![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
tılsım kraliçesi ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BU YALNIZ OLANLARA; aşk bir kelebek gibidir. peşinden koştukça hep senden kaçar. en iyisi bırak uçsun, inan ki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konuverecek. konacağını zannetmiorum konsada kabul etmem zaten benden 5metre uzakkkk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | mrk etme konduğu zman da hayır diyemezsin...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
neden böyle bir ön yargın var bilmiyorum ama geldiğinde bu sözü çokdan unutmuş olursun...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kendimi tanırım bi şeye olmaz diosam o şey olmazz..... Bu sözü unutmam | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dediğin gibi olsun bakalım...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anlaşılmayacak birşey yoktu... Herkes kendini daha iyi bilir ... Senin hakkında yorum yapmak gibi bir şansım yok zaten....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tşkrler.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |