![]() |
önce top oynayalım sonra hakemi eleştirelim |
10.dakikada penaltı verilmez ve rakibin en önemli savunmacısı(song) atılmazsa ve rakibede dandik bi penaltı verilirse hakem eleştirilir |
Alıntı:
.......................................Runje...... ...................................... ............Toraman................Koray.......... ......Gökhan Zan........... ..........................Kleberson.........Fanri. ................................. Ali Tandoğan.........Delgado.........Ricardinho....... .......Deli İbo....... .......................................Nobre...... ..................................... Herkez bu taktiğin yani 3-5-2 nin günümüz futboluna hiç uymadığını,çağdışı olduğunu söylesede bu takım böyle çıksın durdurulabileceğini sanmıyorum.Burak gibi İ.Akın gibi oyunun kaderini değiştirebilecek yedeklerde var asla durdurulamaz,dahada önemlisi bizim savunmamız için uygun taktik budur.... yada hoca bu sistemle devammı diyor,illahki tek forvet ve iki önliberolu olmalı ve toraman gibi tandemde türkiyenin en iyisi sağ bek değil stoper olmalı.. -------------------------Runje------------------------ Serdar K.---- İ.Toraman -------Gökhan -------Üzülmez -------------Kleberson -----------Koray(fahri)--------- Burak Y. ---------------Delgado------------ Ricardinho -------------------------Nobre------------------------ ukalalık değil amacım ama bu kadro böyle oynamaya mahkum ve böyle olmalı,böyle olmadımı işte sonuç dünkü gibi olur.. |
Alıntı:
Abicim sen yazmaktan bıkmıo musun yaa.. :D:D:D şaka bi yana tespitlerin güzel aynen devam.. ;) |
----------------------Runje----------------- -------Toraman---------Zan--------Koray---- ------------Kleberson----------Fahri--------- Burak Yilmaz------------------------Ibrahim Akin -----------Delgado--------Ricardinho------ ---------------------Nobre---------------- Ben bastan beri diyorum yukaridaki taktige göre oynamamiz lagzim dinlemiyorsunuz... Bu 11'de baze isimler degisebilir ama bu taktik mükemmel, tam besiktas taktigi, hemde Rico ve Delgado asil yerlerinde, beraber oynuyorlar. Bakin, dün GS macinda belki hakem hatalari yüzünden yenildik ama biz de iyi oynamadik. Bu forumdaki cogu arkadaslarin dedigi taktik uygulandi, ne oldu?? Mac öncesi, böyle oynarsak kesin yeneriz diyenler, mac sonrasi yine taktigi beyenmiyorlar! En süper taktik bu arkadaslar, kim ne derse desin... |
Alıntı:
|
Alıntı:
İnşallah inşallahhhhhhhhhhh |
Alıntı:
Bobo'nun kesinlikle agir olduguna katilmiyorum, ayrica Nobre atilan uzun toplara depar atip onlari saklayabilecek tek adam. Her zaman soyledim ve yine soyluyorum: Besiktas'in cok iyi bir forvete ihtiyaci var. Bobo ve Gokhan Gulec ilk 11 santrforu olacak duzeyde degiller, Nobre de tek basina gol yukunu cekemez, kesinlikle iyi bir forvet gelmeli, bana gore bir stoper ya da onliberodan daha buyuk ihtiyac eger sampiyon olmak istiyorsak. |
ben böyle bir hakemin ...... bu kadar tarafli düdük calan bi hakem görmedim ben... SAMPION OLMAMIZ ENGELLENEMEZ!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ya arkadaşlar herkes iyi güzel taktik veriyor, sistem kuruyor, ya da hakemleri eleştiriyor...Dünyanın en can alıcı sitemini getir, bu takımla o sistemde işlemez, çünkü oyuncularda RUH YOK, kaç maçtır kim dikkat etti bilmiyorum, şutlarımızın %80i karavana, Gs maçında istatistiklerde en son gördüğüm 10 şutun sadece 1i kaleyi tutmuş, ayıptır bu ya, sen Türkiyenin en büyük takımında oynuyosun, ama kaleyi bile tutturamıyorsun, ayıptır, sadece GS maçı da değil, bundan evvelki Sofya ve Trabzon maçlarıda aynı...Dünkü maçta Klebersonun kafa vuruşundan başka pozisyon yok, bu Klebersona nasıl bir sabırdır kaç maçtır dayanıyor, bu adam bu mevkide oynayamıyor, ama inat etmiş sanki Tigana oynatacak, sen Ricardinhoyu getirdin, dünya yıldızıymış, hikaye, adam kornerleri, ilk adamın kafasına nişanlıyor... 5 milyon euroluk Delgado kenarda, 2. yarı oyuna giriyor, tek yaptığı çalım atmak, aferin iyi güzelde yapıyor, ama katkısı ne hiçbişey...Bobo, bu takımın yükünü taşıyamaz, bişeyler yapmaya çalışıyor, ama olmuyor, bu çocuğun yeteneği bu kadar, kiralık verilmeli, ve son olarak İbrahim Akın... Bu oyuncu ne yapıyor kendisi de dahil hiçkimse bilmiyor, oyuna en son giren oyuncu, ama top kontrol 0, sankide başka bir maçtan geldi ve çok yorgun, adamın yürümeye hali dermanı yok, bir an önce toplarlanmazsa gönderilmeli yarardan çok zararı var.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
yabancılar daha verimli olmalı bu iş bobo ile olmaz.... |
arkadaşlar ne 3-5-2 si ya böyle sistem mi kaldı artık bu sistemleri kalitesi düşük takımlar oynuyo bu sistemle bana sampiyonlar lgi almış uefa almış hatta süper kupa almış bi takım söylesenize söyleyemessiniz çünkü böyle bir sistemi kaliteli hiçbir avrupa takımı oynamaz şöyle düşünün ve söyleyin su takım 3-5-2 oynuyo ve sampiyonluga oynuyo böyle bişey yok arkadaşlar diyeceksiniz ki lucescu oynuyodu hayır arkdaşlar lucede böle sistem yoktu onun oyun anlayısı farklıydı gol attıktan sonra santroforlar hariç herkes savunma yapardı yani tam bi 3-5-2 sistemi deildi.onun sistemi toplu hücum toplu defanstı.4-4-2 de oynayacak oyuncmuz yok diyeceksiniz dogru kanat adamları olmadan bu sistemlede oynanmaz diyecegim o ki transfer yapılırken neye göre yapılıyo bunu anlamak mümkün deil mesela şimdi elimizde bir nery olsaydı baki konusulurmuydu tabiki hayır sadece beşiktaş deil cimbom olsun fener olsun hep yanlış yere tranfer ediyolar |
yaa burda kadro çıkarmak ne işimize yarıyor arkadaşlar,herkes kendi kadrosunu yazıyor,takımın bi patronu var o da tigana,benim dün gözlediğim, takımımızdaki oyuncular isimleri kadar büyük oynamıyor,tigana çift forvette ısrar etmeye devam ettiği sürece düzenimiz oturmayacak gibi... dün sanki forvetimiz yok gibiydi,rakip defansı sıkıntıya sokacak atakları bir türlü gerçekleştiremedik,her ne olursa olsun takımımızın arkasındayız,felaket tellalığına gerek yok |
yensek te yenilsek te kalbimiz seninle şampiyon BEŞİKTAŞŞŞ... |
şampiyonnnnnnnnnnnnnn şampiyonnnnnnnnnnnnnn millete makara olduk ya çıldırıcam adamlar şampiyon olmuş gibi konuşuyorlar ya.........öldürecem ben bunlardan birini...............önce ziya doğanı sonrada bu cincon ları kahraman yaptık ya........................... |
orta sahamız çoook ezik.defansif olarak zayıf. başka birşey söylemiyorum. lucescunun konuşmasını okuyun. onun eski takını hatırlayın. tayfur-giunti ikilisini ne olursa olsun bozmuyordu. bizde ise tayfurun yarısı kadar bile savunma yapamayan bir ön libero var. tabii ki defansımız zorlanır. her atakta rakibin orta sahasıyla karşı karşıya kalıyorlar.yoruluyorlar ve hata yapıyorlar. 4defans önüne 2 ön libero şart. bunlardan biri de kleb olmamalı. kleb ancak bizim takımda sağ iç oynar ve bence gayet iyi oynar o bölgede. nooolur biri tiganaya anlatsın noolur. |
Uyandım hala sinirliyim, bir hafta gider artık böyle, küstüm hayata. Beşiktaş çatısı altında olan futbolcu, teknik heyet vs hepsine saygım sonsuz ama düşünüyorumda, acaba onlar bizim kadar dert yapıyorlar mı? Allah hepsinden razı olsun ama biraz da candan mücadele etsinler be abicim. Bu forumdan 11 tane adamı çıkarsalardı maça farklı yenilirdik belki ama en azından ölümüne mücadele ederdik, hırslı olurduk. Kartalın Kartaldan başka dostu yok. Beşiktaşlılık farklı bir olay kardeşim, Beşiktaşlı olmayanı, Beşiktaşlı hissetmeyeni, bu ruhu taşımayanı sokmayacaksın kadroya. Baki eleştiriliyor, adam en azından samimi mücadele ediyor. Bunu nasıl iştir ki yenilgi bu kadar kolay hazmediliyor bir takımda? Bu futbolcular demez mi Beşiktaşlılıktan geçtim, dur bari paramı hak edeyim. Ne diim ben ya ne diim, delireceğim, çıldıracağım, patlayacağım! :( |
Alıntı:
Aynı düşüncelerin altına imzamı atıyorum... Ölüleri dirilterek mucizeyi gerçekleştirdik... |
arkadaslar benşm bu takımda gordugum bişey var oda su ki hiç birinde RUH yok.isteyerek oyanmıyorlar sanki.2.yarı top neredeyse hep bizdeydi ama bir turlu atak organizasyonlarını iyi yapamadık bir turlu gs defansını gecemedik.Delgado ya 5 milyonu yedek olsun diye mi verdik.Sunu solim ki rico ve delgado aynı takımda bu sistemde oynamaz tigana bu kendi sisteminde surekli israr ederse ben fazla bir sey beklemeyin derim cunku yendimiz maclarda da iyi top oynamadık. kim ne derse desin tigana bole israr edecekse gitsin cunku takıma hiç bir faydası yok ustelik zararı var ben hep hocanın arkasında olalaım derim ama Tigana artık cok abarttı bizim bu kadro ile bu kadar puan kaybına tahammulumuz yok bu kadar paralar bosa akmadı. su ibrahim akın neden surekli yedek neden sorunu varsa gonderin gitsin ama yoksa oynatsın su adamı bole bir yetenegi kaybetmemek lazım calısmıyorsa calıstıracaksın.. gelelim bobo ya bana gore besiktasın forveti bobo olamaz cunku yuksek yetenekleri olan bir karakter değil.Ah carew senin mumla ararız işte.. nobre ise iyi bir adam ama ona top kimse yapamıyor.gokhan gulec cok genc oda bjk nın forveti olamaz kısacası neden gol atamıyoruz işte bu yuzden bizim forvetlerimiz iyi değil bunu gormek lazım... orta saha zaten tam bir kargasa rico delgado biri oynar biri oynamaz tigananın taktiginin kurbanı olup gidiyor bir cok futbolcu bana gore.. benim son sozum tigana ile bu iş yurumez bu cok acık ortada..Eger taktik anlayısı hep bole olursa biz ancak yetenekli adamlarla kucuk macları kazanırız.. |
bence bi kadro oturtmalı tigana ve ne olursa olsun ısrar etmeli runje serdar kurtuluş-----ibo toraman-----gökhan zan-----ibo üzülmez koray-----kleberson burak-----ricardinho-----delgado nobre delgado solda ters ayakla çok güzel işler yapabilir burak ile birlikte sürpriz golcü olur katı defans yapan takımlara karşı duvar paslarıyla çok etkili olabilirler |
Ben sana katılmıyorum arkadaşım bence bu sene Beşiktaş geçen sezona karşın daha istekli ve arzulu. gs yenilgisini şansa bağlıyorum. bu kadarda takımımıza yüklenmemeliyiz bence.Beşiktaş bu sene bence çok iyi bir kadro kurdu bu sene şampiyon olmasakta gelecek için emin adımlarla ilerliyoruz ben takımıma güveniyorum ve hepimizde biliyoruz ki yenilsede yensede hepimiz sonuna kadar Beşiktaşlıyız;) |
Alıntı:
|
şu klebersonla fahrinin adını değiştirsek belki bugün daha iyi durumda olabilirdik. |
Alıntı:
sence bobo bjk da oynayacak bir oyuncu mu ? Gokhan gulec bobo bunlar bjk da oyanayabilir mi ? |
Israrla söylüyorum bence sorun ne defans ne de forvettir.Sorun orta sahanın yumuşaklığıdır.Lucescu'nun yazısını okursanız aynı şeyleri söylediğini göreceksiniz.Bu takım tek ön libero Kleberson ile ve de beraberinde savunma yapmayı bilmeyen orta saha oyuncularıyla(Burak,Ricardinho,Delgado..vs ) oynamaya devam ettiği sürece orta sahada iyi top yaptığı zamanlarda dahi pozisyon vermeye devam edecek.Bu adamları oynatacaksan yanında basan, fizik gücü yüksek,sert adamlarla oynayacaksın.Dün orta sahada oyunun büyük bir kısmında daha iyiymiş gibi göründük ama pozisyon sayılarına baktığınızda Cimbom bizi 3 e katladı.Göbekten verdiğimiz pozisyonların sebebi stoperler değil orta sahadaki savunma zaafıdır.Çizgi savunma yapan takımlar orta sahada rakibi durduramazlarsa her daim pozisyon yerler.Baki ve Koray'ı çıkarıp Ferdinand ve Cannavaro'yu da koysanız çok çok farklı şeyler olacağını zannetmiyorum.Bu kadar rakip hücum oyuncularıyla karşı karşıya kalan bir savunma mutlaka hata yapar.Orta sahayı sertleştirmediğimiz sürece bu sorunlar bitmeyecek.Allahtan Mehmet Sedef'i oynatmaya başladı da orta saha direncimiz az da olsa yükseldi.Çok hücumcuyla oynamak iyi hücum yapmak değildir.Farkettiyseniz M.Sedef çıktıktan sonra orta sahada hiç top kapamamaya başladık ve sahada 6 hücum özellikli oyuncu olmasına rağmen pozisyon bulamadık.İşler iyiye gideceğine daha da kötüye gitti son dakikalarda.Bence forvet ve defansı bırakıp bu takıma adam gibi bir ön libero alınmalı.Orta saha direnci yükseltilmeli.Delgado veya Rico'dan biri oynamamalı ya da daha güzeli tek forvete dönülmeli. |
Hakem haybeye Penalti veriyor ve bizim Penaltimizi vermiyor, napalim dün oynananan mac derbiden daha cok herseye benziyordu bence, iki takimda vasatti ama besiktas bence gayse den daha cok calisti arzuluydu, ama olmadi... Su uzun Toplardan ne zaman vazgececek Tigana bilmiyorum, geriden oyun kurmadik ya hep uzun top onlarda rakipte kaldi... öyle goller atmadikmi attik kimlere misal Konyaya Trabzona ama herzaman da olmazki ben besiktasi söyle kanatlardan gelip GÜZEL ortalar yapan bir takim olmasini istiyorum... insallah o günleride görecez |
ewet katılıyorum orta saha çok yumuşak..işte burada kle nin devreye girmesi lazım...sadece kle mi burak ında desteğine ihtiyacımız var..ama olmuyor işte sadece istekli görünüyoruz..gol ise yok |
zaten abi sorun orda gol atamıyoruz yendigmiz her macıda 1-0 2-0 21-1 gibi yenioruz son zamanlarda ne zaman gordunuz 3-4-5 gol attıgımızı ? |
gerçekten istekliler...bilmiyorum ama bunu hissediyorum...herşeyden önce tigana sadece nobre yada güleçle çıkmalı..arkasında da rico vwe delgado...tek forvet...bobo yükü kaldıramaz.ç.ona vwerilen paraya acıyorum....kle çok çok kötü...bir an önce gönderilmelidirbaki deseniz tamam stoperde ii ama hep langır lungur..adam gibi top attığı yok...gökhan ve toroman büyük kayıp |
Bobo fıssss.. o adam bizde oynayacak adam değil. Nobrenin yanına golcü Gökhanın yanına adam gibi defans lazım. Yada koraya topuklu giydirsinler. YETER ARTIK! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nasil alex kucuk takimlarin buyuk yildizi deniliyorsa tiganada kucuk maclarin hocasi dikkat edin kucuk maclarin buyuk hocasi degil -------------------runje----------------- toraman--zan----mustafa-----uzulmez -----------------koray---------------- burak----delgado---ricardinho----akin -----------------nobre------------ bu kadroyla ciksin yenilsin bir daha tiganay bir sey demiyecegim |
keşke ÇARŞI TİGANAYA DA KARŞI olsa. |
Hep söylüyorum yine söyleyeceğim...! Beşiktaşın en büyük düşmanı popülizm hastalığıdır. Yönetim tam bir felaket örneği gösteriyor..Beşiktaşımızın altındaki toprak kaydırılıyor..!! popülizm adına alınan ünlü ama içi boş hocalar.. menecerler tarafından şişirilmiş ve kaskallanmış oyuncular.. medyada öne çıkmak adına yapılan iğrenç yabancı transferleri.. başkanın, takımı ve başarılarını ve transferlerini .. BJK mizin başarısı için değil.. ocak ayındaki başkanlığına temel olması düşüncesi ile.. yani kendine oynama düşüncesi ile yapması.. kulübün içindeki inanılmaz borç batağı.. .. ve yazar ve yorumcuların bilerek ya da bilmeyerek BJK mize verdikleri zararlar..!! ( .. son örneği de Burak'ın üstüne gidilerek..elle gol attı ayıp etti.. CSK macında kendini yere atıp penaltı yaptırdı vb. türünden saçmalıkları.. gayse maçında tertemiz bir penaltımızın hakem tarafından yenmesine neden oldu ) Popülizmin bize bıraktığı posalara bakalım: ..Hiç tiganaya laf etmeyin..dün akşam habertürk de Tuğrul dedi.. tek taraflı kontrat feshinde.. 6.5 euro tazminat..!! bazı basın organlarında ise 4.4 milyon euro.. sonuçta.. nur topu gibi bir tiganamız olmuş.. hadi sıkıysa kovun bakalım bu herifi..!!? bu demektir ki.. bizler bu yıl da saç baş yolup.. kahır türküleri söyleyecek.. ve kısa zaman sonra da basket .. hentbol vb. spor branşlarımızın izleyicisi olacağız... ve belki de kendi işimize gücümüze.. vb. bakacak.. olan bitenden ilgisizce uzaklaşacağız.. sezon başında nobre alındı.. büyük golcü dendi.. ( karambol golcüsü dür .. ama büyük filan değildir.. ) 6 maç.. bir de avrupa maçı.... bırakın golü.. gol pozisyonu yok.. bobo denen salağı geçiyorum.. onu alan zihniyete lanet..! delgado... ( teknik olarak kötü değil ama.. ) duran top ustası ve yeni Sergen imiz dendi.. adam penaltı bile atamıyor.. sol taraf oyuncuuuuuu diye herkes kıçını yırtarken... gidip de forvet arkası ve fizik güç yetersizliği olan ( teknik olarak iyi.. ) Rico alınıyor.. Kle denen şahıs.. paraları cebe indirirken.. takımın en çok top kaybeden oyuncusu olmakla kalmıyor.. yerine geçecek olan oyuncuya da mani oluyor.. ki bunda o beceriksiz hocanın da büyük suçu var.. defansın göbeği SOS veriyor.. ilgilenen yok.. Gökhan Güleç gibi.. geleceği olan ve hırs küpü bir oyuncumuza şans verilmiyor..İ.Akın küstürülüyor.. ve adeta takımdan soğutularak uzaklaştırılmak isteniyor.. ve tüm bunlar.. o teneke yabancıların takım içinde yer almaları adına yapılıyor.. Bu sitede ve öteki BJK sitelerinde hemen her yazımda bağırıyorum.. Yabancı futbolcu istemiyoruz..!!! gelirse de adam gibi iki ya da üç tane gelsin.. ama adı için değil.. oynayacağı ve mevkisi bvelli.. savaşçı oyuncular olsun.. aksi halde onların gelmeleri.. Türk oyuncularının bitmesi anlamına gelmektedir.. Ulusal takımda bir oyuncumuz var..( Gökhan Zan ) yazık değil mi..?? ayıp değil mi..? Son olarak.. bu takımda savaşçı.. yürekli oyuncuların sayısını artırmamız gerekir.. bu da yabancılar ile değil Türk çocukları ile olur.. ve bunun devamı olarak da.. TÜRK hoca gerekir.. Türm kardeşlerime sabırlar.. ve kartal gibi duruşlar göstermelerini diliyorum..!! saygı ve sevgilerimle..! |
arkadaşlar size birşey sorcam manager oynayan arkadaşlar bilir deniz baykara diye xanti dide oynayan bi türk oyuncu var oyunda bu adam benim cok hoşuma gitti tabi ama nede olsa oyun bilen arkadaşlar internet üzerinden bir araştırma yapabilirmi?bu adam sag kanat oynuyo |
İŞTE ÇÖZÜM -------------------------Runje------------------------ A.Tandoğan--- İ.Toraman -------Gökhan -------Üzülmez -------------Fahri -----------Koray---------------- Burak Y. ---------------Delgado------------ Ricardinho -------------------------Nobre------------------------ Kleberson yedeğe LÜTFEN Ne oyun kuruyo ne top çalıyo... Koray ve fahri Atakları kesebilir... Burakta güzel ortalar çıkarırsa sorun çözülür... |
Türkiye`de Saat: 02:40 . |