![]() |
metin ali feyyaz'ın yeri bşka ama bn ilhan diomm...ali eren'ninde sacları ve skllarını unutamıycm:D:D |
Anketteki Listede Yok.. Ama Benim Aklımda Kalmış.. Çook Uzun Taç kuLLanırdı... İşte O Aklımdan Silinmemiş..! O ( MUTLU ) idi... |
tabiki ilhan mansız ve inadına nouma nickli sınıf arkadaşıma katılıyorum.ibrahim toraman olacak |
Alıntı:
|
metin ali feyyaz koysun BEŞİKTAŞIM şampiyon olsun. valla bence bu donemi yasamıs cogu besıktaslı hıc dusunmeden maf diyecektir. haksızmıyım arkadaşlar.... |
Ben 17 yaşındayım.O yüzden Metin-Ali-Feyyaz(MAF) efsanesini göremedim.Ama efsane oldukları için onlar unutulmaz.Benim gördüğüm futbobolcular içerisinde Şifo Mehmet tabii ki efsaneydi.Oyunculuğu,adamlığı,beyefendiliği ve kendisine yakışır jübilesiyle benim favorim her zaman.İlhan Mansız'da gerçek bir Beşiktaşlı benim için.Karizması,attığı golleri ve en son göğsüne yaptırdığı kartal dövmesiyle benim için çok özel futbolculardan.Ama Sergen Yalçın'ın listede olmamasını yadırgadım açıkçası.Sergen her zaman kalbimizde olacak.Keşke zamanında Beşiktaş'tan ayrılmasaydı ve hep bizde kalsaydı.Ve keşke futbolu Beşiktaş'ta bıraksaydı...:( |
ilhan mansız şifo mehmet oktay |
Ben Bjkmızın MAF'yası ev İMANSIZ dicem |
ilhan tabıkıde cunku yas ortalaması genc bır forumuz belkıde ondan |
Şifo mehmettttt... |
Şifo mehmettttt... En verimli oynayan oyuncusuydu Beşiktaş'ın bence.... |
Şifo Mehmet Feyyaz Oktay Ertuğrul İlhan Mansız |
metin ali feyyaz uclusu.. cok az hatirliorum ama unutmadım.. |
ben nihat deyecektim ankette yok:) ankettekilerin hiç biri unutulmaz... |
metin tekin Eski dönem den bence Metin TEKIN arkadaslar.. Yanlis yapmasaydi Tümer METIN de derdim yeni dönem olarak, ama Ahmet DURSUN diyorum ben.. |
hepsının yerı ayrı ama ılhan mansız daha bı baska |
aynen sana katılıorum hepsının ayrı ayrı yerı wardır bnde ama yenı nesıl oldugumdan bnce forever ilhanmania |
İlhanı,sergeni çok çok severim ama bana futbolu sevdiren beşiktaş mafyasını unutamam.Özellikle sarı fırtına... |
İlhan mansız |
bir kişiyi unuttum:ali eren :) diğerlerini unutmak mümkün mü |
Şifo Mehmet'i tek geçerim. Ameliyat olduğu günün gecesinde Laila'larda gezen İlhan Mansız'a da selam ederim buradan.Bu ankette Beşiktaş'a neredeyse ömrünü vermiş efsane olmuş futbolcularımızın önünde olması da ayrı bir ilginç geldi bana. |
aslında hepsi unutulmaz ama en cok emeği gecen şifo mehmetti bence yani |
arkadaşlar öyle yada böyle hepsinin bir emeği var hepside cok terler döktü kartal icin kimi vucuduna kazıdı kimi kalbine bizim gibi |
Sergen-Şifo-Ertuğrul...... |
çoğunu unutmam ancak sarı fırtına metin çok özel bir futblcuydu. |
efendiliği, ahlaklı yaşantısı ve Beşiktaşımıza |
efendiliği, ahlaklı yaşantısı ve Beşiktaşımıza büyük katkılarından dolayı Metin Tekin diyorum. (bir Beşiktaş - fb maçının sonunda semih ile yapılan röportajda, Metin için ağabey bu adamı durduramıyorum, ne yapsam bir şekilde ve mutlaka geçiyor demişti, hatırlayamayanlara, semih yere yatarak müdahale etmek istemiş ancak Metin topu iki ayağı ile havalandırarak semihin üstünden geçmişti.):) |
Ben feyyazdan yana kullandım... |
ilhan mansiz |
hepsini yeri ayrı ;) ama recepin yeri dahada ayrı :D |
MaANSIIIZZ IlHAAAAANN Tabiki ilhan mansiz |
Tabiki şifo hele o Daumla şampiyon olduğumuz sezon tek başına sürüklemişti Beşiktaşımızı Seni Tek geçerim bu alemde |
bence rıza çalımbay unutulmamalı . o zaman ki kadroyu otoparlardı şimdi onun gibi bir futbolcu olsa keşke... |
nihat nerde |
Bencede İlhan Mansız. |
Hepsi kendi donemlerinde oynamış olan buyuk futbolcular ama bende ilhan mansizin yeri ayrı...Onun sayesinde beşiktaş (tabii pascalı unutmamak gerek) uzun sure sonra butun yayın organlarında Başsayfaya cıkmıştı...Herkes beşiktaştan bahsediodu...:D :D Benim oyum MANSIZA:D |
şifo ya tabiiki bücür dev adam |
şitttt ;) :) herzaman ve daima şifo mehmet |
valla ben hepsine oy verdim... hepdi gercek kartaldi... |
şifo mehmet |
Türkiye`de Saat: 19:28 . |