![]() |
ccaner.. doğru kadroyun kurmuşsun.. ama bence fahrinin yerine kleberson oynamalı.. ozaman adanm kendini gösterebilir.. onun kaybolmasındaki tek neden tek ön libero oynamamız... |
Yeter Artik Hep Destek Hep Destek De Nereye Kadar Kardeşim Insanin Isyan Edesi Geliyo Bazen Yazik O Dolup Coşan Tribünlerdeki Cefakar Taraftara Sen Bilmem Kaç Milyon Dolar Transfer Yapacaksin Brezilya Milli Takimindan Rico Yu Alacaksin Ama Salak Bi Hoca Cikacak Herseyi Berbat Edecek Yazik Yaaa 6 Maç 3 Malubiyet Yakisiyomu Bu Beşiktaşa. Ya şu Adama Birileri Müdahale Etsin Yada çekip Gitsin Kardeşim (ali Gültikende Ne Iş Yapar Bu Takimda Pek Anlamista Değilim. 100 Tane Ali 1 Tane Sinan Engin Yapmaz) Saygilar Kadiköylu1903 |
Alıntı:
|
Alıntı:
------------------------------Runje--------------------------------- ------------------Zan-------------------Koray---------------------- Toraman------------------------------------------------Üzülmez---- -----------------------------Kleberson------------------------------ ---Burak----------------------------------------------------İ.Akın--- ------------------Delgado--------------Ricardinho------------------- ------------------------------Nobre---------------------------------- |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
futbol oyanayan arkadaşlar iyi bilir bu söyleyeceklerimi.bir adamı bir sezon yedek oturtursan ve biri saktlandıgı zaman oyuna alırsan adam o maçta dökülür hele birde yıldız adyıysa.i.akın bence sedefin yerinde oynamalı çünkü beşiktaşta dikine gidenbilen tek adam.tam bi solkanat oyuncusu ama ''rico-delgado'' birlikte oynatma kararı alırsa o zaman yedek olur tabi hatırlayın del bosque i.akına sans verdi ilk maçlar iyi deildi ama 2 maç sonra türkiyenin gözbebegi haline geldi herkes onu konusuyodu yani bugünün ardası gibi.ama teknik direktörlük degişinden sonra bi daha kadroya giremedi.siz i.akından oyuna girince ya gol atması ya da asist yapmasını istiysunuz bir adam 1 sene yedek kalırsa bunuda sadece bir maçta yapmasını istenirse herkes tarafından yuhalanır.yani sans verilmeli diyorum 2-3 hafta ondan sonra görün siz akını bu diyeceklerimi amatör futbol oyanayan arkadaşlar cok iyi bilir çünkü herşeyin basında psikolaji yatıyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Onur sana bi soru sorucam tiganayı bir teknik diröktör olarak analiz eder msn bana yani + ları eksileri beğenio musun gercekten takım üstünde yaptığı bariz hataları falan objektif olarak bi söler msn bana???? |
baki karaşimşek napsın be abi adamlar gol atamıyo ki ya kepaze gese ye bile gol atamadık ya bıraksın lar bu işi gitsinler pazarda hıyar satsınlar ayıptır günahtır ya saat 10'a kadar maçı bekliyoz 12 ye kadar izliyoz günahtır ya ertesi gün işe gidiyoz bıraksınlar kardeşim bu işi başka iş yapsın lar madem gol atmayı bilmiyosun bütün takıma defans yaptırcan kardeşim inanç yok adamlarda inanç ruhsuz herifler en başta kaleyi değiştirmeleri lazım adamın isminde hayır yok kardeşim nobre şerefsizini de göndersinler got fener bilerek nobreyi bize verdi anlamıyorum bu futbolcuları ya parayı alınca oynamıyolar ya doğru dilmi kardeşim bunlar parayı alınca oynamıyolar vermiceksin parayı gese gibi yapcan vermicen paralarını şeref yok adamlarda 3 maç aldılar biyerleri kalktı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Eksileri ise yukarıda da belirttiğim gibi oyun içinde çok tutucu.Örneğin oyunun sıkıştığı anlarda bile maça başladığı taktikle oynuyor.Asla bir defans veya orta saha alıp santrafor koymuyor.Bu rotasyonları yapması lazım.Daha sonra asla kendisinde bir hata bulmuyor ve oyuncularına yükleniyor.Bu oyuncular ile ilişkileri hakkında kötü.Sonra oyuncu değişikliklerini geç yapıyor.Oyuna zamanında müdahale edemiyor.Ve sonuncusu radikal kararlar alamıyor.(Ricardinho ile Delgado'nun birlikte oynayacağı bir sisteme geçmeyi risk olarak kabul ediyor örneğin.) Yani sonuç olarak Tigana'dan iyi bir scouter olur ama çok klas bir teknik direktör olduğunu düşünmüyorum.Ama buna rağmen Tigana'ya gitsin diyenlere katılmıyorum.Tigana'nın şu anda gitmesi Beşiktaş'ın bir sezonunun daha çöpe gitmesi demektir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sölediğin şeylerin bi çoğu doğru tespit güzel analizler ama sadece son sölediğine içten katılıyorum... Ben tigana gitsin demiorum şuan bu beşiktası komple kaosa sürükler sadece yönetim bişiler yapsın artık neblim acil bi sinan engini getirsinler mesela ali gültiken ne iş yapıo allah aşkına yaa tabi tiganada kendinden baskasını dinlemio ama bi çözüm buluncaksa bulunsun artık dengem bozuldu benim burda yaa... Tigana'nın şu anda gitmesi Beşiktaş'ın bir sezonunun daha çöpe gitmesi demektir. Güzel sana katılıorum.. ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
1)Dünyanın en iyi 10 defansından biri. 2)Çok iyi bir psikolojik danışman. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Beşiktasa 2 şey lazım doğru ... 1)Sağlam adam gibi adam bi başkan lazım... 2)Sağlam teknik dirökterle anlaşabilecek takımı ii tanıyan oyunculara abilik yapıcak bi manejer lazım..(sinan engin..gibi..) ;);) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alles rund um den Fußball-Transfermarkt |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
gökhan hem ayak hem kafa şutu olarak bobo ya 10 çeker inşallah gelirde görürüz. |
Alıntı:
Zago çok iyi bir defans oyuncusu olsa bile bu futbolcuyu ve elindeki diğer futbolcuları en iyi oynatabileceğin bir sistemle sahaya sürmezsen hüsran yaşarsın. Luce de bunu yaptı ve başarı geldi. Yoksa Gökhan Zan'ın dediği gibi dünyanın en iyi defans oyuncuları bile gelse sisteminde bir problem varsa, ortasaha oyuncuları basmıyorsa, takım savunması yoksa sorunlar hallolmaz. Ayrıca oyun taktiği dışındaki diğer etkenler de başarı da önemli bir pay sahibi. Luce başarılı olduğumuz dönemde bunda da başarılıydı, takımda hırs vardı, inanmışlık vardı. Tıpkı inişe geçtiğimiz dönemde takım psikolojisinin bozulması ve Lucescunun bu sefer pek başarılı olamayışı ve sahadışı etkenlerin hakemler vs. takımın başarısızlığında rol oynayan büyük bir etken olması gibi.. |
ya yenildik işte artık önümüze bakalım |
Alıntı:
..........................koray.......delgado..... .................... ..................................rico............ ......................... burak............................................. .........ibrahim a. ..................................nobre........... ....................... kanatlar ancak böyle çalışır. ayrıca burak yada delgado oynamazsa serdar özkan banko yerine oynamalı |
Alıntı:
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:39 . |