![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sewgili yalan BEŞİKTAŞ GERÇEKKq
__________________ kara Kartalsin Goklerde Uzarsin 100 Yildir Yasarsin Cekemeyenler Kiskanalar Catlasin Bir Allahim Birde Sen Varsin. isteyenler ekleyebilir.. noumaibo@besiktasforum.net | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
rebellious eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | öncelikle aramıza hoşgeldin ![]() soruya gelince tartışılır ama benim sevgilim ztn benim gibi koopkoyuu bi BEŞİKTAŞlı o yüzden seçim yapmak zorunda kalacağımı sanmıorum ![]() Konu Eylem tarafından (21-01-2008 Saat 00:00 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | zor bi karar çok zor.. sewgili derken her hangi bi sewgili için aslada çok sewdigim birisi için belki...yaw hem niye wazgeçiyorm o da beşiktaşlı olsn ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | her$ekilde be$ikta$. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | benim sevgilim BEŞİKTAŞ zaten ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BEŞİKTAŞIMIZLA kız arkadasımızı aynı kefeye koymak dogru degil ancak Beşiktaşım tabiki daha ağır basıyor ... Kasımpaşa maçını izliyorum kız arkadasım aradı açmadım mesgule attım maçtan sonra konustuk söledim Bjk maçlarında böyle olur alış buna diye ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |