![]() |
tabili İLHAN MANSIZ çünkü o bir karizma ve beşiktaş ın gördüğü göreceği en iyiy beşiktaşlı |
İLHAN MANSIZ |
bende oyumu şifodan yana kullanıyorum arkadaşlar haklı hepsinin yeri farklı ama şifo bende daha çok iz bıraktı |
mafı görmedik ama büyüklerimizden cok dinledik şifoda süperdi ama bn tanıdıgım için i.mansız dicem |
İLHAN MANSIZZZZZ |
hepsi birbirinden süper oyuncularımızdı geçmişte yaptıkları herşey için teşekkürler bu beşiktaş sevdası bitmez |
1-2-3 yetmez 4-5-6 olsun metin ali feyyaz atsın beşiktaş şampiyon olsun |
yukardaki anketteki oyuncuların hepsi hemen hemen aynı kadroda oynamış bir dönemin tarih yazan oyuncuları bence hepsi diyede bir seçenek olsaydı hepsi derdim |
rıza çalımbay unutulmuş yukardaki bir çok kişiden daha çok hakediyor |
İLHAN MANSIZ bence |
hepsi iyi oyuncu unutamadıklarımızdan ama bi isim dikkatimi çekti orda sergen yalçın yok ben o adamı unutamıyorum onun yeri ayrı benim içimde chelsea yi devirdiğimiz maçı unuttunuzmuki sergen yalçınıda unutuyosunuz :S:S |
İlhan mansız ... |
ilhan mansızz tabikide o unutulurmu yaa :D |
aslında hepsi birbirinden değerli ama o dönemleri yaş itibariyle hatırlamadığım için ilhan mansız diyorum |
Şifo Mehmet canımın içi...:)Sayesinde Beşiktaşlı oldum ben...:) Tabii bir de Alpay gerçi ankette yok ama... |
birini seçmek diğerlerine haksızlık olur.. |
ilhan mansız unutan çarpılır alimallah:D:D |
Mehmet Özdilek & Tayfun Havuccu |
Şifo Mehmet ve İlhan Mansız :) |
Hepsi birer efsane ama ben İlhan Mansız diyorum:) |
valla arkadaşlar,söylediklerinizin hepsina katılırım,tabiiki hepsi birer değer amadoğal olarak seyredebildiklerinizi yazmışsınız...Ama örneğin bir Yusuf Tunaoğlu(allah rahmet eylesin) vardı ki ;Sergen'in iki ayaklısı ve daha çok koşanı idi..inanın bana o kullanmadığı sol ayağı aşağı yukarı Sergen in kullandığı sol ayağı ile eşdeğerdi..Ben onun topla 5-6 kişinin arasına girip,gene topla çıktığını çok seyrettim..Gene ;rahmetli kaleci Sabri Dino..gerçek bir kaleci efsanesi idi..solbek Zekeriya Alp,Kör Tuğrul hemen aklıma gelen efsaneler arasındadır ve inanın bugün bile geçerli olan yeteneklere sahiptiler... |
İlhan Mansız..... |
Türkiye`de Saat: 19:28 . |