![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Çocukta zaten yetenek var bunu barcelona da da gösterdi şimdi satmaktansa biraz daha büyüyünce satarız alıcısı şimdiden hazır barcelona izlicektir daha fazla paraya satmak varken şimdi satmak zaten mantıksız olurdu demirören 40 yılda iyi bişi yapmış tebrikler..
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #85 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Muhammedi şimdi 5 milyona satmazsa ve Türkiyede kalırsa 10 yıl sonrada 5 milyon dan fazla para etmez. Türkiyede hangi alanda eğitim sistemi düzgün ve kişinin gelişimine göre programlanıyorki bu furbolda gerçekleşsin. Burda kalırsa harcanır,üstüne hiç bir şey katmaz.Sadece allah vergisi yeteneği ile baş başa kalır , Çağın futbol anlayışını kavrayamadan tam Türk zihniyeti ilie gününü kurtarır. Satın başkan ,bu kadar para ederken. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #86 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ben ne kadar inanmak istesemde inanamadım habere, büyük ihtimalle gidecek bence... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #88 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | walla tebrık ettım baskanı kararından dolayı ama bu cocugun uzerıne dusulmelı cok ıı bı egıtım werılmesı lasım yoksa ılerde bu parayada satılamayabılır
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #89 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() Başkan transfere el koydu Siyah beyazlı yöneticilerle, İspanyol ekibinin temsilcileri arasında son bir haftadır İstanbul'da yapılan görüşmeler sonrası genç futbolcunun bonservis bedeli için yoğun pazarlıklar yapıldı. 3 milyon Euro'ya kadar teklif yapan Katalanlar, Muhammed'i transfer etmek daha fazla ödeyemeyeceklerini söylediler. Ancak Yıldırım Demirören'in de bulunduğu son toplantıda Beşiktaş fiyatı 5 milyon Euro'ya yükseltti. Bu rakam karşısında şaşkına dönen Barcelona heyeti ile siyah beyazlılar arasındaki görüşme çıkmaza girdi. Beşiktaş ile son bir kez daha görüşecek olan Barcelona'nın 5 milyon Euroluk teklifi kabul etmeyeceği ve bu transferden büyük olasılıkla vazgeçeceği öğrenildi. Yaşanan bu ani fiyat artışının altında yatan gerçek ise Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Muhammed'i siyah beyazlı kulüpte tutma isteği... Demirören yakın çevresine Muhammed'i satmak istemediğini, gelecek vadeden bu oyuncuyu takımda tutmak istediğini söylediği kaydedildi. Yıldırım Demirören, Muhammed'in Barcelona'da 5 yıl sonra yıldız bir futbolcu olması durumunda 20 milyon Euro gibi rakamlara transfer olabileceğini, böyle bir durumda da çok büyük eleştirilere maruz kalacağını belirterek "Biz Muhammed'e gelen ilk teklif karşısında şartları değerlendirmeye aldık. O dönem aklımızda satma düşüncesi vardı. Ancak bu fikrimizden vazgeçmek üzereyiz. Ben bu futbolcumuzun takımda kalmasını istiyorum. Eğer yıldız olacaksa burada olsun, Beşiktaş formasını giyerek büyüsün. 5 yıl sonra Muhammed Barcelona'dan 20 milyon Euro gibi rakamlar transfer olursa işte o zaman Beşiktaşlılara nasıl hesap vereceğiz. Ben bir gün bu görevi bırakacağım. Ama arkamdan Muhammed gibi bir oyuncuyu satmadı ve Beşiktaş'a çok büyük bir yıldız kazandırdı diye anılmak istiyorum" dediği öğrenildi.
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #90 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Muhammed 350 euro'ya serbest ![]() ![]() Beşiktaş Kulübü kongre üyesi olan ve Muhammed'in transferi konusunda velayetini elinde bulunduran Seyit Ateş, minik oyuncunun sadece 350 euro ile serbest kalabileceğini ve istediği takıma gidebileceğini söyledi. Ateş, Muhammed konusunda Barcelona'ya giderek İspanyol kulübünün yetkilileriyle görüştüklerini ifade ederek, ”Barcelona, Muhammed'i istiyor. Çok iyi oyuncu olacağını düşünüyorlar. Barcelona'nın Türkiye'deki temsilcileri Beşiktaş ile görüşüyorlar. Bazı pürüzler var. Beşiktaş, Muhammed'i bırakmak istemiyor. Bu nedenle yüksek bonservis bedeli istiyorlar. Fakat böyle bir hakları yok. Ben Beşiktaş kongre üyesiyim. Kulübe yanlış yapmak gibi bir düşüncem olmadığı gibi, kulübün para kazanması yönünde tavır aldım” diye konuştu. Ateş, gelecek haftaya kadar sorunun çözümlenmemesi halinde basın toplantısı yapacaklarını vurgulayarak, “Ancak Beşiktaş'ı hiçe sayıp Muhammed'i Barcelona'ya göndermeyiz” dedi. Muhammed'in 5 yıldır yanında olduğunu kaydeden Seyit Ateş, “Çapa Tıp Fakültesi Sporcu Hekimliği Ana Bilim Dalı'nda Bülent Bayraktar 5 yıldan beri Muhammed'in her türlü tıbbi sorunuyla ilgileniyor. Muhammed'in avukatı var ve bir yandan dil öğreniyor. Bu büyük bir proje” diyerek sözlerini tamamladı. </SPAN>F5HABER.COM - Muhammed 350 euro'ya serbest / SAMANYOLU - F5 Haber bakalım bu işin sonu nereye varacak hayırlısı
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/alt-yapi/26247-demiroren-muhammedi-satmaktan-vazgecti/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Alt Yap [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 08-03-2008 14:01 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |