![]() |
şiiя ѕαη∂ığı ◘◘◘ http://img508.imageshack.us/img508/5154/1yarzr7.jpg öyle bi ölesim varki apansız gözlerinden atlayıp boğaza nazır bi denize karanlık sulara gömülüp galata da bi balıkçı oltasına takılasım varki bu gece sormaa gidip görmediğim onca yer varken bir gözlerinin ferinde ışıl ışıl sönmeden öyle bir ölesim varki... şimdi beni ayıplar cümle alem seve seve bunu mu sevdin diye varsın ayıplasınlar... o gide gide benden gitmiş ben gözlerinden denize düşmüşüm bi meyhane de rakı yanı meze misali.. varsın alayı ayıplasınlar... öyle bir ölesim varki bu gece şakağıma dayayıp dudaklarını beni seviyor musun diye sorup cevabınla öyle bir ölesim varki... failimeçhul cinayet sansınlar ölümümü bırak... elbet bir gün dudaklarında parmak izimi ve otopsimde sözlerini bulurlar... bırak o zaman anlasınlar nasıl deli öldüğümü.... |
şiiя ѕαη∂ığı ◘◘◘ http://img90.imageshack.us/img90/727...lerirj1uz1.jpg Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. Çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya... Ben dört mevsim baharı yaşadım seninle. Çiçek çiçek açtın yüreğimde. Gökkuşağı zayıf kaldı, senin renklerin karşısında. Taze bir yaprak gibi yeşildin. Açelya idin pembeliğinle. Üzerine çiğ taneleri düşmüş sarı güldün. Kırmızıydın bir ateş gibi. Ve maviydin... En çok bu renkle anmayı sevdim seni. Denize tutkundum, denizi sensiz, seni de denizsiz düşünemedim. Seni severken dünyayı da sevdim ben, insanları da... Kendime bile dar gelirken, içinde herkese yer olan bir hayatın sahibiydim artık. En kızgın, en tahammülsüz olduğum anlarda bile, seni düşünmek yetti bana. İçimdeki sevinç yüzüme yansıdı, güldüm. Beni öylesine güldüren senin sevgindi ve ben kaygısız, içten gülüşün ne demek olduğunu, nasıl güzel bir şey olduğunu anladım seninle... Her şeye rağmen sevdim seni. Güçlüydüm ve aşamayacağım hiçbir zorluk yoktu. Koca bir kente, koca bir ülkeye kafa tutabilirdim. Sen elimden tuttuğunda, patlamaya hazır bir volkan gibi hissederdim kendimi. Menzil sendin ve ben o menzile ulaşmak için önüme çıkan her şeyi yok edebilirdim. Sana ulaşmamı engelleyecek her şeyi eritirdim, kül ederdim. Sana ulaştığımdaysa sakin bir göle dönüşürdüm. Ve o göle bir tek sen girebilirdin. Sevdim ve hayrandım da... Her halin çekti beni. Duruşunu, uyumanı, gülmeni, kızmanı, şaşkınlığını, saflığını, kurnazlığını, çocukluğunu, olgunluğunu sevdim. Sesini de sevdim suskunluğunu da. Küçük oyunlarını, kaprislerini, sitemlerini, korkularını sevdim. Seni ve o doyumsuz sevdanı, uçarı sevdanı anlatacak kelime bulamadım çoğu zaman. Sığmadın cümlelere ve hiçbir cümle seni yeterince tarif edecek kadar derin olmadı. Seni severken yorulmadım. Çünkü sen yaşam kaynağıydın. Her gün yenilendim. Seninle çoğaldım, büyüdüm. Eksik kalan neyim varsa tamamladın. Ölmeyecektim çünkü sen ölmezliğin ta kendisiydin. Sevdim işte ötesi yok... |
http://img48.imageshack.us/img48/641...lem1ld0wd9.jpg Yaklaşıyor sonbahar Ölümün adı dokunuyor dudak uçlarıma Yeşil bir sis Karanlığımı bölüyor Ve bir ses; “hadi öl!” diyor Alnıma düşen çizgilerin Parantez içlerine mahsur kalıyor hayat http://img118.imageshack.us/img118/8...lem3vk4tx3.jpg Asfalt çizgilerinde kayıplığım artıyor Sokaklar büyüyor adımlarımda Gidilmeyen tüm şehirler “sen” oluyor “ben” yabancı bir çığlık kalıyor düşlerine Varlığıma bir sıfat biçilmiyor derinlerinde http://img380.imageshack.us/img380/9...lem5mn7kf3.jpg Dilimden düşen son yalanım! satır aralarımda bulunmazsın. Kaç kalan olmanın paydasında yazıyor ki adım? Verilmiş sözlerden inciler dizerken bileklerime İnandığım tüm sözcükleri Unutulmuş cümlelerin içine sığdırdı “her kimse” //... Şimdi ise Sularımda yağmalanırken ateş Devrik bir cümle oluyorum Yalan-yanlış sevdiğim tüm masallara… |
şiiя ѕαη∂ığı ◘◘◘ http://img255.imageshack.us/img255/3...6vi2ka7ck9.gif S evgin bende saklı kalsın hep,sır misali E ller duymasın,söyleme ne olur kimseye V e sürsün isterim bir ömür boyu bende G üller açsın gönlümde her anışımda seni İ z bıraksın isterim,kalbimde hep bir sızı N eden diye sorma,sormanı hiç istemem B ende bilmem nedeni,söyleyememki E şkiya misali,dağlara söylerim ancak N apsın,dağlar bile yankı yapar sonunda D aynamazlar bu şidetli haykırışa onlar bile E n iyisi sevgin bende saklı kalsın S evdanı hapsettim gönlüme,taşmaz artık A rtık hapistesin,çıkamazsın ordan bil isterim K albimi sökmen lazım,geri almak için L oş bir aydınlıkta bak, orda sevdan saklı I zdırap çeksemde vermem sana geri çünkü; |
şiiя ѕαη∂ığı ◘◘◘ SUS YÜREĞİM SUS! gözyaslarım süzülüp dökülmesin üzerine... gökyüzü benimle aglarken ismini yüregine kazısanda sevdigini anlatacak gücün varmı?.. dudaklarım ismini söylesede, kollarım hayalini sarsada icimi acıtmaktan baska yaptıgın varmı?.. umutlardır insanın sarılacagı,gözlerin bakıslarıdır sevdigini anlatan... sözlerdir aciz kalıp sevgiyi anlatamayan.. yanlıs anlama yüregim aglamak istemiyorum.. icimi acıtmaktan,gözlerimi aglatmaktan baska yaptıgın varmı?.. her sarkıda hüzünlenip kahrolmaktan,bizim sarkımızda kahırlar dolusu aglamaktan... hayalleri ,kanayan yaralarına sarmaktan baska yaptıgın varmı?.. yıldızlara benzetip ellerimi uzatıp tutamamaktan, gökkusagını saclarına tac yapamamaktan, rüzgarların kanatlarına sevdamı yazmaktan, dudaklarımdaki buseleri kırılıp yerlere dökmekten baska yaptıgın varmı ? sus be yüregim sus!! köz yapma yaralarımı, yaralarıma saracak sevdammı var.. gözyaslarıma dokunacak ellermi var.. yoksa sana sunulacak bir dilim ask mı var.. ne olur sus yüregim !!! deli rüzgar olup esme, esipte canımı acıtma.. gözlerime kanları doldurma, kefen yapma bedenime herseyi... sus ne olur... sus ne olur!.. acıtma canımı bu kadar,dayanacak gücüm yok biliyorsun... senide cıkarıp canlı canlı gömerim yüregim ...ne olur sussss!!! YÜREĞİME intihar vakti..!!! |
şiiя ѕαη∂ığı ◘◘◘ Bakma öyle melül mahsun yüzüme Doyamam ki yağmur gözlüm ah canım Derinden bir of çektiren sözüne Gülemem ki yağmur gözlüm ah canım Yenik düşmüş umutların ıssızca Hak emri bu isyanlarım yersizce Gideceksin duyurmadan sessizce Ağlamam ki yağmur gözlüm ah canım Ağlama sen yağmur gözlüm ağlama Feryad edip ciğerlerim dağlama Sus meleğim karaları bağlama Kıyamam ki yağmur gözlüm ah canım |
şiiя ѕαη∂ığı ◘◘◘ seni yazdım..!!! Dalgalarına kapılıp sürüklenmek bir sal gibi ufka doğru, ... Bu yüzden gecelere gizlerdim gözlerinin eşsiz ışıltısını. Geceleri ise dizelere gizlerdim sonra, Saçlarından yola çıkardım sessizce, Uzun ve yorucu bir yolculuk olurdu parmaklarıma, ... Yumuşak dokunuşlarda alevlenirdi dudakların, Dudakların İzmir! ... Dudakların Ankara! ... Dudakların İstanbul! ... Dudakların içimi ısıtan bir masaldı kendimden dinlediğim, Gizlediğim, ... Bütün bir gün seni seyredebilirdim, Gözlerin gözlerimde yankılanırdı, Gözlerim sessiz çığlıklarla gözbebeklerine koşardı, Kaybolurdummm içinde! ... Her defasında çekip çıkarırdın beni sen, Acının derinleştirdiği dipsiz kuyulardan. Beni 'SENİN'leştirirdin! ... Dudakların ateşşş! Dudakların volkan gibi yakardı. Ruhum yükselmek isterken ölüme, Her defasında beni çeker sen alırdın, Dudakların alırdı beni! Gözlerin alırdı! Benliğim olurdun! Yüreğim olurdun! Gökyüzünden sanki bir parçaydın sen. En güzel maviden kesip almıştım seni. Söküp almıştım tahta saplı bir hançerle kalbini, O günden beri ben, ... Sonsuzmuş gibi meydan okuyup her kıyamete, Dilek yerine seni tutmuştum yıldız geçişlerinde. Her seni dilediğimde daha çok senin olmuştum. Uzaklardan, ... Çoook uzaklardan, ... Nehirlerden bir şarkı mırıldanıyor yalnızlık... Şu an soğuk gecelerden biri, Soğuk ve bir o kadar da sensizlik dolu, Saçların, Ellerin yok yanımda, ... Sensiz ölüm gibiyim! ... Gözlerinin dokunduğu her yer, Ama heryerrr..., Acıyooor bebeğimmm. Biliyorsun sensin silemediğim aklımın en uzak köşelerinden. Sen gittin ve mutluluk ta kalktı tedavülden. İçimde öldüğün günden beri, Geceler uzun, ... Geceleeer, sonsuz düşler, ... Ayrılan ve bir daha hiç birleşmeyen eller, Bir gece, ... 'küçük bir hikayeyle biten', Ölümsüz sandığımız sevişmeler, Gecelerden biri, ... Bir son daha istiyor Tanrılar uzaklardan, .. bir son daha! ... Kurban aranıyor sonsuzluğa, ... Kurbaaan! Kurbannn! Gökyüzünden bir yıldız kayıyor, ... Yüreğim kayıyor bir başka galaksilere, Sen kayıyorsun yüreğimle beraber, Sonsuz düşler içinde, ... Dere kıyısındaki taşlar parıldıyor, ... Ve her gece bir yıldızzz! Bir ayrılık! Bir yıldız! Bir ayrılık! Oyyyy! ... Ooooooy! ... Oooooyyyyyyy! ... Kaçamadım işte! Kaçamadım! Kaçamadım sensizliğimden! Kaçamadım! Bu son dansın olsun bensiz, ... Ve, Bu son şiirim olsun sensiz, ... Son defa baksın gözlerim, Dünya ya, Gözlerine, Son defa dizilsin dizeler, Şu bıçkın gönlüme aaaaah! Ahhh ben! ... Kaçamadım sensizliğimden! Kaçamadım! Kaçamadım! Bu son dansın olsun bensiz, ... Ve, Bu son şiirim olsun, Olsun, Sensiz, Sensizzz, ... Ben adını yazdım cennetimdeki kulübeme, ... Ben seni yazdım, Ortalığı kasıp kavuran gönlüme, ... Ben seni yazdım gökteki meleklerin yerine, ... Ben seni yazdım, Seni yazdım, |
şiiя ѕαη∂ığı ◘◘◘ Sadece Kendini Getir Bana Gelirsen pırıl pırıl bakışlarınla gelmelisin ve mutlulugu asmalısın sol omzuna. Bakıslarına kan dökmemelisin, kinden, nefretten, her tür tuzaktan arinarak çıkmalısın yola. Hayatı taşıyacak kadar yürekli olmalı küçük parmaklarin, avuçlarının içiyse her dem ıslak olmalı. Gelirsen gözlerini getirmelisin, içlerinde bakmaya doyamayacagım umut dolu gözbebeklerini de almalısın yanına. Bir ceylanı bile kıskandıracak o nefis yürüyüşünle gelmelisin bana. Yürek titreten gülüslerini de almalisin yanina ve akmalısın yüregime daha ilk merhaba demek için hazırlık yaptıgım anda. Ardında bıraktıgın sözcüklerin tümünü silerek hafizandan, o öpmeye kıyamadıgım dudaklarınla gelmelisin. Günesi getirmelisin gelirken, karanlıkların üzerine çullanmalıyız seninle ve içimize gömmeliyiz karanligi. Hayatla basa çıkabılecek kadar sert, en küçük kırılmada parçalanacak kadar yumusak bir yürekle gelmelisin bana gelirsen. Minicik öykülerinle gelmelisin, bir kedi kadar sessiz, bir kaplan kadar yırtıcı olmalısın yola çıktıgın andan itibaren. Seni dinleme zevkini de getirmelisin bana, dudaklarindan dökülen her sözcügü içmeliyim kana kana. Feslegen kokulu saçlarınla gel gelirsen ve içinden topladigin çiçeklerini ver bana. Yüreginden sessizce süzülen nehirlerini getir bana, utangaçlıklarını, sokulganlıklarını, çılgınlıklarını da yanına yoldas yaparak. Ama neyse sen bana aldirma. Unut yukarida istediklerimin tümünü. "Gelirsen Sadece Kendini Getir Bana ." |
şiiя ѕαη∂ığı ◘◘◘ Dur” diyorum, durmuyor, “sus” diyorum, susmuyor!.. Her atışında seni haykırıyor.. Kırık bir dal gibi, dökülmüş yaprak gibi, hazan gibi, kor gibi.. Biraz buruk, biraz donuk, biraz da yanık bu kalbim.. Sadece sende can buluyor!.. Ölmeden öldürüyor, gülmeden ağlatıyor.. Bilmem, ne hallerdeyim.. Perişanım, derbederim.. Halimi arzetmeye ne kelimeler yetiyor, ne şarkılar, ne şiirler.. Ruhum, ruhunu arıyor, bedenimden uzak gibi.. Ama ne tamamen gidiyor, ne de benim oluyor.. Usandım halimden yar!.. Özlem yapışmış yakama!.. Her gece çöktüğünde boğazımda bitiyor, düğüm düğüm, lokma lokma.. Gitmiyor!.. Kor gibi, lav gibi, ateş gibi gözyaşlarım, ta sinemden geliyor!.. Bu yastığım her gece şahit! Gözyaşlarımla yıkanıyor.. Dayanamıyorum!.. Artık gel!.. Sevdamı ve ruhumu al götür bu bedenden kendi ruhuna kat.. Ben artık yaşamayayım, sonsuza kadar sende hapis kalayım.. Seni sende yaşamak istiyorum!.. “Ben”de mecal kalmadı.. |
Artık kabullenmişliğin yorgun havasını çalıyorum şimdi.. Vurgun yemiş satırlarım son yıkıntıların altında çırpınırken.. Ben derinden bir türkü tutturmuşum akıp giden zamana.. Hislerim yanıyor!.. Dumanını çekiyorum içime efkar sigarasıdır diye.. Ve ben artık, kaybetmişliğin ardından ağlayan çocukları oynuyorum.. Neydi bizi bu karanlığın girdabında rotasız bırakan.. Neydi hislerimizin dumanını savuran?.. Yok olmuşluğun keyifsizliğini mi sürmeliyim şimdilerde.. Yoksa senin yok oluşunun acısını mı sindirmeliyim içime?.. Yoksun!.. Bir hayal kadar duman, bir duman kadar bulanık hayalin.. Tutunacak gibi oluyor ümitlerim.. Bir adım veriyorum sana karşı.. Bulanıklığı da kalmıyor dumanının.. Yoksun!.. Az önce verdiğim nefes kadar anlıktı varlığın.. Az önce hayat verdin bana, ama şimdi; yoksun!.. Karşımda bulanık dumanın, içimde hislerin alevi.. Ve elimde kalemim.. Son demlerini döküyorum satırlara teslim olmuşluğun.. Son nağmelerini mırıldıyorum titrek dudaklarımdan.. Ve üşüyen ellerimle enkazını oluşturuyorum .. Ardında yıkıntısını bıraktığın satırların.. Sen, tutulan el kadar sıcak bir gerçek.. Verilecek bir nefes kadar da gidicisin.. Tutsam içimde öldürecek, bıraksam uçup gideceksin.. Sen, efkar sigaramdaki duman kadar hayal.. Enkazından kurtulamayacağım kadar da.. Yıkıntı bıraktın ardında.. Ve ben kabul ettim.. Yenildim, yok edildim.. Bir ruh kadar sessizim şimdi odalarda gezinen.. Gözdeki fer kadar gidiciyim ben de.. Elveda hayallerin kahramanı,elveda aşkın dumanı.. Ve elveda yıkıntılarımın mimarı.. Yak!.. Yık!.. Estir dumanını!.. Gözlerimden feri de çek!.. Öyle git!.. Nasıl olsa gidişine bağlamıştım ipimi.. Mezar taşıma da adını çiz, öyle git! |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ Bitmişlik.. Tükenmişlikle.. Gözlerin arasında bir yerdeyim. .. Ne yerdeyim. ..Ne gökte... Yalan söylemedim hiçbir zaman... Korkum vardı.. Titremekliydi hallerim. . Kalbim derin bir yaranın üzerine veriyordu acı acı nefeslerini.. Amaçsız yürüyordu ayaklarım yıllardır.. Derin bir yağmura çektin beni... Kelimelerini içtim..Sarhoş oldum.. Bir gece yarısı susuşlarına düşürmüştüm,bir damla gözlerimden.. Birde... ihanet mi? sorusuna veremediğim susuşlara.. Susarak.. susa susa.. Susadım günlerce.... ... Kapımın kilidi korkudan kapandı... Korkuları.. Acı , sızı ve özlemleri kilit yapmışım farkına varmadan kapılarıma... Ve farketmeden... Sende bir kilit vurdun... . Adı neydi bunun?.. Yağmurda gözyaşımı..ihanetmi..Yokluk mu..? Bilemem.. Bilmekte istemem.. Tek hissettiğim.. Daha yolun başındayken hayatın.. Sonumu beklemem. .. Şemsiyemi açtım.. Bilmek istedim.. Yazdım... Yağmur yağarken.. ... Yağmur yağıyordu..Üşümüştün.. Nasıl oldu bilmiyorum... İçeri aldım seni.. Sessiz kaldık bir süre öylece.. Tozlu raflara,Unutulmuş kitaplara dokundu ellerin.. Durmadan bakınıyordun etrafa... Unutulmuş duygulara sebep aradın kalbimin her köşesinde.. Ve şimdi kilitli kapıları zorlar oldun.. İçimi acıtıyorsun.. Bu gece son... Dokunma yüreğime... |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ Bu kez anladım Kuru dallardan yapma Bi köprüden geçiyorum Ben ordaydım Erbabı yalnızları Yutan kentler biliyorum Bu kez anladım Hüzünlerden bozma Mutluluklar yaşıyorum Ben ordaydım Acemi aşıkları Boğan sular biliyorum Ne müttefik belli Ne sığınakların yeri Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz... Bu kez anladım Kartonlardan yapma Siperlere pusuyorum Ben ordaydım Huzurlu zamanları Yıkan sonlar biliyorum |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ Değme yarama,kanar...durduramazsın Akan kan,gözümden damlayan yaşla karışırken,sessizce izliyorum dışardan bu içler acısı kavuşmayı. Ne tuhaf!!!Oysa kavuşacak olan bizdik,onlar değil... Unufak oldu yüreğim.Ruhumda dolaşan kasvet yüreğime bulaştı,parçaladı,kanattı... Söylesene,kan nasıl dursun artık damarlarımda? Gözlerimiyse hiç sorma...Hançer saplandı onlara,akmasınlar mı? Yaramda alınyazın var,yaşımdaysa adın...kirlet(n)me Gidişler yorar sevdiğim,sözler üzer ve anılar...kirlenir Sen sen ol,sevdiğim ol,kirlet(n)me Ben akarım,kanarım...değmem sana Değersem bulanır suyun,değersen kirlenir ruhum.Düşme peşine anılarımın,ağır gelir...Yokluğunla perçinlenmiş günlerden elde kalan,sadece kahır... Hele sitemleri,dilimin altında kalan sözcükleri sakın aklıma getirme...Yorulursun dinlerken,acırsın,sende kanarsın,kimbilir belki ağlarsın. Yapma...gelme hatıraların üstüne,kirletmeyeceğim seni işte! Son sözler,gidişler,yitirilişler kanatır sevdiğim... Leke olur kalır,tenimde değdiğin Aşkın hası kan olur,akıtır göz dediğin Kandım,kanadım sana... Ama hep sevdim Yittim belki,ama sevdim Gözden ıraktın belki,gönülden öte olmadın hiç İnatla,olmazı olur yapmaya tutundum Vuruldum,sustum,kan kustum Yine kandım,yina kanadım Ama hep sevdim... |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ Bu gece git nolur Bir daha dönme arkana ve bakma Bırak sönsün bütün ışıklarım Bırak kalsın aklım karanlığında Yollar sana kalsın Beni bırak…. Hiçbir dolmuş Hiçbir otobüs Hiçbir tren Uğramasın artık bu kente içinde seni taşıyan Yollara yol olmasın gözlerim En mülteci isteklerden arınsın Seni taşımaktan yorgun kalbim… Aklım ziyan Aklım her köşe başında Başımdan fırlayan bir düşman Aklım aklına üryan Git nolur…. Unutulmuş Kimsenin uğramadığı Burgacık dikeni olsun kentim Rüzgar essin kurak topraklarıma Bir kent ki yalnızlık başlı başına Seni her hatırlayışımda alnımdan vursun hatıran… Sokak lambaları yanmayan bu caddeler Kimsenin oturmadığı bu sokaklar Yıldızlara yer olmayan bu gök yüzü Ve asla bana sırnaşmayan bu kedi Unutturacak bana gidişini… Seni sevmediğimden değil git diyişim Kaybediyorum kişiliğimi sevdanın sıcağında Bir parça bencillik kalmıyor ruhumda Hayata küs Yaşama kederli oluşum zamansız ayrılıklardan Şimdi git diyorsam zamanı kendim ayarladığımdan Beni zamansız ayrılıklarda vurma…. İçtiğim her sigarayı içime basıp Kanayan yanlarımda söndürüyorum Kül durdururmuş yarayı Tütün basmak lazımmış yaraya Bu yara başka yara… En korkulu rüyalardan uyanmış gibi gözlerim Elası harelenmiş Bir çocuk masumluğunda korkak Şaşkın bakışlarım Ve annemi arayış saatlerim bunlar Senden kaçmam anneme sığınmam Belki en deli çığlıkları sebepsiz atmam bundan… Ben beyazı anlatırken sen yine siyah diye tutturacaksın biliyorum İnat damarların yine kalkacak ayağa Yine isyan olacak sana laf anlatışım Hep ama diye başladığın sözlerin gibi Birer amalar yumağı daha koyacaksın ortaya Ve en komiği ben yine inanmış gibi yapacağım Peki……..…peki……..…pekiiii Bu pekiler sadece kaçmak ki…….. Sorular ve cevaplar diyorsun Yorgunum sonu gelmeyen anlatımlara Sus sus artık ne olur Ne ben sorayım sana Nede sen gel bana Kökünden dinamitlenmiş bir sevdaydı bizimkisi Yanlış başladı ve yanlış devam etti Şimdi sadece suskunluğumu alarak yanıma Yollara düşmek istiyorum Ceketsiz sabahlarda üşümek Bir kır kahvesinde çay içmek Bir kediye simit vermek Bir kuşu kanadından öpmek Ve kızmadan Allahıma Şükürler olsun demek istiyorum…. Seni sevmediğimden değil Sevgime yetişemediğimden isyanım… Aklım ziyan Aklım her köşe başında Başımdan fırlayan bir düşman Aklım aklına üryan Git ne olur.... ne olur... |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ Anılarımın tozunu almayı geçirdi fikrim düşüncemden. Bilmem ki gerek var mıydı? Eskirler miydi daha bir, yoksa canlılık mı kazanırlardı? "Nereden başlasam?" diye sordum kendime. Bir gölge gibi varlığın yanımdayken, yokluğundan geçmiş zamanın neresinden başlayacağımı bilemedim. Yetmedi: Kokun eskimeye başalamış kazağındaki. Her gün/gece içime çektiğimden olsa gerek. Ben seni; çok çabuk özledim... Sana ait olan ne varsa dağıttım odamın her bir köşesine. Seni sen olmaksızın yaşamaya çalışmanın, keyifli bir yanınını bulup çıkaramadım kendime. Bir de ilk defa bu kadar becereksiz olduğumu farkettim. Yettiremiyorum anıları an'ıma... Olmuyor... Ben seni çok çabuk özledim... Hangi anıya el atsam, önce bir sevinç kaplıyor pamuk ipliği yüreğimi. Gözlerimde, gözlerinin gözlerime çarptığı anın parıltısı. Bir heyecan içimde. Uzanmak istiyor parmak uçlarım, canımın attığı yere. Yoksun... Ağlıyorum.... Ben seni çok çabuk özledim... Günler geçmiyor özlemin sağanaklığında. Korkuyorum kokunun unutmaktan. Kendime yabancılaşmaktan. El olmaktan duygularıma. Haykırıyor Deduşka, Babuşkayı çağırıyor. Deduşka Babuşkayı duyabilir belki. Biz buna şahit olmuştuk Galata'da. Ama ben... Ama sen... Ben seni çok çabuk özledim... |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ İşte gidiyorum... Karşılıksız bir aşka kurban ettim ömrümü! İşte gidiyorum, Toprak alsın benim de bu hazin öykümü... İşte gidiyorum... gurbet yorgunu gövdemi, Çukura kim indirecek? İşte gidiyorum, Bu menfur cinayeti, şimdi çıkıp kim üstlenecek? Çürüdü gözlerim, Çürüdü yüreğim, bu yağmurlu şehirde. İşte gidiyorum, Beni kaldırın, hicranım kalsın teneşirde. Size, yüzyallardır sesini kaybetmiş Bir türküyü söyleyecektim; Ve bir yayla rüzgarı şefkatiyle Kirpiğinizin ucundan öpecektim... Bir masum türküydü sadece Yüz binlerce mağdurun gönlünde; Belki söyleriz hep birlikte Belki... mahşerin birinci gününde. Nasıl sevmiştim hepinizi, Nasıl böyle oldu akıbetim? Ve nasıl çöle döndü, O benim gül-gülistan memleketim? İşte gidiyorum, Hiçbiriniz, hiçbir dilde beni anlamadınız. Ben başımı verdim, sizinse İnsafsız bir linç oldu karşılığınız. İşte gidiyorum, Penceresiz bir dünyanın bilinmez labirentine... İşte gidiyorum, ''Saçlarındaki yıldızları artık koparabilirsin anne! '' Sonunda kaptırdım gönlümü Ölüm denen o kaypak türküye. Ve işte kurtuldun benden Şen olasın ey sevgilim; Türkiye! Elbet benim de vardı, Kendime ve yurduma dair umutlarım. Belki bıraktığım yerden sürdürür; Dostlarım, karım ve çocuklarım... Çatladı yüreğim, çatladı sazım. Demek ki böyleymiş yazım. Sizlere armağan olsun Sizlerden ödünç aldığım bu yürek sızım. Bu nasıl hapis Tanrım Sabah-sabah bu ne hikmet, bu ne sis? Kalbime son mermiyi sıkmak Sana mı düştü, ey güzel Paris? İşte gidiyorum, Kalmadı söyleyecek son bir sözüm. Dediğiniz gibi olsun be! Dediğiniz gibi olsun gözüm! İşte gidiyorum, Tükenmişti inancım, bu nankör hayata dair. Belki benim için birkaç mısra döktürür Hayaloğlu diye bir şair! .. |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ "Gel desem bana gelir misin? Üşüyen yüreğimi ısıtabilir misin? Lafın tükenipte sevginin olduğu yerde Sende beni sever misin? Üşüyen yüreğimi ısıtabilir misin? Merak ediyorum aradığım sen misin?" Seni çağırdım son gücümle Isındım senin o sımsıcak sevginle Sevgiyi değil de lafı tüketecektin Üstelik karşılık vermiştin sevgime kocaman yüreğinle Isınıyordun yüreğimdeki sevginin ateşiyle Son şansımdın aradığım her sözünde Şimdi bitirdin bana olan sevgini de beni de Beraberinde söndürdün son umut ateşini de Tamam, sen gittin de Yüreğimi de götürdün beraberinde Dur! Sakın geri vermeye kalkma Ben sana verdim onu geri almam asla Böyle kalacak sonsuza dek beni anla Bırak sende kalsın sana olan aşkıyla |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ Söylemiştim Sana...Acıtırlar...Kırarlar...İncitirler Demiştim... Dinlemedin... Sen eskiyi bilemezdin... Gördüklerimi göremezdin... Anlatsam da Anlamazdın...Duyamazdın Yada Duymak İstemezdin... Bir sitem,bir yankıydı içimdeki ses...Sende dururdu... Geriye döndüğünde yine takılırdı...Düğümlenirdi boğazımda İster istemez yutardım...Atardım içime... Bir gün dolacaktım...Biliyordum... Ve ikimizi de incitecekti... Bunu biliyordum ve öyle yaşıyordum... Çünkü seni çok seviyordum...Yanlış olsa bile doğruyu isteyemezdim... Bir gün gittin...Gidişinle kalmadı halim... Yorgun düştüm hayata... Şimdi vaz mı geçmeliyim... Yoksa onurumla gitmelimiyim... Her şeye rağmen pes etmemelimiyim... Yokse kabllenip kaderimi köşeyemi çekilmeliyim... Eğer gidersem kaybolurdun...Bir kez daha kırılırdın... Gözlerinden düşecek bir yaşı daha kaldıramazdım... Düştüğü yerde bende düşerdim... Kırıldım...kırılırdık...Çünkü biliyordum kıracaklardı... İnciteceklerdi...Yitecektik... Son bir ümit vardı içimde... Tek bir sözle kayboldu oda... Onu da yuttum...Alışkınım nasıl olsa... Her yüzünü gördüğümde ağlamamak için dudaklarımı kanattım...... Koştum...Uzaklaştım...Ama sen bilmiyordun... Mutluydun... Benim için de önemli olan buydu... Ama mutsuz olabilme ihtimalin beni daha da mutsuz ediyordu...... Mutluluğunun sebebiyle baş başa kalmak beni öldürüyordu... Her gün...her gün ölmek zorundamıydım?? Hiç mi hissetmedin bittiğimi... Şimdi son nefeslerimi iliklerimde hisederken... Sen... |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ Gel desem Sana... hiç bir şey sorma ,hiç bir şey konuşma ,sadece gel.. gelirmisin? ? hadi desem yada.. hiç bir şey sormadan yine benimle yürümüsün sonu belirsiz..?? bakmasan ,görmesen ,duymasan beni günlerce..aylarca belki.. yine beni severmisin?? gözden ırak olan gönülden de uzak olurmuş derler ya.. yanımda olup uzak olanlardansan ,uzakta olup içimde olmayı becerebilirmisin.. aylar sonra ,yıllar belki.. "seni sevdim..senden gelen iyi - kötü herşeyi sevdim . ve hep seveceğim ' diye bilirmisin ?? yanımda otururken bile zaman zaman deli gibi özleye bilirmisin ?? her ayrılışımızda sabaha ,bir daha görmeme korkusuyla delirir misin her gelen telefonda ' ben diye irkilir misin sebepsiz ?? beni her dakikana taşıyıp yaşamayı becerebilir misin ?? beni , ben gibi sevebilir misin..? delirsem bi gün..'CANIMMMMM' diye sarıla bilirmisin ?? kapris yapmak istesem..yapsam hatta..şımarıp ,kalabalıklarda elimi tuta bilirmisin ? hayat bana birgün oynarsa ,maskeleri yırtıp her yerimde yine beni göre bilirsin ?? ne şart ne konum olursa olsun ,göz bebeklerimin hep aynı bakacağını bilebilirmisin ?? yada ben hayatla oynamaya kalkarsam birgün nefesimden sıkılıp ölsem birgün ,yaşadığın her gün için benimle 'bir saniye bile pişman değilim ' diye bilirmisin ?? sen ,bu sevgiyi kaldırabilir misin...........? |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ Yiné dopdoLu qözLérim sanki ßiLinmézin içindéyim vé sén yiné, yiné, yiné yoksun... ßoqazım düqümLéniyor néfés aLamıyor ßéynim ikiLémdé, kaLßim çéLi$kidé sus diyorum sus yüréqim sus, kaLßim sus, akLım sus, ßéynim sus .. susmuyor; durmuyor; sürükLüyor qéçmi$Lérin én koyusuna doqru tékrar, tékrar, tékrar sürükLüyor... dayanamıyorum! ßu acıyı kaLdıramıyorum artık durduramıyorum qözya$Larımı, susturamıyorum kaLßimi ßir çéLi$ki, ßir çéLi$ki daha yétér .. daha né kadar ya$arsın ßu yürékté, daha né kadar acı vérirsin, daha né kadar yükLénirsin üstümé, daha né kadar aqLarım ¿ sonu qéLdi artık.. YÜREĞİMİ SUSTURUYORUM..!! |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ YANKI I Silemediğim bir sırrı tarihin Avuçlarımda bir damla civa Anı ve yankı olarak kaldı bende II Anıların yankılanmayacağı Sığınaklar aradım Issızlıklar Unutuluş Göç ettiğim her mekana Geç ulaştım Tüten ocaklar İzi belli çadır yerleri Kurtulamadığım aynı döngü Biriken ürperti Cahhıraş çığlıklar III Bütün sırlarımı Görünmez bir mürekkeple Boynumdaki hamaylıya yazdım Sanki yalnızca dilsizler Bir sırrı saklarmış gibi Dilimin ucunda biriken ürpertiyi kestim Kül bastım yarama Ve yeniden bir göçe dönüştüm IV Bana çöl sessizliğinin dilini Sabrın alfabesini öğreten Rüzgar tanrıçası Boynumda koparıp hamaylımı Kırık bir ok olarak veda etti V Gözlerinden dokunamıyorum sana Göçmen kuşlar uçuyor gözlerinde Gözlerinde ayrılıklar yankılanıyor Ayrılık hüznü Hüzün aşkı örtüyor VI Giden birinin ardından Kırık bır ok atılmaz Direndin Vakit doldu ey kalbim VII Aah... |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur? Karanlıkta bulutlar parçalanıyor Sokak lambaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben sana mecburum sen yoksun Sevmek kimi zaman rezilce korkudur İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur Tutsak ustura ağzında yaşamaktan Kimi zaman ellerini kırar tutkusu Birkaç hayat çıkarır yaşamasından Hangi kapıyı çalsa kimi zaman Arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu Fatihte yoksul bir gramafon çalıyor Eski zamanlardan bir Cuma çalıyor Durup köşe başında deliksiz dinlesem Sana kullanılmamış bir gök getirsem Haftalar ellerimde ufalanıyor Ne yapsam ne tutsam nereye gitsem Ben sana mecburum sen yoksun Belki Haziranda mavi benekli çocuksun Ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor Bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden Belki Yeşilköy'de uçağa biniyorsun Bütün ıslanmışsın tüylerin ürperiyor Belki körsün kırılmışsın telâş içindesin Kötü rüzgâr saçlarını götürüyor Ne vakit bir yaşamak düşünsem Bu kurtlar sofrasında belki zor Ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden Ne vakit bir yaşamak düşünsem Sus deyip adınla başlıyorum İçim sıra kımıldıyor gizli denizlerin Hayır başka türlü olmayacak Ben sana mecburum bilemezsin.. |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ Günlerdir ağladım yokluğunda Bekledim bana geleceğin o günü Senden uzak olsamda aldırmadım Hep umutluydum, beklemeye yeminliydim Düşünmedim sensizliği, yapamazdım zaten... Sensiz asla olamazdım Bir eksiklik vardı İçimde, gittiğinden beri Dönseydin bitecekti, ya dönmeseydin... İşte o zaman da ben bitecektim. Eğer sen olmayacaksan bu dünyada Bende olmayacağım... İstesem bile bunu yapamayacağım Sensiz asla olamayacağım... |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ Sensiz geçen günlerime bakıpta Sensizliğe bir köprü atmak istedim Belki o zaman birleşir ellerimiz diye Sensiz olamayacağımı anladım ben Sensiz yapamayacağımı... Beklerim seni ben Yeter ki sev beni sen, Yeter ki bırakma beni... Bir daha sevemem seni Keşkelerle yaşamak istemiyorum Bırakma beni... pişman etme sevdiğime... Bir daha sevemem seni Ne olur bırakma ellerimi... |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ Ağladığını gördüm düşümde, Gözyaşına uzandım dokunamadım... Bi sigara yaktım ikimize, Dumanıyla birlikte seni çektim içime, Son nefeste haykırdım adını, Seni bulamadım. Ellerim ellerini aradı, Gözlerim gözlerine hasret. Aynı havayı soluduğuz yerlerde dolaştım, İzine rastlayamadım. Şimdi sana son kez yalvarıyorum gel, Hani bırakmıştın ya beni bi ayaz gecesinde Ben hala o gecedeyim gel, Kokuşmuşluğumla ,açlığımla ,sevdamla... Seni bekliyorum gel. Yorgun akşamlarda adını kazıdım duvarlara, Gülüşünü özledim. Gülüşünü özledim gittin. Etrafa neşe saçan gülüşünü, beni parçalayan gidişini özledim. Şimdi ölüm döşeğindeyim, Vasiyetimi yazıyorum, Üstüme örttükleri yırtık ceketimi yağmurlara, Cebimdeki son sigarayı aşıklara, Kalbimden süzülen gözyaşlarımı sana bırakıyorum, Ve diyorum ki; El ele tutuştuğumuz, Hasretle kavuştuğumuz günlerin hatırına Aşkını Helal Et |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ http://ilef.ankara.edu.tr/fotograf/g.../140/kacis.jpg Kaçtım… Kendimden gelen haykırışları duymamak için sessizliğin içindeki sesleri, karanlığın içindeki yüzleri görmemek için kaçtım… http://img138.imageshack.us/img138/7906/nisa2za2.jpg Baktım… Geriye dönüp baktığımda yitik bir kentin kayıp bir düş’ü oldum… düşlerimin griliğinde kendime baktım sisli ve yağmurlu bir havada İstanbul’a bakar gibi baktım… http://img482.imageshack.us/img482/3338/saklandmnm3.jpg Saklandım… Tüm kelimelerimi yanıma alıp saklandım cümlelerimin beni terk etmesine izin verdim… kilitli bir kapının ardında herkesten ve her şeyden saklandım… http://img2.blogcu.com/images/e/s/t/estikce/muamy8.gif Islandım… Yağan yağmurlar altında şemsiyesiz saatlerce dolaştım… ıslandım… yağmurla birlikte yağdım avuçlarına… yağmurla ıslandım… http://img165.imageshack.us/img165/6232/susgh5wo7.jpg Sustum… Tüm şiirleri, şarkıları sözsüz bestesiz bıraktım… cümlelerimi anlamsız, kelimelerimi çırılçıplak yalnız bıraktım… sustum… http://img180.imageshack.us/img180/5...lordelyjw5.jpg Döndüm Buz tutmuş düşlerim, yaban kalmış gülümseyişlerimle… eksik kalan günlerimle yaşanmamış yarınlarıma döndüm… http://img172.imageshack.us/img172/9...ysivalipn6.jpg Vé.. Gördüm.. Kaçarken baktığımda saklanan benliğimin yağmurda ıslanışını susmaların ardından gördüm… ve dünüme bu günüme yarınıma döndüm… |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ Elimde kaldı umutlarım Her sabah hüzünle karışık bir umut var içimde Sensizliğin hüznü yeni bir günün seni getireceği Umuduyla bastırıyorum her doğan güneş yeni bir Umut yeni bir arayış benim için belki sana kavuşacağım Zamana bir gün daha yaklaşıyorum bugün değilse Yarın kimbilir belki de yalnızca kendimi avutuyorum Gittiğin günden beri hep yalnızlık şiirlerine takılıyor gözüm Bir başıma değilim sensizlikten yalnızım Terkedilip gitmek en çok nasıl koyar insana bir ben bilirim Gitmelerin gidenlerin arkalarında bıraktığı Çaresizliklerin koyu özlemleri,senin gidişin ateş gibi Çöktü yüreğime hiçbir yağmur yetmedi içimdeki Hasret ateşini küllendirmeye hiçbir sevgi yetmedi Senin özlemini gidermeye ben her sabah beni sana Götürecek yollarda yürüdüm senin duyacağın Şarkıları söyledim yalnızca!Ve gelmeyişinin Her akşamında aslında doğduğunu hiç anlamadığım Güneşle beraber bende battım bir kez daha Geceleri hep uyudum uyudum gün boyu çektiğim Hasretini rüyalarımda biraz olsun giderebilmek İçin herşeye iyi gelen yaraları iyileştiren zaman Hiç bu kadar acıtmamıştı yüreğimi binbir umutla sarıldığım Sabahlar artık hiç doğmaz oldu benim günümde Gecemde karanlık şimdi,ne ay uğruyor gecelerime Ne de sana benzettiğim yıldızlar parlıyor!ellerimde kaldı Umutlarım sensizlik öyle kötü bir yara olduki içimde Öyle büyük bir boşluk açtınki bir gün geri dönersen Kendi yaptığın boşluğa sen bile yetmeyeceksin orası Hep bomboş paramparça kalacak büsbütün cam kırıklarıyla Kaplı kalbim ne zaman seni hatırlatacak en ufak bir şey Görsem o kırıklarla dolu yeri batmaya başlıyor yüreğime Sabahları yalnızca hüzünle uyanıyorum hiç bir şey Beklemiyorum günden seni bile...varlığında sensizliği Yaşamaktansa içimdeki boşluklarla boş umutlarımla Sensizlikten alışırım alışmaya çalışırım yokluğuna... |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ Eğer O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir, büyük ayrılıklar bile, en güzel yerde başlatılsaydı eğer. Utanılacak bir şey değildir ağlamak, yürekten süzülüp geliyorsa gözyaşı eğer. Yüz kızartıcı bir suç değildir hırsızlık, çalınan birinin kalbiyse eğer. Korkulacak bir yanı yoktur aşkların, insan bütün derilerden soyunabilseydi eğer. O kadar da yürek burkmazdı alışılmış bir ses, hiçbir zaman duyulmasaydı eğer. Daha çabuk unuturdu belki su sızdırmayan sarılmalar, kara sevdayla sarıp sarmalanmasalardı eğer. Belirsizliğe yelken açardı iri ela gözler zamanla, öylesine delice bakmasalardı eğer. Çabuk unutulurdu ıslak bir öpücüğün yakıcı tadı belki de, kalp, göğüs kafesine o kadar yüklenmeseydi eğer. Yerini başka şeyler alabilirdi uzun gece sohbetlerinin, son sigara yudum yudum paylaşılmasaydı eğer. Düşlere bile kar yağmazdı hiçbir zaman, meydan savaşlarında korkular, aşkı ağır yaralamasaydı eğer. Su gibi akıp geçerdi hiç geçmeyecekmiş gibi duran zaman, beklemeye değecek olan gelecekse sonunda eğer. Rengi bile solardı düşlerdeki saçların zamanla, tanımsız kokuları yastıklara yapışıp kalmasaydı eğer. O büyük, o görkemli son, ölüm bile anlamını yitirirdi, aşanılası her şey yaşanmış olsaydı eğer. O kadar da çekilmez olmazdı yalnızlıklar, son umut ışığı da sönmemiş olsaydı eğer. Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri, her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer. Kahvaltıdan da önce sigaraya sarılmak şart olmazdı belki de, dev bir özlem dalgası meydan okumasaydı eğer. Anılarda kalırdı belki de zamanla ince bel, namussuz çay bile ince belli bardaktan verilmeseydi eğer. Uykusuzluklar yıkıp geçmezdi, kısacık kestirmelerin ardından, dokunulası ipekten bir o kadar uzakta olmasaydı eğer. Issız bir yuva bile cennete dönüşebilirdi belki de, sıcak bir gülüşle ısıtılsaydı eğer. Yoksul düşmezdi yıllanmış şarap tadındaki şiirler böylesine, kulağına okunacak biri olsaydı eğer. İnanmak mümkün olmazdı her aşkın bağrında bir ayrılık gizlendiğine belki de, kartvizitinde "onca ayrılığın birinci dereceden failidir" denmeseydi eğer. Gerçekten boynunu bükmezdi papatyalar, ihanetinden onlar da payını almasaydı eğer. Issızlığa teslim olmazdı sahiller, kendi belirsiz sahillerinde amaçsız gezintilerle avunmaya kalkmamış olsaydın eğer. Sen gittikten sonra yalnız kalacağım. Yalnız kalmaktan korkmuyorum da, ya canım ellerini tutmak isterse... Evet Sevgili, Kim özlerdi avuç içlerinin ter kokusunu, kim uzanmak isterdi ince parmaklarına, mazilerinde görkemli bir yaşanmışlığa tanıklık etmiş olmasalardı eğer!! |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ http://www.antoloji.com/siir/media/5...524159_626.GIF KANADI KIRIK KADER Karanlık beyaz giysilerini giyerek gelir Baykuş gözlerinde kana bulanır güneş Yamalı bir mutluluğa öykünür gölgeler Düşer kurak toprağa hüzün bulutları Kirlenmiş dünyanın pasından Kıyama durur kötülükler önünde Yürüdüğün her sokak lâmbası söner Gözlerinden loş sarnıçlar geçer Yüreğinde hıçkırıklara boğulur yaşam. Düştüğün girdaplarda yalnızlığın sesi Sen bu âlemin kanadı kırık serçesi Canından bir parça konar ellerine Çöker tüm benliğiyle yüreğine Sana ayrılan zamana isyandır kader İçindeki sevdaları küsüp terkeden Tanrı' nın çizdiği yolda tek başına Bir yalnızlıktır aslında boşlukta giden Sen hep o ışığı yakamozun içinde aradın Ruhunda hiç dinmedi fırtınası denizlerin Yorgun bedeninde demlendi elemler Güneşi ummana göz kırparken izledin Hüzünlerin çöktüğü ufuk çizgisinde Doğacak ışığı bekledin... Sabır bir tesbih imamesinde asılı kaldı 'Lâhavle' si tükendi kırık yaşamın Gönlünde sevgi derinlere düşmüş bir yârdı Bir mucizenin elleri zorlukla çıkardı Zulmün yokettiği yürek küllerinden Ölümsüz bir aşkın meşalesini yaktı... |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ Bugün de geçti zaman Umutsuzdur yürekte olan Dünden arta kalan Ne varsa hepsi yalan... Önümüz kış fırtına kar Soğuk günler gelmekte Yüreğimde kırağı yine Üşüyor sevginle bile... Yağmurlar geldi geçiyor Gökkuşağı nerede saklanıyor Baharlara doyum olmuyor İçimi ısıtan güneşim gelmiyor... Derinlerim hep kanıyor Sevdam hep eksiliyor Gözümden yaşlar dinmiyor Beklenen vuslat olmuyor... Zannetme sevgin bekliyor Gün gün yitip gidiyor Yakışmıyor yakışmadı Bu sevda beni bitiriyor... Savunduklarım çürüyor Yaktığın mumlar sönüyor Zaman bizi beklemiyor Günde dört mevsim yaşatıyor.... Yorgunum kelebek misali İlk ve son günüm çiçeğimde Beyhude sevgim içimde Yaprak dökümü tutun sevdaM... |
şiiя ѕαη∂ığı ◘◘◘ Ayrılık nedir bilir misiniz.. Ayrılık nedir bilir misiniz? . Ayrılık kanadı kırık bir kuştur. Ayrılık kavuşmayan, varılmayan Bitmez yollarda yokuştur. Ayrılık hüzündür,yalnızlıktır. Ayrılık, olmayan sabahın gecesidir. Ayrılık,duymayan kulağın sesi, Görmeyen gözün hayat gailesidir. Ayrılık, uzaklardan gelmeyen yolcu. Ayrılık, gittikçe büyüyen bir çığdır. Ayrılık, dili tutulmuş gibi bülbülün, Suskunluğa gömülen çığlığıdır. Ayrılık geçmişi olmayan anlarda, Ayrılık şarkılarıyla avunmalardır. Ayrılık rüzgarını kaybeden yağmurların, Başka, başka yerlere yağmasıdır. Ayrılık solan son yapraktır dalda. Ayrılık elle tutulamayan dumandır. Ayrılık büyümeyen çocuk kucağında, Ha bire avuntuyla kandırılmaktır. Ayrılık kabuk bağlamayan yara. Ayrılık rengini kaybetmiş gökkuşağı. Ayrılık kalabalıklar içinde bir an, Görmek istediklerini gizleyen gözbağı. Ayrılık nedir bilir misiniz? .. Ayrılık.......... |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ YorULduM... Kendimden yoruldum.. Sürekli maske takmaktan, İçim kan ağlarken, İnsanlara gülmekten yoruldum... Çok sinirliyken bile, Sakin olma zorunluluğundan yoruldum. Hüzün çizgileri sarmışken yüzümü, Gamzelerimi göstermekten yoruldum.. Bağıra bağıra ağlamak isterken, Gözyaşımı içime akıtmaktan yoruldum. İçimde deli gibi çağlayan aşk varken.. Dağlara taşlara haykırmak varken Sesimi içime çekip, Susmaktan yoruldum.. Gözlerinin mavisinde sana bulanmak isterken Siyahın esiri olmaktan yoruldum.. Kendimden yoruldum Hep güçlü olmak ne kadar zordur; Hep sorumluluk sahibi olmak, Çocukken genç olmak , Gençken olgun olmak Kimlik değiştmekten yoruldum.. Çabuk tükettim Umutlarımı Yarınlarımı Duygularımı.. Geri dönüşü olmayan bir tüneldeyim Yine kurulmuş sahne Başrolde ben Yardımcı oyuncular ;hüzün, acı maske Konu;herşeye rağmen mutlu olma sanatı Ha bide Oyunun adı var ;Hayat Gülüyorum yine zorunluluktan.. Bu kaçıncı rol alışım bu filmde Alışılmış senaryolar bunlar.. Acemi mi sandın beni hayat!! Ben her gece bu sahnenin müdaviniyim Hadi bırak mutlu olma tasasını Yapışmış alnımıza Hayatın kavgası Düş yakamdan hayat!!!.. Oyunumu oynarım Sahnemi kapatırım Ölümdür sonuma yakışan Bilmezmisin!... En çok ölülerdir alkışlanan.. |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ YaLnızLığım Yalnızlığım.. Uzun süredir sana küs bir yanım.. Şimdi ki aklım olsa, Seni bırakıp,başkasına aldanırmıydım! Yalnızlığım.. Can yoldaşım, Bir bilsen nasılda acıyor sol yanım.. Sana döndüm tekrar, Yaralarımı saracakmısın? Yalnızlığım.. Mutsuzluk kapladı her yanımı, Üşüyor gibiyim, Sevgisizlik fena çarptı kalbimi.. Hayatımın son anlarını yaşar gibiyim.. Ürkeklik hiç yakışmıyor bana, yavru bir ceylan kadar ürküyorum, Herkesten,herşeyden... Yalnızlığım.. Neden kapılarını kapatıp, Beni zindanlara vurmadın? Neden beni bu aşk hilebazlarının içine attın? Neden Neden Neden...?! Seni sana, Yüreğini bir yabancıya emanet edip gidiyorum... Arkama bakmadan, Geçtiğim her yeri hafızamdan silerek gidiyorum.. Kalbim; Yine yalan bir sevdanın, acıları sırtlanıp,birbirimize kaldık.. |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ SIMDI GERI DÖNÜSÜ OLMAYAN BIR YOLDAYIM ICIM HEP SENDEN YANA OLSADA ICIM HEP KAN AGLASADA BIR TARAFIM ASLA DER GIBI BÖLER BENI IKIYE AN GELIR HAYKIRMAK ISTERIM SENI DELI GİBİ SEVDİĞIMİ HALA UNUTAMADIGIMI AN GELIR YAPTIKLARIN GEÇER GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN FILM SERIDI GIBI SU AN NE YAPTIGINI BILMEM, DUYMAM, GÖRMEM SORARIM KENDIME BEN ONA BIR SEYLER YAZARKEN ACABA GELIR MIYIM AKLINA O DA BENIM GIBI ÇARELER ARAR MI HER TELEFON ÇALISINDA ICI ACIR MI BENZETIR MI BASKALARINI BANA BENIM ONU BENZETTIGIM GIBI ARTIK GERI DÖNÜS YOK BILIRIM EKSIKLIGINI HISSETSEMDE ÖZLEMEYI SAYENDE ÇOK IYI BILSEMDE UNUTMAK YERINE ISTEMEDEN, ÇARESIZCE KABULLENSEMDE BILIRIM ARTIK ÇOK GEÇ NE SEN DÖNEBILIRSIN GERI NE DE BEN GEL DIYEBILIRIM SANA......... .........seni seviyorum tek diyebildigim bu...... |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ Affedememki simdi seni.. http://img505.imageshack.us/img505/1633/elelleur6.png Tek istegim böyle el elle beraber yaslanmakti seninle.. Bir cocuk veremesemde sana.. elin olurdum.. ayagin olurdum.. özün.. sözün olurdum.. http://img364.imageshack.us/img364/2550/30553528pa7.png Hayatim boyunca hep ayni kokuyu duymak istedim..Ben hep ayni adama "Seni Seviyorum" demek istedim.. http://img505.imageshack.us/img505/160/55422912pf1.png Eger öylece birakip gitmeseydin beni.. ac kalirdim seninle.. susuz kalirdim.. Ben hep Siirlerini okudugum kadin olmak istedim.. Okudugun siir olmak istedim.. Hep bir masali yasar gibi.. Yolunu gözlerdim aksam vakitleri.. sokagin basindan dönüsünü.. adimi bir siir gibi söyleyisini özlerdim okul cikislari.. http://img512.imageshack.us/img512/8151/66570360hd8.png Yapmasan.. birakip gitmesen.. bukadar kanatmasan icimi.. ben bir ömür boyu her aksam.. hep ayni kapidan.. hergün birazdaha yasli.. hergün biraz daha yorgun gelecegini bile bile.. yine seni özlerdim.. Baska birsey istemedimki.. ben sadece seninle yaslanmak istedim.. |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ http://img255.imageshack.us/img255/5892/74754723du6.png Siirsiz artik bütün eylüller.. Icimde uzun bir sonbahar.. Bahar gelsin.. cicekler acsin diye yüregimde.. Ben affedememki seni.. http://img182.imageshack.us/img182/5069/63288534kh7.png Seni ben.. nasil desem.. ilmek ilmek büyüyen bir düs belki.. Belki icimin acisi.. yüregimin sesi gibi sevmistim ben seni.. Sevmistimki.. kuslar bir baska ötsün.. Sevmistimki.. cocugumuzun gülüsü bir baska olsun.. Umudum olsun.. Sevdam olsun.. Adin olsun.. Sen olsun.. http://img267.imageshack.us/img267/505/40261151mi7.png Ama ben.. Seni kendimden bile cok sevdim diye.. Affedememki simdi seni.. http://img267.imageshack.us/img267/9596/47130358mu5.png Senki.. icimi en cok acitan.. Senki.. öksüz yetim siiri.. Hic yazilmamis romanim.. eksik yanim.. http://img413.imageshack.us/img413/40/70577323zr5.png Ve ben.. üc bahar önce senin icin hic düsünmeden.. Güzel gülüslü baharlar icin..güzel sesli düsler icin.. hic düsünmeden.. bir sarki söyler gibi ölebilicek olan.. Ben.. Affedememki simdi seni.. |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ Sus kalbim bir daha sevmek yoktu Hani seninle sözleşmiştik Akmayacaktı bu kalp Hani bir başka kalbe Bakmayacaktı iki gözüm Başka gözlere Biz senle ne çok acı çektik Kaç geceler ağladık Tek ikimiz dik Senle ben değilmiy dik Aşkın en ızdırabını yaşayan Öyle anlarda kaldık ki Yaz sıcağında üşüdü içimiz Sevmelerde yitirdik sevgimizi Yapma kalbim yakma ikimizi Neden onu görünce atarsın ki Bu kadar hızlı çarparsın Sana bakan o gözleri görünce Neden içine sığmaz coşarsın Olmaz sevmemeye yeminliydik Etme kalbim Sil baştan acı çekmeye İnsan tövbesini bozar mı? Bir kere değil diki yanmamız Beni yeniden hülyalara daldırma Bak yine ardı kâbus Söz geçmeyen gönülün eli nemi kaldım Onca gözyaşı ardından Yeni sevdalarımı daldım Tövbemi bozduran ey kalbim Ben yinemi sana kandım Ey kalbim nedir Senden çektiğim Aşk olmadığına Bir gün ne zaman inanacaksın Sevme kalbim sevme Bozma boşuna yeminimizi Sen yine dediğime geleceksin Aklımla kalbim hiç uyuşmuyor Kalbim sev diyor Aklım hayır diyor İkinizin elinde oldum bir oyun Sevme kalbim bunun sonu Yine hüsran Ellerinle dizlerini dövdüğünde Ben sana diyeceğim Demedim mi sevme diye????? Sevme kalbim sevme Şimdiki aşklar üç günlük Eskilerdeydi bir ömürlük Sevme kalbim sevme Sen hiç bıkmadın mı? Yeniden sevip te tövbe etmelere |
şiiя ѕαη∂ığı◘◘◘ BEN SENİ SENSİZ SEVDİM Ben seni severken Sen yanımda yoktun ki! Ben seni özlerken Sen bilmiyordun ki! Ben seni sensiz sevdim... Sen yokken bakışların vardı Beynime kazınmış Nereye baksam oradaydılar, Ben seni sensiz sevdim.. Göremesem de, rüyamdaydın, Sevmesen de, kalbimin derinliklerindeydin Ve kimse seni oradan çıkaramayacak. Sen bile! Ben seni sensiz sevdim... Sen olmasan da, hayalin vardı, Sen olmasan da, şarkılar vardı; Seni hatırlatan... Sen olmasan da, her dakika aklımdaydın. Ben seni sensiz sevdim... Sen olmasan da,yıldızlar vardı, Sen olmasan da,bulutlar vardı, Sen olmasan da,günbatımları vardı, Sen olmasan da,denizler vardı... Ben seni sensiz sevdim... Aslında sen hep vardın, Aynı şehirde,aynı sokakta, “Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum”ama; Ben seni sensiz sevdim... Ne olurdu sende beni sevseydin? Ne olurdu bu kadar gözyaşı dökmeseydim? Ama inanıyorum ki sen uyandıracaksın beni, Hani kıyamet koptuğunda... Ben seni sensiz sevdim... Neden sevdim bilmiyorum ama çok sevdim!!! |
Türkiye`de Saat: 16:53 . |