![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ***Yazamıyorum*** Karanlık akşamın ışığındagözlerini arıyorum Yazık bulamıyorum... Hani burdaydın? Hani gitmemiştin? Bakmamıştın ya sözüme? Aldırmamıştın ya''Git''deyişime? Bana yalanmı söyledin yoksa? Peki öyleyse nerde gözlerin? Nerde gözümün yaşını silecek ellerin? Hani nerde? Nerde o ucsuz bucaksız sevgin? Hani nerde? Gittin diyemiyorum. Kalemim duyar, Duyar da bana küser diye susuyorum. Bak,ağlamıyorum. Konuştuğumda boğazımda düğümlenmiyor kelimeler. Peki nerde yüreğime su serpecek ses? Nerde? Sen gerçekten yoksun şimdi... Ellerim boş,yüreğim sarhoş... Gittin öyle mi? Bak gittin dedim ve susuyorum; Kalemim küstü yüreğime, Yazamıyorum A Bahar Çelik | ||
| | |
| | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ~ Güzel Yüzlüm ~ Sendin yağmura güneşi sevdiren, Kelebeği rengarenk giydiren. Ve sendin yüzümü güldüren. Yüreğim bir kuştu ve sen kanatları... Baharıma çiçek olup açtın, Gözlerimde yaş olup aktın. Ve sen beni bir çırpıda silip attın. Oysa... Oysa,yüreğim bir kuştu ve sen kanatları... Gözlerinde gördüm o büyük okyanusu, Tam arkamda duruyordu. Oysa,oysa uzaklaşan ben değil; İstanbul'du... Ayrıldık... Ama başka şehirlere,yeni limanlara doğru dümen kırdığım; Bu uzun,hala sonu gelmeyen yolculukta Beni yalnız bırakmadın. Gittiğim yerlerde ben,hep seni yaşadım Sen Ey Güzel Yüzlüm benim... A Bahar Çelik | ||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ŞİİR bir tutkudur, ŞİİR bir aşk... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şiir bir tutkudur, şiir bir aşk Yaşamın vazgeçilmeyen tadıdır Belki de hayatın diğer bir adıdır... Şiir sevmektir, Şiir sevilmektir kendi kendine. Bitmeyen gecelerin tek tesellisidir Şiir duygu selidir, Bendini yıkar bir bakıma... Yalnızlık zehrinin panzehiridir. Şiirdir anahtarı açılmayan kapıların Kurtarıcısıdır dinmeyen büyük ızdırapların. Anlatamıyorsan kendini bu zalim insanlara..! Haydi durma, Sen de gülümse sihirli mısralara....... Sude Son | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() Penceremde Yağmurlar...![]() Sen beni hayallere bıraktın gittin imkansız Benim sensiz hiçbir hayalim yok ki Sen beni gecelere bıraktın gittin insafsız Sensiz gecelerde yatılmıyor ki Yine küllükte sönmüş sigaram Penceremde yağmurlar ağlıyor ikimize Başımda sevda bulutları Penceremde yağmurlar ağlıyor sevgimize İçimde vuslat umutları Sen beni böyle bırakamazsın Böylesi bize yakışmıyor Ben de haksızım ama sen de haksızsın Ayrılık zor, söylemek zor, beni bırakma Penceremde yağmurlar ağlıyor ikimize Başımda sevda bulutları Penceremde yağmurlar ağlıyor sevgimize İçimde vuslat umutları....... alıntı | ||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() Martılarla Randevu ...![]() ![]() ![]() Uzaklarda kara gözden bir selam vardı, saramadım, soramadım ömrüm zarardı. Artık bu ayrılıklardan kalbim usandı, bir gökyüzü, bir duvar, bir resmin kaldı. /Oysa dünya ne geniş, koğuşum dardı. Bıraksalar martılarla randevum vardı.../ Çömeldiğim avlularda düşler sarardı; o muhteşem dostluklardan şimdi kim kaldı? Hançerlendim akşamların alacasında. Ne yaşadım ne öldüm, ömrüm talandı! /Oysa dünya ne geniş, koğuşum dardı. Bıraksalar martılarla randevum vardı.../... alıntı | ||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kalabalıkta kalabalıkça yalnızlık Yalnızladıkça birbirimizi Haydi çoğalalım Çoğaltarak kendimizi Bir canım çoğal da bin can ol Isıt yaşlıların yalnızlıklarını İlinsin üşümüşlüğü bırakılmışların Çoğalın dudaklarım çoğalın sonsuz Öpün bütün ağlayan çocukları kimsesiz Çoğal gözlerim çoğal Gör bütün görmeyenlerde yapayalnız Ellerime tutunun ellerime çoğalın Okşayın sevecenlikle çocukları Hıçkırırlarken uykularında bile.... alıntı | ||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bunca yıkılmış dağlar üstüne Kalbimin kanını buharlaştırdı gözlerin Oysa kaç güvercin havalanmıştı içimden Konarak pervazlarına gülüşlerinin Kaç mermi sıyırmıştı ruhumu Acımasız yürüyüşlerinin mevzilerinde Dayanmıştım Ağlamıştım saatlerce parçalanan düşlerime Ta ki sevgilim Kızaran bir gök bulutu Ölümü Bir yıldırımla düşürdüğün ana değin Kalbimin haritasına Artık ilgilenmiyorum seninle Demiştin barut kokan kelimelerle Demiştin de hayat ölü bir bıldırcın gibi Tutuşup yanmıştı yanan bir tahta içinde Tarla küllerle dolu, ortasında yumurta Çatladıkça yeniden doğuruyor kanımdan Fışkıran harflerle kalbim olan cümleyi: Ben ancak bir tarih kitabı kadar İlgileniyorum seninle....... alıntı | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() Ne varsa gördüğün hayattan yana Bulan da insan ahh- yıkan da insan Bu dünyada başka suçlu arama Yapanda insan ahh bozan da insan Bir düşün yıllarca taptıklarını Uğrunda hesapsız yaptıklarını Bir topla bir çıkar aldıklarını Verende insan ahh- çalan da insan Sen bensin -ben senim yabancımız yok Kendimizden başka yalancımız yok Ne acı kimseye inancımız yok Seven de insan ahh söven de insan....... alıntı | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |