![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yalnız bedriye abla da koptu gidiyorr helal olsun ikinizede![]() ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben tutacam seni rahat ol arkadaşım ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tüm haykırışlarım senin üzerine sevgili bu gece ve her gece... kalemimde senin adın sözlerimde senin duyguların hatırımda .... hani asla unutmayacağım dediğim... sıcak ve içten parıldayan gözlerin... evet sevgili unutmadım seni ilk günkinden daha çok ve daha olgun bir sevdayla bekliyorum seni... alsana beni...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu akşam seni yazdı kalemim nedense belki de unutulmadığını haykırmak istedim tüm gerçekliğiyle senin için yazılmamış tek bir kesit kalmasın diye gözlerimden süzülen her bir damlaya bir arkadaş olsun diye belkide ama hepsinin bittiği yerde SENİ HALA SEVDİĞİMİ haykırmaya özlediğimi bilesin diye....
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ALLAHHH ALLAHHHHHHHHH , Başarılar devam ibrahim abi buarada 1 şiirini aldım ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
teşekkürler kardeşim hangisini aldın merak ettim... ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #8 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maşallah ya Allah nazarlardan saklasın 2 dakkada neler yazıyorsunuz öyle... | ||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir kez duyabilseydin sevgili senin için atan kalbimi ellerinde bir an bile düşünmeden bırakabileceğimi görecektin yüreğimi mum ışığının ikimiz için nasılda güzel yandığını kırmızı şarabın tadının aşk sarhoşluğumuzu yaratabileceğini gösterecektim sana... İkimizin şarkısını yazdığımı bilecektin sevgili..
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben işte öyle sevdim sevgili hani zaman kızardım kendi kendime nasıl anlamaz diye ama şimdi anlıyorum sevgili sen bile anlayamazdın ki bu sevgiyi her nefesde seni çekmek içime esen bir meltemde senin kokunu alabilmek defalarca bittiğini düşündüğün yerde Sadece gözlerini hatırlamanın verdiği güç ile ayakta kalabilmeyi sen bile anlayamazdın ki....
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |