![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BENİMDE UMUTLARIM VARDI SÜRÜKLERDİ PEŞİNDEN NE YANİ ŞİMDİ YARIMMI KALDI HAYALLERİM GöLGE OLMUŞ, BEKLENTİLERİN HAVASI KAPALI HER GöLGE GÜNEŞE AĞLAMAKLI YALVARIŞLARI DİKİŞLERİ ATTI YAMALI İHTİRASLARDAN GöRÜNÜR OLDU ŞEYTANIN BACAKLARI. SENİ SEVİYORUM İçİNDEN BİLE SöYLEMEMİŞSİN BENİM SESİM KISILDI. ZİHNİMLE DUDAKLARIM ARASINDA VOLTA ATIYOR DUYMAK İSTEDİĞİN NAKARATLARIM... ŞİFRELENMİŞ SöZLERİN ANAHTARINI AKLININ KUYUSUNA ATTIM NUHUN GEMİSİNDEKİ TEK YAZARIM. HAYATINI TAHTAYA KALDIR SENCE YAŞAMIN SIRRI VARMIDIR, OTUR ''ON'' ÜZERİNDEN SIFIR. ASLINDA BİRBİRİMİZİN HATIRALARI DEĞİLMİYİZ KADER YAZILMAZ MECBUR KILINIR ,BEN YAPTIM ALDATIR İNSAN KENDİNİ KUKLA YAPAR OYNATIR... RESİMLERDE KALMA HÜZÜN KANMA YARINA DÜNDE OLSUN GöZÜN DEMEK ARTIK OLMAZ OLANLAR BİR FOTOĞRAFTAN EL SALLASIN YAŞANAN TÜM ANILAR
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Çiçekçiler bayramı
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
| | |
| | #5 | ||
| 66_ÇaRşI_38 ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bır sürü masraf gene ya ![]() kayseriden cıkıcan ankaraya gidicen hediye alıcaksın güzel bi yemege cıkarıcaksın falan fılan cart curt offf offf battık genekı ne battık ![]()
__________________ ÇoK MeRaK eDiYoRuM HaYaT BeNDeN ALDıKLaRıNı NeReSiNe SoKuYoR ACaBa??? SaLDıR BuNu KaLDıR CeHeNNeMDeN ÖDeMeLi ÇaLDıR... | ||
| | |
| | #9 | ||
| KaFKaS_KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sevgililer günüde ne ya sankı yılda bir görüsülüyor peeeeee ben sallaaaaa dım ne alacak ne alacam sacma bunlar ya | ||
| | |
| | #10 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sevgililer için bütün günler sevgiyle geçer ama onlara özgü bir günün olması da güzel bence Hediye için değil fakat bir kutlama bile mutlu eder insanı ![]()
__________________ Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |