlü çıkar oynar bence.. eğer gökhan zan oynayabilecek düzeydeyse koray,fahri'nin yerine önliberoya çekilebilir ve gayet de iyi olur |
bu maci mutlak almaliyiz.. haydi kartalim |
Alıntı:
|
samıyen cincona mezar olacak |
DERBİNİN KADER ADAMLARI!... 17f_write_month(9) Eylül 2006 14:08http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0917141251.jpg Sezonun ilk derbisine geri sayım başladı... Sezonun ilk müthiş derbisi için bu gece Ali Sami Yen’deyiz. Galatasaray ile Beşiktaş'ın 21.45'de başlayacak mücadelesi nefesleri kesecek. Günün, haftanın, hatta ayın maçı... Sezonun ilk müthiş derbisi için bu gece Ali Sami Yen’deyiz. Daha ligin başı ama dev randevu öncesinde iki taraf da gergin. Hocaların kaderi tartışılıyor. Galibiyet dışındaki sonuçların Gerets’in başına dert olacağı kesin. CSKA zaferiyle nefes alan Tigana’yı da zorlu bir 90 dakika bekliyor. Gerets'in güvencesi İliç Galatasaray Teknik Direktörü’nün en büyük güvencesi ise Beşiktaş karşısında çıktığı 4 sınavda 3 gole imzasını koyan Sasa İliç... Orta sahada Sırp futbolcuya özel görevler vermeyi planlayan Gerets’in, yıldız futbolcudan, ileri ikilide görev yapacak olan Hakan Şükür ile Ümit Karan’ın arasına sık sık koşu yapmasını istediği belirtildi. Ayrıca Arda’nın onbirde sahaya çıkması halinde, sağ kanatta yine tecrübeli oyuncusu Hasan Şaş’tan yararlanacak olan Belçikalı, Kara Kartal’ın yapacağı akınlarda ise, savunmada oluşacak boşlukları düşünerek Mondragon ile özel görüştü. Golsüz sona eren Bordeaux maçının oyun planını değiştirecek olan başarılı çalıştırıcı, 187 gün sonra ilk kez birarada ilk onbirde yer almaya hazırlanan Hakan Şükür ile Ümit Karan’dan, bu maçta çok şey bekliyor. Beşiktaş’ı çok sıkı analiz eden Gerets, Siyah-Beyazlı ekibin kanatlardaki zaaflarını değerlendirmek için, Cihan ve Ferhat’a, ‘topu kaptığınız anda ileri çıkın’ emri verdi. Arda, Sabri ve Hasan Şaş’tan da ceza alanına sürekli olarak orta yapmasını isteyen tecrübeli hoca, Hakan Şükür’ün uzun boyunun avantajını kullanarak pozisyon bulmayı planlıyor. Hasan Şaş korkusu Galatasaray, Beşiktaş derbisi için son taktik antrenmanını dün akşam Florya'da yaparak kampa girdi. Sarı - kırmızılı ekipte sakatlıkları sebebiyle tedavileri süren Necati, Ergün, Orhan, Tolga ve Carrusca çalışmaya katılmazken, boynu tutulan ve iğne olan Hasan Şaş'ın da idmana çıkamadığı öğrenildi. Durumu maç saatinde belli olacak olan yıldız oyuncunun forma giyememesi durumunda Cihan görev alacak. Gerets'in, yeni transfer İnamoto'yu da yedeğe çekerek, Ayhan Akman'a ilk 11'de şans vermesi bekleniyor. Kartal tek forvet Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana, Galatasaray deplasmanında garantili futbolu tercih edecek, hücum bölgesinde sadece Nobre'yi bırakacak. Kartal'ın Teknik Direktörü Jean Tigana, Galatasaray karşısında korkulu rüya görmek istemiyor. Rakibini orta alanda durdurmak isteyen Fransız teknik adam, bu bölgeyi kalabalık tutup, forvette sadece Nobre'yi görevlendirmeyi planlıyor. Tigana'nın, Brezilyalı golcünün arkasına, Delgado ve Ricardinho ikilisini koyarak hücum zenginliğini bu şekilde artırmayı planladığı öğrenildi. Gökhan Zan oynamıyor Gökhan Güleç ve Bobo gibi golcülerini ilk etapta yedek kulübesinde tutacak olan siyah - beyazlılarda, sol kanatta İbrahim Üzülmez ile Mehmet Sedef'in oynaması bekleniyor. Hafta başından beri sakatlığı nedeniyle ayrı çalışan Gökhan Zan dün akşam yapılan idmana takımla birlikte çıkmasına rağmen hazır olmaması nedeniyle Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı. Genç futbolcunun yerine CSKA Sofya maçında olduğu gibi yine Baki Mercimek'in stoperde görev alacağı öğrenildi. Milli Takımdan sakat dönmesine rağmen Trabzonspor karşılaşmasında oynayan Gökhan Zan sağlık heyetinin tüm çabalarına rağmen Galatasaray maçına yetiştirilemedi. GALATASARAY: Mondragon, Sabri, Song, Tomas, Ferhat, Hasan Şaş (Cihan), Ayhan, İliç, Arda, Hakan Şükür, Ümit Karan. BEŞİKTAŞ: Runje, Ali Tandoğan, Baki, Koray, İ.Üzülmez, Burak, Kleberson, Delgado, Ricardinho, M.Sedef (İ.Akın), Nobre. STAT: Ali Sami Yen. SAAT: 21.45. HAKEM: Cüneyt Çakır. YAYIN Lig TV - Naklen. SAKAT: Necati, Orhan Ak, Tolga, Ergün (G.Saray) Gökhan Zan (Beşiktaş). CEZALI: İbrahim Toraman (Beşiktaş). Kader Adamları: Sasa İliç Beşiktaşlılar’ın deyim yerindeyse korkulu rüyası... Sırp futbolcu, Sarı-Kırmızılı formayla iki sezonda, Siyah-Beyazlılar’a karşı görev yaptığı 4 maçta fileleri 3 kez havalandırdı. Geçen sezon Sami Yen’deki derbide 2-1 geriye düşen takımını attığı 2 golle galibiyete ulaştıran İliç, Efes Cup’ta karşılaştıkları Kartal’a yine 1 gol atarak skoru beraberliğe taşımış, ancak penaltılarda gelen yenilgiye engel olamamıştı. Başarılı oyuncu aynı maçın uzatmalarında kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. 33. haftada İnönü’deki 90 dakikayı ve bu sezon başında oynanan Süper Kupa Finali’ni boş geçiren Sasa, 2006-2007 sezonuna çok iyi bir başlangıç yaptı. Ligin 5 haftasında attığı 5 golle maç başına 1 gol ortalaması yakalayan İliç, bu akşam Gerets’in, Beşiktaş’a karşı en önemli kozlarından biri olacak kuşkusuz. Marcio Nobre Kartal için İliç ne anlam ifade ediyorsa, Galatasaraylılar için de Nobre öyle! Türkiye kariyerine başladığı Fenerbahçe’de her sezon mutlaka Sarı-Kırmızılı fileleri havalandıran Nobre, Siyah-Beyazlı formayla da bu geleneğini devam ettirmişti. Sezon öncesi Almanya’daki Süper Kupa Finali’nde yeni takımı Beşiktaş’la ilk resmi maçına çıkan Brezilyalı golcü, karşılaşmanın tek golünü atarak, 2006-2007’nin ilk kupasını Kara Kartal’a getirmişti. Sezonun ikinci haftasında gördüğü kırmızı kartla 2 maç formasından uzak kalan Brezilyalı, Trabzonspor’a karşı son 35 dakikada oyuna dahil olurken, CSKA karşısında Tigana’nın sahaya sürdüğü onbirdeydi. Lig ve Avrupa’da henüz golü bulunmayan Nobre’nin Galatasaray maçlarında bir başka oynadığını düşünürsek bu 90 dakikanın kilit ismi olacağı da aşikâr. |
İşte Galatasaray'ın 11'i... KALECİ Mondragon, DEFANS Sabri, Song, Tomas, Ferhat ORTA SAHA Arda, İnamoto, İliç, Ayhan FORVET Ümit Karan, Hakan Şükür LigTV |
gs ortasahada çift önlibero ile oynayacak. ts nin yaptığı gibi direçli bi takım kurmuş gerets. bence Fahri banko oynamalı ts maçındaki gibi ortasahada dökülmek istemiyorsak... |
Alıntı:
sabri-song-thomas-ferhat arda---inamoto-ayhan--- --------iliç----------- ----ümit------hakan--- taktiği bu şekilde |
------------------------Runje-------------------- Ali Tandoğan-------Koray--------Baki-------İ.Üzülmez ----------------Fahri----------Kleberson------------- -----Burak-----------Ricardinho-----------Delgado (İ.Akın) ------------------------Nobre--------------------- Buna benzer bi onbirle çıkmalıyız bu maça.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
yok cnm ferronun dediği gibi gs nin taktiği inamaoto tek on libero arda ayhan kanatlarda iliç te forvet arkası.......... hep bole oynadı sezon basında beri gs.. |
bu mac karakartalın baska yolu yok en buyuk BESIKTAS baska buyuk yok |
paf takımı 6 yemiş ne iş ya |
arkadaşlar gs yı 2-0 yenecegız allahın ıznıyle işallah göller nobre ve rıcardınyo |
bu ne biçim penaltı ya.hakan tükür pek ahlaklıymış doğrusu hep kendini yere atıyo.medya Burak la uğraşacağına Hakana baksın.tövbe tövbe.hiç yoktan gol yedik be.inşallah 2.yarı atarız |
üzülerek söylüyorum ama tigana yolcu ocak ayındada demirören yolcu hep beraber takımın içine e...r |
4 pozisyon verdik 4'ü de Baki'nin eseri!Yok yere penaltı yarattı rezil adam!Yeter artık yeter ULANNN!!! Tigana al Bakini de toplu halde küfür yemeden tribünlerden, nereye gidersen git!Yazıktır günahtır.Elinde bunca ofansif adam varken bi takım 90 dk. da 1 pozisyona mı girer?Rico ve Delgado neişe yaradı geldiklerinden beri?Hiiç!Ya İbrahim Akın denen içi boş kutu ne iş yapar?Hiiç!!Bir de bunlara Türkiye'nin gelmiş geçmiş en **** savunmacısı Baki ve çözümden çok sorun üreten Tigana eklenince kaybetmemek mucize oluyor!!! Trabzon krizdeydi biz çıkardık,gs krizdeydi biz çıkardık!Neyiz biz?Kriz çözüm merkezi mi?! allez à la maison (evine dön) Tigana... |
tigana yarın hemen 2 paris bileti al.yanında baki denen dallamayıda götür.. |
Keşke tigana gidince düzelse sorun. Ama Lucescu gitti böyle oldu Del bosque gitti böyle oldu rıza gitti böyle oldu. Tigana gidince düzeleceğine kim inanıyor? |
TİGANA lütfen gitttt!!!!!!! yol yakınken fazla fark açılmadan 4 puan fb ile..lütfen git nobre çıkartılır mı yaw adam çıktıktan sonra hucuma çıkamadık war mı böle bişey ........ lütfen mustafa denizli veya rasim kara gelsinnn!!!!!!!!!! |
baki bobo işbirliği yeni bir maç rezilliği bu baki ile bobo yu hala savunan varsa birdaha yorum yazmasın. gökhan ünal 10 tane bobo eder defans ali t. gökhan z. ibrahim t. ibrahim ü. olmalı başka yolu yok ileride tek forvet nobre illa 2 forvetse biri ibrahim akın olmalı |
Tek çare forvete ön liberoya ve kanatlara transfer. yine söylüyorum Ön Liberoya Appiah lazım . yoksa bütün takım yürüyor baskı kuramıyoruz rakibe hiç bi işe yaramıyor pozisyonada giremiyoruz |
Alıntı:
hoca iyi ama şunu anlamadım delgado ile rico yu alan kafa ile boboyu alan kafa aynımı... |
Kesicem Kendimi Sinirimden kesicem kendimi. Abi sorun ne ya, on gömlek üstün adamlara sahibiz, her imkan var, yeniliyoruz. Elimi vicdanıma koyuyorum, takım kötü oynuyor diyemiyorum. Bence bu maçta Galatasaraydan iyi oynadık. Sorun ne o zaman? Nasıl yeniliyoruz ya, deliricem. dünyayı terkedicem. Hayata tek bağlılığım, sevdam Beşiktaş, O da malum. Delirtmeyin bizi abicim, soğutmayın hayattan. Sinirlerim yıprandı ya! :( |
Alıntı:
iş tigana da biter nobreyi bobo dururken oyundan cıkaran zihniyeti hala anlamıyorum... walla tekrar diyorum bugunleri çok arayacaz..4 puan war hiçbişey gitsin yol yakınken.......... |
Alıntı:
|
Eywallah da canım kardeşim walla bittim ben ya. Deliricem en sonunda. Sabır kalmadı ya. Her konuya pozitif yorum yapıyoruz. Aman destek olalım köstek olmayalım diyoruz, ama gel gör ki aynı tas aynı hamam. Ölelim mi mna ... hayatında! :( |
Abi biliyorum bende çıldırıyorum burda valla ama yani sabırlı olucaz mecburuz abi yoksa durmadan bize vuruyorlar. çıldırıyorum bende ama hep teknik direktör değiştirince seneye yine aynısı olucak bak aynen olucak seneye yine tam takım oturuo 2. yarı düzelio yeni teknik direktör pat transferlerle değiştirio tam o olucak onuda yolluyoruz. Manchester 5 senedir anca düzelmeye başladı. |
Alıntı:
ben pozitif yorum yapamıyorum hocanın kararlarını gordukten sonra..... |
forumda onurözgen diye bir arkadaş vardı bobo yok şöyle iyi böyle iyi diye anlatırdı.hala aynı fikirde mi merak ediyorum.bu takımdan hiçbişey olmaz kardeşler.bize yine hüsran.biz ne zaman gülecez merak ediyorum.herkese saygılar... |
Alıntı:
nobre warken bobonun oyundan cıkması gerekirken nobre cıkıyo yaw anlamış deilim.. |
sağlık olsun |
| Türkiye`de Saat: 20:14 . |