![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
Ay Düştü Gülüşüne Yanlışlar da vardı Doğrular gibi Gemilerin yelkenleri Maviydi... Bir çocuk her sabah Ortalık ağarmadan Islık çalar Göğe bakar Yürürdü ağırdan... Sesi acılarını Sokağa taşırdı hep... İnce bir gül kanardı Avcumda bir avuç Deniz tuzu Belki bir tren sesi... Ellerim yalnızken Martılar da ağlardı Ağlarken yüreğimde Hep gülüşün açardı. Düşleri sektirerek Uçarken kuşlar Hiç varılamayan yerlere, Çocuk gül satardı... Bir çınara sabahla Rüzgar vururdu Sallanırdı yüreğim... İnanç yiğit işiydi Yürek işiydi Sen taşırdın inancı Oysa ihanet vardı İhanet vardı, ihanet... Sevgili bir ışıktı Ben çok uzaktaydım Ama ışıktaydı gözlerim Sevgilim benim Yaralı kuzum benim Seni özledim... Her ay karanlığında Gözlerini düşledim. Şimdi yakınız işte Soluğun yüzümde Sevgilim benim Uçarı yelim benim Ay düştü gülüşüne... Meltem Kaya .................................. İHANET Nereye Düşer? ... kimisi güç kuşanır kimisi düş kimi dişiliğini kimi erkekliği -at avrat silah- diyerek ihanet nereye düşer peki sorulmaz cehennem zebanisinden ademoğlu sabıkalıyken ihanetten! biter sorgu sual aşk indiğinde beyazdan erguvana her bir dönüşte geç saat yokuşlarında suskun çığlıklar yükselir gülün dikeninden silah susar mengene sıkışır yalnızca tuzaklara düşülür düşülür süngülenircesine kara yele vurduğunda gece tutuşan kıyamettir artık sunturlu bir sevdadır yapışan ve fışkıran yürek çeperlerinden tanrının kutsal emaneti bu azgındır yağmur bereketinden! ihanet nereye düşer peki sorulmaz mahşerin dört atlısından aşkın küheylanı yazılmamış kitapta yoksa sadakatten mi sorulur? sorulur elbet! yürekliler gezegeninde ancak yüreğin kuşanıldığı yerden! ihanet mahşerin beşinci atlısı... (02 Mayıs 2003) Naime Erlaçin
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |