![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BENİ BULMA beni bulma... arama kalabalık istanbullarda görme son kez yüzümü kalmasın aklında neye benzediğim.. çürütmedin mi bedenimi parçalamadın mı ömrüm gibi... beni bulma... yıktığın gururum yok artık kesemde...sakladığım güller gibi soldurandın sen... beni bulma... yalvarışlarım zevk mi verdi... acıtmak beni hergün ağlatmak... keyifli olmalı senin için...sen hiç ağlamadın ki... yollar dedin uzaklar dedin...mantıksızdı herşey sence... aşkın mantığı var mı sevgilim... aşık olmuştun bir kere vazgeçemedin... beni bulma... bulma ağlarsın belki ilk defa ne parlayan gözler ne gülümseyen bir surat ne yalvaran sözler...bulamayacaksın hiçbirini... seni bulacağım deme deme... sonkez göreceğim... katilin olur gözyaşlarım dar gelir istanbul sokakları bize... beni bulma mesafesiz yaşamlar bul...aşklar bul bu kez yanında olsun sahte sevgilin insan bir kez aşık olur....sen demiştin... beni bulma ömrüm boyunca olmayacağım artık ben beni bulma aynaya bak kendini bul... sabredemediğin zamanları hatırla... ağlama sakın yokluğuma sen mahvettin seviyorum diye diye... beni bulma...
__________________ SiZiN KoRKTuĞuNuZ YeR BiZiM MeKaNıMıZ oLSuN ... ![]() ZeYTiNBuRNu | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |