![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Anti FB Anti Fb ile ilgili herşey buraya :) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anti gs anti fb uLann | ||
| | |
| | #3 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | brava harika bir yazı ![]() ![]() ![]() sadece beşiktaş gerisi yalan | ||
| | |
| | #7 | ||
| Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 92 93 sezonunda iki takım şampionluk yolunda hatırlayın ne oldu ankarada 8 0 ı unutmaaa.unutma unutturma.bu yapılandan sora geseye kardeş demek yanlıştır.bu sene bile dikkat ederseniz bizim ve febenin bazen hakkı yenio ama geseye beleş goller ofsayttan goller verilmeye devam edio
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
| | |
| | #8 | ||
| Nilay Yılmaz ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hayatım simsiyah hayallerim bem beyaz...ve kimsenin siyahımı beyazımı kirletmesine izin vermem ...arkadaşım çok teşekkür ederim .son kelimesine kadar okudum ve iliklerime kadar fb ve gs nefret ettim birkez daha...yüreğine sağlık...
__________________ Neyleyim Ben SİYAH Deyince BEYAZ Demeyen Sevgiliyi!!!Hayatım SİMSİYAH..Hayallerim BEMBEYAZ!!!! | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gs nin şampiyonlukları masa başında genelde bu işi türkiyede en iyi onlar yapıyor beşiktaşın elinden bir çok şampiyonluğu masa başında aldılar fb yi kıskandıkları için genelde taraftarlar sevmez çünkü para onlarda onlara karşı gs nin yanında olmayı anlayamıyorum yani beşiktaşın beşiktaştan başka dostu yoktur türkiyede biz fbye düşman olarak, galatasarayın ekmeğine bal sürüyoruz o kadar birde şu var yalakalık gibi birşey yani galatasarayı hiç sevmem ben ...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |